Şimdi Ara

silinebilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sorun çözüldü....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trenyolu -- 6 Ocak 2011; 21:03:53 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: trenyolu

    arkadaşlar merhaba

    abim fransada iş çıkışı gece yarısı eve dönerken yerde bir adet epey yıpranmış iphone 3g 8 gb bulmuştu.civardaki bir türk lokantasına haber bırakmış ve sahibini beklemişti.mahalle türk mahallesi ve herkes bir birini az çok tanır.netice olarak sahibi çıkmayan o iphone bulunduktan nerdeyse 1 yıl sonra bana ulaştı.ziyarete giden kuzenim getirdi.pasaporta kendi için getirdiği teli kaydetti.ben de bunu kaydettirmeyi düşünüyordum ama akşam bir arkadaş o teli kullanma başına iş alırsın dedi.teli belki de bir hırsız atmıştır caddeye felan dedi.kendi sim kartımı takacaktım ama vazgeçirdi.şimdi şaşkın ve pişman bir vaziyetteim.bu teli ne yapmalıyım?
    http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php sitesinden sorgulattığımda kayıp ya da çalıntı ihbarı yok.acaba diyorum biri düşürdü de pek önemsemedi mi?çünkü tel haşat durumda.arkada üç çatlak var.ön tamamen çizik ve kasa camı köşelerden açılmış.kartımı taksam ne olur acaba?


    Bence hiçbirşey olmaz kaydettirip kullanmanda bir sakınca olacağını zannetmiyorum. Yurtdışında 1 yıl önce bulunmuş bir ürün Türkiye de ne gibi bir sorun teşkil edebilir ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 5 Ocak 2011; 22:18:01 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.