Şimdi Ara

silinebilr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bruft_ -- 19 Şubat 2012; 15:38:21 >



  • bilgisayarınızı geçen sene almışsınız aşırı ısınması fanların tozlanmasından garantisi var fan temizliği işlemciyede termal macun sürdülermi eski haline döner sıkıntı yapmayın yalnız arkadaşınıza bu durumu söyleyin ayıp olmasın sizin açınızdan. asusun bu modeli bazen indirimle bimex gibi yerlerde 1600 küsürlerde satıldığı oldu ama ortalama fiyatı 1750tl civarıdır.özellikleri sizinkine göre daha iyidir asus bütün oyunları yüksek ayarda rahat oynatır bu fiyat seviyesinde daha iyi bir bilgisayar şuan için bulamazsınız eğer sıkıntısı yoksa sadece özellikleri fazla geldiği için satıyorsa sizin işinizi görür.sizin bilgisayarı ne kadar kıymet ettiniz 2. el sitelerini araştırın ortalama bu özelliklerde 2. el yine 1000 tl eder ortalama artı 500 1 aylık 1750tl 'lik bir bilgisayar için olabilir.bundan daha iyi özellikli bilgisayar bu fiyatta bulamazsınız ekran kartı güzel işlemciside öyle idare eder sizi.




  • senin bilgisayara ne diyorsun üzerine 500 koydun sonuçta oda 2. el senin bilgisayara düşme okadar.normalde deiğim gibi özellik olarak dediğin fiyata olur en az 5650 okadar kötü bir kart değil en azından 1400 gelecek şekilde halledin pazarlığı sıcaklıklar 90 derece oluyorsa oyunlarda soğutma kapasitesi okadardır normaldir bu bilgisayara göre zaten o normal kullnacaksa sıkıntı oluşturmaz.
  • nekadar kıymet ettiğine başlı kendi bilgisayarını toplamda verdiğiniz parayla 1400 gibi bir fiyata pazarlık edebilirsiniz dedim
  • kesinlikle asus çok daha iyi bir model. ekran kartı çok üst düzey bi ekran kartı. gt555 bildiğim kadarıyla full hd bi çözünürlük var. 1920x1080. çalıştırmıcağı oyun proğram yok. senin bilgisayarında gayet iş görecek bir cihaz fakat onu elden satayım desen 1000 tl ye açık sölim satman biraz güç. eski nesil işlemci var üzerinde. şimdi yenil nesil i5 ler 1100-1200 tl ye çok rahat bulunabilyor. çoğu teknoloji firması kampanya yapıo. hatta sabredip bekleyenler 999 tl ye bile i5 aldı. bence çok rahat değerlendirebilirsin o rakamı. tabi arkdaşların dediği gibi 400 tl falan olsa süper olurda o arkadaşına da yzık :) adamı kullanmış gibi olmamak lazım bence. değerlendir derim kardeşim. 500 tl verip seni çok daha uzun yıllar götürecek bi cihaz. satayım desen kendi cihazını anca 800 e falan satarsın. hiç kafa yorma. al geç :) yanında subwoferr da var o cihazın. ilerde 50 tl verip 4 gb ram de çaktın mı canavar olur o cihaz :) benden bu kadar :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.