Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çuvaldızı ps5 alarak kendinize de batırın. Bu TR de tepki falan olmaz. store çöker, TR Psn e indirimler gelmez herkes laf eder. sonra ilk indirimde herkes unutur önüne bakar. Bu forumda kimse '' Tümsel tepki koyalim '' diye konu açmasın çünkü 2009 dan beri PS forumundayım bu tarz konular 23828382832 kez açıldı.


    Tüm yayıncılar bağıra bağıra söylemedi mi '' PS5 de oynanacak oyun adam akıllı yok '' bu yüzden almaniza da gerek yok.Hepiniz Digital foundry misiniz?? Kimse kusura bakmasın şu şartlarda bu fiyatlarla ps5 alanı Ben aç gözlülük olarak nitelendiriyorum. çünkü şuan bir oyuncu için PS5 almanin faydasi yok.


    neymiş 4k da ray tracing le daha güzel gözükürmuş?

    Neymiş loading ler daha hızlıymiş?

    '' ben dark souls' suz yapamam''

    Neymiş 60 fps miş?


    yahu bu oyunlar 1.8 tf luk ps4 te oynanıyor. hem de 2 sene önce oynadigimiz oyunu isterse 1000 k görüntüde verseler senin aldıgın story yine ayni. souls born dedigimiz kavramları gerekli gereksiz kaç senedir oynadın, oynuyoruz.

    Kendine oyuncu diyen bir insan şuan yeni nesil konsol almanın boş bir iş oldugunu zaten bilir. gerek oyun fiyatlari gerekse yeni jenarasyon oyunlarinin gerekli çoğunlukta olmamasi .


    Dark souls

    Rachet and clank

    Medium



    Bu oyunlar çıtır çerezlik oyunlar. bu oyunlari oynadıktan sonra gta,BF, fifa, siege gibi online oyunlari oynamaya devem ediyorsunuz yada ps4 oyunlarini oynuyorsunuz. Soruyorum 2 oyun 5 oyun için en az 6k vermeye değer mi?

    işin içine 600 tl oyun fiyati da giriyor.


    Stok konusunda çıldıranlar kafayı yiyen var. Sony nin testeri olmak bu kadar mı mutlu ediyor sizi?

    PS5 XSX de gta 6 çıktı da benim haberim mi yok?


    Bu denli aç gözlü ve geçiçi hevesli insanlar olduğu sürece merak etmeyin 1000 tl ye de oyun olur 15k ya konsol satan da.


    Ayrıca bu ülkede konsol oyunculuğu 2017 den sonra bitmişti, ps1 den beri ps kullanan biri olarak 2 sene önce aldıgım ps4 pro ile devam ediyorum ve ps5 i de geriden takip edip son zamanlarinda alacağım.


    mevzu Oyun oynamaksa bügün standart ps3 veya ps4 de işinizi görür. neden?

    çünkü güzel ve kaliteli kataloglari var. oynayacağınız en az 10 güzel (ucuz) oyun varken Daha adam akıllı oyunu olmayan sisteme para verip oyun fiyatlarini dert etmek sizin için normal bir şey olsa gerek . Burada tek olacağınız şey paranizla mutsuz olmak . onu da zaten yaşıyorsunuz.





  • Ben artık playstation store kullanmayı ya da kutulu oyun almayı bıraktım.

    Forumdaki digital kardeşlik gibi konular sağ olsun. Her oyunu olması gereken fiyattan oynayabiliyoruz.

    Lakin isyan edeceksek oyunlar üzerinden alınan aşırı vergilere isyan etmemiz lazım. Euro’yu 8,50 yapan kişilere isyan etmemiz lazım.
  • Kesinlikle sistem toplayıp pc ye geçicem inşallah. Konsolun hiç bir espirisi kalmadı hadi ucuzdu sorunsuzdu alıyorduk. Şimdi hem pahalı hem oyunlar pahalı hem destek sıfır. abi oyun çıkıyor pc de resmi türkçe dil desteği var konsol da yok ? pc ye update geliyor konsola gelmiyor ? aynı oyun pc de steam de 70 lira ps store 299 😀 ne satıyorsun abi sen ? seninkinin ne özelliği var ? + pcnin özelliği ve desteği hep daha fazla.
  • Politik stabilite/güven olmadığı sürece bu ülkede hiç bir şey düzelmeyecek maalesef.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.