Şimdi Ara

Silinebilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Silinebilir.


    PC ve PS3 bölümlerinde konuları zamanında açıldı biliyorum fakat böyle bir oyunun Xbox bölümünde de konusun açılması gerektiğini düşündüm.


    Geliyor mu gelmiyor mu derken yeni RE oyununa 20 Kasım 2012'de kavuşacağımız kesinlik kazandı.RE6 Raccoon City olayından 10 yıl sonrasında geçicek Leon S. Kennedy ve Chris Redfield ile hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.Her iki karakterde oynanabilir olacak fakat iki karakterinde farklı hikayeleri olacak.Leon Kennedy gerçekleri açığa çıkartmak için beraber çalıştığı ABD başkanının da hastalığı kapması sonucu zor kararlar arasında kalırken Chris Redfield ekibi ile birlikte Çine'e araştırma yapmak için yola çıkar. RE6 hakkında ki şu an için en güzel haber ilk iki RE oyununda
    çalışan ve RE4'ün yapımcısı olan Hiroyuki Kobayashi RE6'ın başında.RE6 hikayeye çok önem verecek ve Single dışında Co-Op ve henüz açıklanmayan bir multiplayer özelliğide olacak.Resmi olarka açıklanmasa da dedikodulara göre Co-Op altı kişiye ve açıklanmayan multiplayer özelliği seki kişiye kadar deste verecek.Ayrıca RE5'deki gibi lokal ortamda Co-Op iki kişi olacak.





     Silinebilir. Silinebilir. Silinebilir. Silinebilir. Silinebilir. Silinebilir.


     Silinebilir.


     Silinebilir.


     Silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 24 Ocak 2012; 4:13:20 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.