Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PacTyson -- 31 Mart 2018; 19:41:14 >



  • Dostum bu soruyu sormandaki amaç nedir ? Yaparsın aslansın kaplansın mı yazılsın ? Kim nereden bilsin senin temelini, 2010'da YGS de kaç net yaptığını, Türkçe ve matematik temelini, çalışma azmini, algılama kapasiteni ? Çok saçma oluyor böyle konular. Kazanmaya niyetin varsa otur çalış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

    Dostum bu soruyu sormandaki amaç nedir ? Yaparsın aslansın kaplansın mı yazılsın ? Kim nereden bilsin senin temelini, 2010'da YGS de kaç net yaptığını, Türkçe ve matematik temelini, çalışma azmini, algılama kapasiteni ? Çok saçma oluyor böyle konular. Kazanmaya niyetin varsa otur çalış.

    Çok boş konuşuyorsun birader. Burada bu tür bir soruyu soramayacaksak nerede soracağız? Çalışmaya başlayıp başlamama konusunda çok kararsızım çünkü sene sonunda askerlik de geliyor, daha önce bitirdiğim lisans bölümü yüzünden askerliği daha fazla erteleme şansım da yok.



    Ve bu saatten sonra ciddi fedakarlık gerektiriyor benim için, şu anda bitirmek üzere olduğum bir önlisans bölümü de var o yüzden DGS ile bir yandan devam etmeyi istiyorum ama bir yandan da şüphe ediyorum bu kadar kısa sürede mümkün müdür ya da ne derece mümkündür aklımda şimdiden bir fikir oluşsun istiyorum çünkü bu sınava daha önce hiç girmedim.



    Deneyimi olanlar iyi kötü bilirler ne derece ağırdır bu sınav, bu kadar sürede çok mu zorlar yoksa mümkün müdür vs. Çünkü üç ay bir şey için ne çook az bir zaman ne de çok fazla bir zaman, aslında bir sene kalmışken çalışmaya başlayacaktım ama malum birsürü uğraşmam gereken şey var hayatta şu ana kadar başlamaya imkan bulamadım belki bu üç ayda çalışabilirim.



    Ciddi olmasam açmam bu konuyu burada o yüzden boş yapma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kusura bakma ama arkadaş haklı. Kim nereden bilsin seni? Ben sana YAPARIM desen yapabilcen mi veya YAPAMAZSIN BOŞVER desem yapamayacak mısın? Bu tamamen senin algılamana, kapasitene, azmine kalmış bir şey... Verimli düzenli çalışırsan neden olmasın..Birçok faktör var kimse seni senden daha iyi Bİ-LE-MEZ. Bu konuya açana kadar ders çalışmaya başlasan daha hayırlı bi iş yaparsın diye düşünüyorum.
  • Imkansız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.