Şimdi Ara

SilkRoad özlemi... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: consumeobeydie

    Bunun şerefine yakılır bi dal


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna 60 karakterle girdiğim zamanlarda bile oyun full dolu değildi, Ne olduysa bir 125 level geldi, bir DDOS attack dediler, Serverlar o gün bugündür FULL dolu. İşin kötü tarafı Phbot kampanya yaptı, bot fiyatını indirdi, bende gidip 1 yıllık satın aldım. hemen akabinde 1 hafta oldu olmadı serverlar doldu. Neyse işin özü o kadar karakteri, ıvırı zıvırı bıraktım öylece gitti. Dolu serverlara Clientless botla girmesine girersinizde 8 li partiyle girilmedimi işe yaramıyor, 8 tane girene kadar ömür yetmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahcey

    Oyuna 60 karakterle girdiğim zamanlarda bile oyun full dolu değildi, Ne olduysa bir 125 level geldi, bir DDOS attack dediler, Serverlar o gün bugündür FULL dolu. İşin kötü tarafı Phbot kampanya yaptı, bot fiyatını indirdi, bende gidip 1 yıllık satın aldım. hemen akabinde 1 hafta oldu olmadı serverlar doldu. Neyse işin özü o kadar karakteri, ıvırı zıvırı bıraktım öylece gitti. Dolu serverlara Clientless botla girmesine girersinizde 8 li partiyle girilmedimi işe yaramıyor, 8 tane girene kadar ömür yetmiyor.

    phBot ucuz ve clientless özelliğiyle büyük darbe vurdu sBot'a. sBot yaklaşık 1 yıl önce clientless özelliğini getirdi. sBot kullananlar da kendi partisini yapmaya başladı. Server'lar bu sebepten dolayı dolu. Bağdat 126-130'lar ağzına kadar dolu.

    Ben bıraktım oyunu. Umursamıyorum artık. Ne hali varsa görsün lanet oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla başlayacak olan varsa oyun bu saatten sonra oynanmaz.130 gelmiş +15 e kadar gidiyor silahlar + basmayı eskiden işi bilen basardı şimdi parası olan basıyor.Bir zevki kalmadı.Eskiden uniqueyi işi ve seti güzel olan keserdi şimdi eline 110 level dandik bir char al her uniqueyi kesersin.Medusa kesmek 10 dakika sürmüyor.Roc desen 20 dakika eskiden coin ile egy item alıyodun oyunda bir emek vardı.Egy silah için cavelere girerdin bir emek vardı.Savaşlar dolu dolu geçerdi şimdi sw dolu olsa da savaşlara adam bulamıyorsun.Pvp desen artık ptsini alan yenilmez oluyor.Adı üstünde player vs player iron pain fence basıp pvp attıktan sonra ne anlamı kaldı pvpnin paso eventlar ile yerden kalkma ve zerkler oyunun içine etti.Bir tane olumlu birşey yok oyunda açıkcası onun yerine git pes fifa gta falan oyna daha fazla zevk alırsın.
  • sağolun beyler...

    anlaşılan oyun gg :D
  • Silkroad R oynamanı tavsiye ederim bu yaz oynadım eskisi kadar olmasada sardı ama şimdi bıraktım sınav var :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShupaR

    srodan bana kalan güzel bir anı 2006
     SilkRoad özlemi...


    Tibet'miydi burası ?
  • Shin_Akuma kullanıcısına yanıt
    Aynen. Zamanında abilerimizle az kasmazdık be şu oyunda... Evli olanlar vardı eşini uyutup geliyordu oyuna. Sro R de isro gibi mi ? Kasmak vs zor mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 12 Eylül 2016; 20:02:41 >
  • Şu oyunu riot games'e vereceksin harikalar yaratır.Silkroad bitti bu joymaxla olmazdi olsa biz birakmazdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft bu oyunu satın almak istemişti...

    Silkroad (ozaman sahibi joymax mıydı bilmiyorum) da hayaller satılmaz demişti...

