Şimdi Ara

Silverstone AR01 Vida Sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 5 gün sonunda Hepsiburadanın kargolamasından sonra ürün bana ulaştı. Ve sorunlarla ulaştı. Normalde içinden termal macun çıkması gerekirken çıkmadı. Hadi dedim gerek yok elimde vardı zaten. Backplate i vidalarla tutturmaya çalıştığım ilk aşamada sorun başladı. Anakartın arkasında kalacak kısmı uymuyor fakat üstteki metal parçaları tutacak ince kısım uyuyor. Ters çevirdiğimde vidaları bu seferde metallere girmiyor geniş olduğu için vida. Sonradan öğrendiğimde LGA2011 vida setiymiş ve diğer normal set kutunun içinden çıkmadı. Hb yi arayıp sordum 7-10 gün içinde bu eksik vida setinin gönderilmesiyle ilgili size bilgi verilir deniyor... Bu süreç içinde arkadaşlar idareten bunu takmamın veya dışarıda bi yerde satın almamın mümkünatı varmıdır ? Teşekkürler.

    Anakartım ASUS Z170-P arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary07 -- 15 Ağustos 2016; 14:50:50 >



  • açılmış kutu mu göndermişler çünkü açılmamış kutularda amd 2011 intel hepsi olur set şeklinde.piyasada bulabileceğinizi sanmam bence iade edin yeni açılmamış paket göndersinler ya da iade edin başka yerden alın.
  • Yok hocam kutuyu ben açtım bantları vardı kenarında. Hepsiburada ile konuştum tedarikçi firmadan tedarik edeceklermiş bu vida setini. Bekliyorum eğer 1-2 gün içinde gelişme olmazsa iade etmeyi düşünüyorum. Yaşadığım yerdeki bir kaç yere sordum zaten bulamayacağımı anladım. Yeni aldığım parçalar 4 vida yüzünden öyle kenarda yatması kötü oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.