Şimdi Ara

silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cfs_

    Alienware markası diger notebooklar gibi degil tam garanti guzel performans zaten incelemelere ve arastirmalara bakrsan hep birincilikleri var sadece performans pcleri yaptıkları icin gayet basarılılar.Kasa özel imal egildigi icin sogutma gayet iyi ve 2 adet fanla sogutulmaktadır

    level sitesinde gordum yazıyı yakınlarında bu magaza olanlar gidip sorabilirler.
    Alienware'ları Türkiye'deki 16 farklı MediaMarkt mağazasından satın almak için tıklayın.

    http://www.herseyoyunicin.com/destek.php diye bi site buldum herhangi bi gorusmem olmadı.
    DELL Yerinde Destek Hizmeti

    Dünyanın en ünlü oyun bilgisayarı üreticisi Alienware markası 2006 yılında DELL tarafından satın alınmıştır. Bu tarihten itibaren Aliewnware ürünleri Amerika ve Avrupadaki Dell fabrikalarında üretilmektedir. Alienware markası Dell’in oyun bilgisayarları bölümüyle birleştirilmiş ve bir numaralı oyun markası haline gelmiştir. Dell, Alienware markası altında yüksek performanslı masaüstü ve dizüstü oyun bilgisayarları üretmektedir. Ayrıca kulaklık, fare, monitör ve klavye gibi çevre birimleri de sunmaktadır.

    Alienware markası Türkiye de Dell’in güvencesi ile satılmaktadır. Dell Certified Partner olarak 2010 yılında Alienware ürünlerini ilk getiren firma Radius Bilgisayardır. Özel konfigüre edilmiş Alienware Bilgisayarlarını 1 adet bile olsa yurt dışına özel sipariş geçip, müşterilerimize teslim edinceye kadar bire bir ilgilenmekteyiz. Hazır stoğumuzda tuttuğumuz ürünler ile en iyi fiyatı, hediye ve kredi kartı kampanyaları ile zenginleştirip sipariş edildiği gün teslim etmekteyiz. Lütfen detaylı bilgi almak için Alienware uzmanımızı telefonla aramaya çekinmeyin. Ya da iletişim formunu doldurup gönderin, biz sizi arayalım.

    Alienware ürünlerinde garanti 2 yıl “Yerinde Destek Hizmet” kapsamında olup, Dell tarafından sağlanmaktadır. Ürününüz ile ilgili bir şikayetiniz olduğunda Dell’in ücretsiz çağrı merkezi olan 00 800 353 90 00 2 no’lu yurt dışı numarasını arayarak tüm sorularınıza Türkçe olarak cevap alabilirsiniz. Çağrı Merkezinde arıza kayıdı oluşturulduktan sonra Dell yetkilisi adresinize gelip, gerekli parça değişimini yapmaktadır ve bunun için herhangi bir ücret talep edilmemektedir. Yurt dışına kapalı olan sabit hatlar ve cep telefonlarından ücretsiz olarak 0 811 288 00 01 no’lu telefonu arayabilir ve ingilizce bant kayıdı bittikten sonra 888 578 54 46’yı çevirerek de çağrı merkezine ulaşabilir ve tüm sorularınız için destek alabilirsiniz.


    Media Markt mağazası özel siparişle ürün getiremiyor diye biliyorum. Onlar sadece ellerinde bulunanları satıyorlar.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.