    Sonra pişman olduklarına eminim.. Microsoft da bir faciadan kurtuldu..
  • *DeviantART kullanıcısına yanıt
    Başlarmısın bilmem ama herşey çok daha sistematik mesela görev aldığın npc keseceğin canavarın yakınında sana 1 lvl atlamana yetecek görevler veriyor mesela 100 şundan 100 bundan kes keserken düşen 50 şeyi topla getir gibi. Bu görevi yaptığında 1 lvl alıyorsun rahat ve kolayca ben eski keyfi alamadığım için bıraktım oynamayı galiba fazla büyüdük şimdi 26 yaşındayım :)
  • 2 kuruş para kasıcaz diye traderlık yapardık. Yüksek level thiefler peşimize takılır kestirirdi bizi. 30larda nukerlerin güzel bir skilli vardı tam hatırlamıyorum onu açtığıma çok sevinmiştim. Lord yarkan mıydı neydi efsane bir şeydi, kafede oynayan yüksek levelli abilerden görmüştüm çok heyecanlanmıştım. Köpek alma olayı süperdi. Çok heves edip zor güç almıştım. Çok eğleniyorduk cidden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslına bakılırsa Silkroad, Knight Online gibi oyunlar Üniversitelerde Ticaret, pazarlama, müşteri ilişkisi gibi derslerde örnek olarak kullanılabilecek kadar israf edilmiş potansiyele sahip oyunlardı.

    Bu oyunlar belki Türkiye Piyasasında çok tutunduğu içinmidir bilmiyorum bizim dönemimiizin gençliği-çocukluğu bu oyunlardan başka mmorpg oyunlarını beğenemiyor.

    Kodaki espri, pvp sistemiydi. Normal atak - Skil atak sistemi sanırım çok az oyunda var, skill efektleri olmadığındanda skill+normal atak kombosu yapabiliyorsunuz. Aynı zamanda; 7/24 savaş alanı, arena, itemin upgrade sistemi, level kasmanın zor oluşu, item farmının zorluğu ve bazı itemlerin nereden düştüğünün bile kesin olmayışı bunların hepsi bizim insanımızı cezbediyordu. Ve ozamanki yetenek algısı klavye kullanımıydı, şu anki yetenek algısı ise özellikle mobalarda aşırı derecede oynamak ve aşırı derecede oyun izlemek.

    Silkroad ise zamanına göre çok iyi grafikleri vardı ve hikayesi bence muazzem derecede kullanılabilirdi. İpekyolu yahu dünya yüzyıllarca belki binyıllarca bu hat üzerinden nefes almış, ticaret, para, savaş, bu güzergahta şekillenmiş. Oyundaki şu kervancı, hırsız olayıda çok geliştirmeye müsaitti. Bölgelerin coğrafi olarak oyuna yansıtılması çok hoşuma gidiyordu, çöl, orman v.b. çok güzeldi. Zaten dünyadaki pekçok insan antik çini, çin mitolojisini ve savaş sanatlarını sever. Buda bir kaynaktı. Ellerinde çok kaynak varken oyunu gittikçe batırdılar, kullanamadılar. Bence açık şekile vizyonsuzluk örneği. Eu çıktığında başladı bence bozulma, denge sağlanamadı, her çıkan cab eziyet olmaya ve resmen botun yoksa level kasamazsın olayına dönmeye başladı. Ek olark ben silkroadı hep pvp olarak eksik bulmuştum. yani pek çok sistemi çok iyiydi ama pvp si bariz şekilde zayıftı.

    Aslında mmorpg tasarımları normal insanlara göre yapılıyor. Yani tasarımcı düşünüyorki bu adam günde 2 saat sadece mal gibi exp kassa son levele ulaşması 1.5 yıl. O zamanda ben +10 level daha eklerim. Tasarımcı bunu düşünerek oyunu tasarlıyor. Ama oyuncu profilide insanlıktan çıktığı için içerik çabuk tüketilip zaten kof olan yapı çabuk çürüyor.

    Geriye bizler gibi üzgün oyuncular kalıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 13 Ekim 2016; 5:39:36 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.