Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • eahjalkjrhaker şu AMD çöpçülere hayranım. 8350 yılların eskitemediği bir işlemci. Düzgün birleşenler ile 1080P çözünürlükte 120-130 FPS'leri görüyorum bir çok oyunda.

    Sorun tamamen anakart ve ram çorbalığı. Bu kadar karışık ram kullanılması hiç bir zaman önerilmez. öncelikle 990 chipset bir anakart almalısınız ve 1866 mhz 2 adet ram almalısınız. 8x2 bu durumda önerimdir.

    imzamda da görüleceği gibi 2 adet sistemim var. bir tanesi FX8350 ve 4.7 ghzlere kadar çok rahat OC yapıyorum. GTX960 4 GB ekran kartı ile şuan Assetto Corsa, Raceroom gibi oyunlarda 100 FPS'leri çok rahatlıkla alıyorum. Knight online gibi bir oyunda bu denli kasıyor olması arkadaşlarında dediği gibi işlemcinin beslenememesi ve ramlerin çorba olması her ne kadar siz çorba değil deseniz de.
  • Eski oyunlarda kasma olabiliyor. Bende de Medieval total war'da kasma oluyor ama yeni oyunlarda ultra ayarlarda kasmadan oynuyorum. Kasmanın sebebi sistem değil oyun.
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    bu dediklerini nasıl yapacagımı bilmiyorum :/
  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi bazı oyunları ultra grafikte rahat oynarken knight'da kalabalık bir yere geldiğimde fps 10lara düşüyor. ramlerdeki sıkıntıyı anlayamadım aynı değerlerde ram alıp aynı slotlara taktım 2x2 yi çıkarsam daha mı rahat çalışır 8gb ile.
  • Kimse de dememiş Knight Online nasıl bir oyun

    Sana şöyle özetliyim o saçma ötesi oyunu. Ryzen 1600 3.9ghz, 16GB 3000mhz ram ve 1050 Ti 4GB ekran kartı ile maradon pazarda yani aşırı kalabalıkta 25-30 fps alıyorum ve bunun sistemle vs. alakası yok isterse 9900K 5ghz yanına GTX1080 Ti SLI olsun yine alacağın 30-40 ı geçmez. Aşırı kalabalık dışında fps çok yüksek he tabi sen diyorsan bende oyunun her alanında kasıyor o zaman başka zaten elinde ki sistemin oyuna yetmeme gibi bir şansı yok 5-6 yıl önce millet çok daha kötü internet kafe bilgisayarlarıyla 4-5 tane KO açıyordu
  • nazimozgul kullanıcısına yanıt
    2x2 olan ramleri çıkarın ve anakart kitapçığından bakarak 4x4 olan ramlerinizi dual channel olacak şekilde takın. Ayrıca oyunda takılma ve kasılmalar olduğu sırada işlemci ram vs ne durumda kontrol etmeniz iyi olur. Bunun için msi afterburner kurarak 3d osd özelliği için hardware verilerini ekrana yansıtabilirsiniz. bu sayede kasılma neresi %100 gördüğünde yada ne olduğunda yaşanıyor görebilirsiniz.
  • allah razı olsun demek istediğim nokta o normal oyunlar gibi değil ghost açıyorum full grafik oyun 30 gb knight açıyorum sıfır efekt oyun 2gb :((
  • BİRDE HERKES PARADAN HABER VERMİŞ ABİ BEN ZATEN ÜRÜN SATIN ALACAK SEVİYEDE OLSAM GİDER İNTEL SİSTEM TOPLARIM SIFIR KİMSE ÇÖZÜM ODAKLI DEĞİL KOSKOCA FORUMDA BU RÜTBELERİ HAKETMİYORSUNUZ ŞUNU ALIN BUNU ALIN DİYENLER...
    SADECE BİR İKİ KİŞİ DEMİŞ ŞUNLARI YAPIP DENER MİSİN DİYE..
    YİNEDE TEŞEKKÜRLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazimozgul -- 24 Ekim 2018; 16:3:2 >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    kankı dedıgın anakartlarda 1.5 lira ya
  • sakın anakarta rame ıvır zıvıra boşuna para verme. yazılanlara kulak asma ağzı olan konuşmuş. sorun işlemci kaynaklı amd işlemci ile koda yüksek fps alamazsın. o işlemciye 970, 990 chipsetli anakartta taksan sonuç değişmez. anakart işlemciyi ikinci elde sat i3 i5 parana göre 3. 4. nesil bi işlemci al 150 fps ile rahat rahat oyna.
  • tazmannia T kullanıcısına yanıt
    oyunu bilmiyorsun işte kardeşim ben internet kafede i7 7700k lı gtx 1060lı masalarda oynuyorum 80 fpslerde seyrediyor 150 fps alan bi yer varsa varımı yogumu satar oraya otururum benım amacım en fazla 50 fps almak bana yeter. ve ben suan kalabalık mekanlarda oyunda 8-10fps alıyorum sıkıntım bu bence saçma sisteme göre.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tazmannia

    sakın anakarta rame ıvır zıvıra boşuna para verme. yazılanlara kulak asma ağzı olan konuşmuş. sorun işlemci kaynaklı amd işlemci ile koda yüksek fps alamazsın. o işlemciye 970, 990 chipsetli anakartta taksan sonuç değişmez. anakart işlemciyi ikinci elde sat i3 i5 parana göre 3. 4. nesil bi işlemci al 150 fps ile rahat rahat oyna.
    Kardeşim kullananlar bilir bu anakartlar ile 8350 sürekli kendi hızını düşürüyor, anlık olarak o sıkıntı o yoksa gayet yeterli bi işlemci.



    Kardeşim bide afterburner yükleyip işlemci 8 çekirdeğin kullanımın ve ekran kartı kullanımının gözükeceği şekilde ekran görüntüsü atabilir misin ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    SİLİNEBİLİR.

    sistem boştayken
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.