Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proph -- 19 Aralık 2020; 16:35:5 >



  • Şimdi yazıyı okuyunca şu şekilde düşündüm.Ürünü weider fabrikada üretiyor,antilopa distribütörlük veriyor ve antilopa türkiyede satması için gönderiyor.

    Aynı anda yakamoz da diyor ki biz de yurtdışından ithal ediyoruz fakat biz distribütör değiliz.

    Antilopun söylediğine göre "http://www.weiderturk.com/weider-basin-bultenleri/" burada da gösterdikleri üzere weider almanya yönetimi tarafından yazılmış ve üst yetkili tarafından imzalanmış belgeye göre de biz sadece antilopa ürün satıyoruz denmiş.

    Peki madem weider sadece antilopa ürün satıyor,yakamoz gıda weiderleri nereden ithal ediyor ? weider sadece antilopa satıyoruz diyorsa bunun diğer anlamı da "antilop haricine satmıyoruz" demektir ki bu gruba yakamoz da dahil anlamına gelir.Peki yakamoz gıda weiderin kendisinden alamıyorsa ithal edemiyorsa bu ürünleri o nasıl nereden ve ne şekilde ithal ediyor ?




  • Yakamoz Bulgaristan üstünden 2. kalite weider ülkeye sokuyor.Orjinal weider alıp içeceğim diyorsan Antilop'tan alacaksın.Ben weidertürk'ten almıştım,arkadaşım da protein7'den almıştı.İki ürünü karşılaştırdık,sonra o geri yollayıp para iadesi aldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Proph

    quote:

    Orijinalden alıntı: Obsession

    Yakamoz Bulgaristan üstünden 2. kalite weider ülkeye sokuyor.Orjinal weider alıp içeceğim diyorsan Antilop'tan alacaksın.Ben weidertürk'ten almıştım,arkadaşım da protein7'den almıştı.İki ürünü karşılaştırdık,sonra o geri yollayıp para iadesi aldı.

    2. kalite nasıl oluyormuş hocam ilk defa sizden duydum.

    Edit: Karşılaştırdık derken neleri karşılaştırdığınızı ve nasıl olması gerektiğini söylerseniz daha sağlıklı yorumlamalar üretebiliriz.

    Hocam öncelikle protein7 değil de n11'den almıştı.Orayı düzelteyim.Ama ithalatçı firma Yakamozdu.

    Sizin de dediğiniz gibi onun ürünü nemli bir şekilde topak topaktı ama benim ürünüm toz gibiydi.Dışardan bakınca bile dağlar kadar fark vardı.

    300 ml suya 1er ölçek attık ve ikisinin de karışım süreleri farklıydı.Ben iki sallama da karıştırdım ama arkadaşın ki hala karışmamıştı ve tat olarak fark vardı.Benimkisinin muzlu milkshake gibi tadı vardı ötekini ben içemedim bile.Tabi diğerine alıştığım için olabilir.

    Amerika ve Almanya haricinde ambalajlanan ürünler orjinalinden uzak 2. kalite ürünler oluyor hocam.Böyle biliyorum ben.

    Daha bilgili bir arkadaş varsa aydınlatabilirse iyi olur.

    Ama weider olacaksanız kesinlikle Antilop almanızı tavsiye ediyorum.Kullandım,test ettim oynayladım.Kime sorarsanız sorun zaten aynı cevabı alırsınız.Nereden aldığınız önemli değil,ithalatçı firma Antilop olsun yeter.




  • Hayır ikisi de muzluydu.

    Öyle sandığınız gibi İngiltere vs üstünden alınan orjinal ürünler değil.Adamlar boşuna mı onaylı kağıt yollamışlar buraya?3 tane isim vermişler ve bunlar ürünleri Bulgaristan'dan alıyor diyorlar ve üstüne üstlük sorumluluk kabul etmiyorlar.Daha neden paralel ihracat vs diyorsunuz anlamıyorum.Zaten adamlar yasal süreç başlatmışlar.Yukarda ki fotolarda olduğu gibi hologram olayı 1tllik basit bir iş değil.

    Premium Whey 2 ay kadar stoklara gelmedi weiderturk'te ama Yakamoz 260 tlden sattı.Neden ve nasıl?

    Şu görsel her şeyi açıklıyor aslında.


    Silinsin
    Silinsin




  • Konuyu hortlatayım. Arkadaşlar hem antilopun sattığı hemde yakamozun sattığı weider i alıp kullandım aralarında tat koku etki olarak hiçbir fark yok. Kaldı ki yurtdışında ki satış fiyatına baktığımız zaman premium wheyin Türkiye de fazlaca pahalı olduğu açık. Yurtdışındaki sitelere bakınca optimumla arasında pek bir fiyat farkı ama bizde baya fark var.
  • Burdaki konu üzerine yakamoz gıda tarafından ithal edilmiş weider in lot numarasınin fotosunu çekip weider e mail attım. Geç de olsa cevap geldi. Ürününün kendi ürünleri olduğunu onayladilar. Antilop gıdada bu tekellesme zihniyeti olduğu sürece birşey almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi optimumda yakamoz yapmıyor mu?
    Hepsi aynı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar protein7 den weider muzlu sipariş ettim. Ürün geldiğinde üzerinde hologram olmadığını gördüm. Bahsettiğiniz gibi yakamoz gıda ithalatı ve made in germany yazıyor. İade edip distribitör garantilisini mi alsam diyorum. İçerik olarak Türkiye standartlarına uymayan etken maddesi yoktur sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proph kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum hocam. Bazı forum sitelerinde bulgar ürünü olduğu söyleniyor fakat üstünde made in germany yazıyor. Hologramlı ile birebir aynı ürün ise kullanmayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proph kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi bi arkadaş da göndermiş ona orjinal ürün olduğunu belirtmişler. Ben de göndermeyi düşünüyorum bu süre zarfında kullanayım diyorum çünkü iade sürecini başlatsam nereden baksanız bir hafta ürün kullanamayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Yaaa adamlar her yerde durumu açıkladı kaç yıldırda çatır çatır weider satabiliyorlar aksi birşey olsa gereği yapılırdı. Bence en doğrusunu yapmışsın indirimli ürünü almışsın. protein7nin facebook ta birisine yazdğı mesajı aynen kopyalıyorum aydınlatıcı olacaktır.

    Hologram uygulaması ülkemizde farklı bir firmanın yapmış olduğu bir uygulamadır ve weider ürünlerinin orjinalinde de hologram bulunmaz. Stoklarımızdaki Weider ürünleri firmamızın ithalatıdır. Weider almanya sitesinden de ürünlerin üzerinde hologram olmadığını görebilirsiniz.http://www.weider-germany.de/en/proteineeiweiss/

    Ayrıca ürün üzerindeki barkod numarasınıwww.gepir.de adresinden sorgulatabilirsiniz.




  • Sıfır yorumlu bir üyelik konuya cevap vermiş. Böyle yaparak sadece şüphe çekiyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde arkadaşlar bilgi olsun gerçi her üründe geçerli bu dediğim aldığınız ürünün faturasinda ürünün adı net yazmalı örneğin takviye edici gıda yazıyorsa o urun sahte olma olasılığı yüksektir. Ama ürünün adi miktarı cinsi markası yazıyorsa o ürün orijinaldir faturada spor ayakkabı yazamaz hangi marka modelse o yazmalıdır dip not olsun burda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 30 Aralık 2017; 14:59:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.