Şimdi Ara

SIM RACING CAR SETUP PAYLAŞIMLARI (PROJECT CARS 1-2 / GRAN TURISMO SPORT PS4 - PC) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
8
Favori
4.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Videolar dışında kalan Setuplar için Project Cars database inde yer alan

    PROJECT CARS SETUP BANKASI - EN İYİ SETUPÇILARDAN ARIZER

    http://projectcarssetups.eu/#/byuser/ARIZER

    Bu kişiye ait yapılmış setupları kullanmanızı tavsiye ederim.
  • Project cars'da araç default ayarları genelde tek bir piste uyumlu olduğu için ideal bir temel setup yaratmak kullanıcılara kalmaktadır. Özellikle Understeer(Önden kayma) problemi yaşanlar için 5dk da yapacakları çok temel değişikliklerle bu sorunu giderme yöntemlerinden biri de ekteki fotoğraflarda yer almaktadır. Umarım herkesin işine yarar.(Türkçe açıklamalarıyla birlikte verilmiştir) %85 Oranında temel ayarları bulmanız ayardımcı olur.



     SIM RACING CAR SETUP PAYLAŞIMLARI (PROJECT CARS 1-2 / GRAN TURISMO SPORT  PS4 - PC) SIM RACING CAR SETUP PAYLAŞIMLARI (PROJECT CARS 1-2 / GRAN TURISMO SPORT  PS4 - PC) SIM RACING CAR SETUP PAYLAŞIMLARI (PROJECT CARS 1-2 / GRAN TURISMO SPORT  PS4 - PC)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 1 Eylül 2016; 17:04:46 >




  • BUNUN DIŞINDA ÖZEL İSTEĞİNİZ OLAN HERHANGİ BİR ARACIN SETUP ISTEGİNİ SAYFAMIZA YAZARSANIZ BURDAN SETUP A AIT SCREEN SHOOT INI DA PAYLAŞABİLİRİZ.
  • Selamlar ps4 ortaminda project cars'ta duzenli olarak yarisan bi ekip varmidir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Cars 2 ile beraber; kir, çakıl, çamur ve kar üzerinde araç sürmek,kendi online ligini oluşturma seçeneği,yarışçının davranış ve yeteneklerine göre matchmaking,takım arkadaşı ve co pilot olarak co op sezon yarışmak,içinde motocross un da yer aldığı 8 farklı disiplinde yarışlar ve bunlara uygun pist ile araçlar gelmiş olacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfaburock A kullanıcısına yanıt
    Bayramdan sonra konuştuğumuz gibi her cuma yarışlara katılabilirsin Burak :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun öyle kenara atılacak bir oyun değil, bir çok sitenin incelemesine riayet de etmeyin ayarları yapın ve keyfinize bakın simülasyonda tad almak istiyorsanız bu oyunda ince ayar şart mutlaka deneyin.
    Her yerde net bilgiler bulamazsınız bu ayarlar bizzat denenmiş ve test edilmiş olup Mustafa abimiz tarafından konu olarak açılmıştır.Paylaşımlar imkan bulup test edildikçe paylaşılacaktır.Emeğin için tekrar teşekürler MKM
  • İyi Bayramlaaaaaaar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bütün setup ları yapmış bir arkadaş ps4 ayarlarda sistem depolama alanında kayıtlı verilere girip usb cihazına kopyala kısmında project cars dosyasını usb sine atsa ve burda paylaşsa biz bunu kendi ps4 ümüze indirip kullanabilirmiyiz yani bu hazır ayarları.. Böyle bişey mümkünmü??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni bolge ayni psn'den olan arkadasin varsa ps4 icindeki klasorleri aranizda degistirip deneyebilirsiniz. Tabi her iki Project cars da ayni versiyon olmali, goty ile normal edition alt yapisi save dosyakarinda farkli. Burdaki her ayar denenmis zaten ds4 ile 3 aksamda girersin. Direksiyonla girmezsin ayarlari.O kadar da olsun artik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raceroom gibi simulasyon dunyasinda kabul goren SimBin studyosuna ait yaris oyunlari, yakinda konsollara geliyor... Simulasyon sevenler icin harika haberler gelmeye devam ediyor.


    http://www.teamvvv.com/en/news/comments/SimBin-Studios-is-back-in-business

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu üşenmeyip yazmışsın helal valla. Bir de Mercedes SLS AMG GT3 setup'ı paylaşır mısın????
  • Assetto Corsa setupları neden yok? :)
  • Çünkü Oynayan yok...
  • https://youtu.be/tpfgFepd4Pc



    https://youtu.be/fu9KJeG4KiU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkmdesign

    Çünkü Oynayan yok...

    Güldürdün akşam akşam
  • Gülecek Birsey yok, Konu belli paylasimlar Belli... Assetto Corsa oynayanlar da yenii konu acsin paylassinlar... Bu konunun altina "Neden assetto Corsa Setuplari yok?" Diye Sormak abeske iştikal... Bi zahmet oynayan arkadaslar farkli konu acsinlar ve Setuplari paylassinlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project cars 2 ve Codemasters F1 ligimize katilip grubumuzla yarismak isteyenler asagidaki facebook sayfamizdan katilimci olmak icin mesaj gönderebilirler.



    https://www.facebook.com/BGKmotorsports/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başladım, kariyer modu yapıyorum. Karting arabalarindan sonra altıma verilen Focus Rs ve Megane ile yarışları gayet iyi sekilde tamamladim. RUF verildikten sonra alismam zaman aldi ama alisip yarislari üst sıralarda tamamladim. Simdi ise bana bir R8 V10 verildi ki başıma bela oldu araç 4 ceker olmasina ragmen yolda durmuyor çıldıracağım inanilmaz kayıyor duz giderken ya da frene basarken arac saga ya da sola kayıyor. Ben de sinirlenip 15.sirada bitirip bıraktım yarışı. Simdi M2 ile yagmurlu havada Almanyada bir yaris yapıyorum artık oyundan soğudum ağlayacağım. Duz giderken sola kayma, virajlarda kic atma vs. Sorun bende mi oyunda mi sikinti var lütfen çözümü varsa yardim edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YesilCeketli kullanıcısına yanıt
    İlk oyunda belli orandaki araclarin fizikleri sik8ntili bunun yanisira Project Cars D3fault bir oyun degil. Yani bir pistte gore yuklemisler stok setup i. Diger pistlere adaptasyonunu sen yapacaksin. Tam olarak hangi araca ihtiyacin var. Aksam PS 4 ten Secren shoot atarim. Sen yeni basladinda bizler Eylulde 2.oyunun ligini duzenlemeye basliyoruz 😇

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.