Şimdi Ara

SİMGOT EN700 KULLANICI İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eveet selamlar arkadaşlar. Bundan önce IEM kulaklık için öneri istemiştim. Bi arkadaş EN700 Pro önermişti 500 TL bandında. İkinci elde vesaire EN700 PRO bulamadım. Malum sitede EN 700 Suzaku modelini 250ye buldum ve aldım beğenmezsem zaten benzer paraya satabilirim diye. Ama bu kulaklığı alırken kör atış yaptım diyebilirim. 2 3 site hariç düzgün inceleme yoktu. Elimden geldiğince size bu kulaklık hakkında bilgiler vermek istiyorum.

    Kutudan başlayalım. Kutusu çok güzel. Hem kalite olarak, hem görünüş olarak. Dış kutuyu açtıktan sonra içeriden çıkan siyah kutuysa ayrı bir hoş ve malzeme kalitesi çok iyi.
    SİMGOT EN700 KULLANICI İNCELEMESİ
    SİMGOT EN700 KULLANICI İNCELEMESİ

    Kutuyu açınca ilk kulaklık karşılıyor. Tabi ben kullandığım için şuan boş. Alt kısmındaysa, 2 farklı tipte eartip çıkıyor. Açıkçası hiçbirini denemedim. Uzun zamandır çinden comply tarzı eartipler sipariş edip onları kullanıyorum. Ama elime aldığımda eartipler kaliteli olduğunu belli ediyor. İçinden kullanım klavuzu garanti belgesi ıvır zıvır da çıkıyor da pek önemli değil. Yanında normalde 10 numara 5 yıldız bir kılıf da veriliyor. Ben ikinci el aldığımdan yoktu kılıfı. üşenmezsem aşağıya koyarım fotoğrafını

    SİMGOT EN700 KULLANICI İNCELEMESİ
    SİMGOT EN700 KULLANICI İNCELEMESİ
    SİMGOT EN700 KULLANICI İNCELEMESİ

    Kulaklıkların malzeme kalitesine gelirsek, mükemmel. Shureden birkaç model deneyimlemişliğim var (uzun süreli değil arkadaş çevresinden) ve malzeme kalitesi olarak kafa kafayalar diyebilirim. Resimlerde göreceğiniz gri renkli kısımlar tamamiyle metal. Housingler de tamamen metal. Bunun - bir yanı olarak şunu diyebilirim, spor yaparken kullanırsanız düşebilir kulaktan. Ama bunu alacakların çoğu büyük ihtimalle sporda kullanmaz :)

    SİMGOT EN700 KULLANICI İNCELEMESİ
    SİMGOT EN700 KULLANICI İNCELEMESİ
    SİMGOT EN700 KULLANICI İNCELEMESİ

    Ivır zıvırı halletiğimize göre gelelim kulaklığa. Öyle çok profesyonel birisi değilim. Bilgisayarımda Creative Sound Blaster ZX ses kartım var. Bu ses kartı üzerinden birçok parça dinledim. Telefonum Samsung Galaxy S7 Edge. Tidal Hi Fi, Spotify, Youtube Music üzerinden dinlemeler yaptım. DAC falan kullanmıyorum. Ben müziği üreten taraftan çok tüketen taraftanım :) O yüzden DAC performansı hakkında bilgi veremeyeceğim maalesef. Bu araçlarla dinlediğim seslere bakacak olursak

    Tizler: Aslında güzel, ama parlama var. Çok yüksek frekanslara çıkınca bu parlama baş ağrıtabiliyor.

    Midler: Kulaklığın asıl peak noktası. Vocal parçalar için gerçekten çok iyi bir seçim.

    Basslar: Yetersiz. Gümbür gümbür bass istiyosanız başka modellere bakmanız en mantıklısı. Bu kulaklıkta ben umduğum bass performansını bulamadım maalesef.

    Sahne genişliği: Sahnesi yok değil var. Enstrümanlar birbirine karışmıyor ama tatmin edici düzeyde sahne ayıramıyor. Nedeni de aslında belli. Sadece DD kullanan bir kulaklıktan çok iyi bir sahne bulmak biraz hayal gibi zaten.

    Ses Yüksekliği: Yeterli. Ne çok yüksek ne çok düşük. 101 dbde %1'den az harmonik bozulma vaadetmesi bence bundan çok daha önemli zaten

    Toplamak gerekirse dostlar, ben kulaklığı beğendim. Ama ikinci elde 400den fazla edecek bir kulaklık değil söyleyeyim. Zaten sıfırını bulmanız imkansıza yakın. EN700 proyu denemedim onunla karşılaştıramayacağım ama eğer bass sevdalısı değilseniz, sizi mutlu edeceğine eminim :) Bu arada dinlediğim müzikler genelde Rock ve Metal tarzı müzikler. İlk defa inceleme yazıyorum kusurlarım varsa affola.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 9 Temmuz 2023; 16:27:1 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.