Şimdi Ara

Silinsin (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gittigidiyor dan ben de alışveriş yaptım. Alışveriş 15 gün nce iptal edildi ama halen karta iade yapılmış değil. Müşteri hizmetleri otomatik cevplar dışında çözüm üretmiyor.
  • Şu olayın yaşanmasının sebebi gerzeklik malesef.Kimse işini adam gibi yapmıyor.Aynısı bana da oldu, geçen ay kargo bekliyordum, evde olmadığım için annemden rica ettim evde dursun diye, neyse kadın almış kargoyu iki tane kargo geldi diyor. 1 tane gelmesi lazımdı diğeri ne olabilirdi ki diye düşünüyordum,eve geldim Serkan Şen böyle bir isim, semt aynı ama mahalle - daire ve numara farklı. UPS güç kaynağı ürün, parası değeri önemli değil lakin düşünsene kargon tanımadığın etmediğin adama gidiyor. Neyse adamı faturadaki numaradan aradım hocam kargonuzu bana yollamışlar falan diye baya teşekkür etti, 2 gün sonra kargo çalışanı geldi geri aldı.

    Uzun lafın kısası, sadece kargo firmaları değil , ülkedeki herkesin aklı bir karış havada.Kimse yaptığı işi beğenmiyor,beğenmediği için adam gibi iş yapmıyor. Özellikle internet alışverişinde hataya yer yok arkadaş, ben yurt dışından 5 liralık ürün alırken elin çinlisi korelisi nasıl düzgün şekilde kargolayıp Türkiye'ye ulaştırabiliyorsa,bizim dangozlarda adam gibi iş yapmak zorunda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 19 Nisan 2017; 21:45:52 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.