Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • konu sapmaya basladı silinebilir.
    amac koxp kullananlara bıseyler soylemek degil. dupe koxp v.b gibi durumların olmadıgı bır server yokmu
    diye sormakti
    ilgilenen herkese tesekkurler. saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi of_of -- 17 Ocak 2007; 17:01:54 >



  • AZ COK OALN VE KENDIME YETECEK KADAR OLAN BILGISYAR BILGIME DAYANARAK SOYLEYEBILIRIM Kİ İSTENIRSE KOXP YADA DUPE V.S SERVER TARAFINDAN ENGELLENEBILIR. FORUMUDA SUREKLI TAKIP EDIYORUM VE BIRCOK SERVER HABERI GELIYOR AMA 20 SOLUCAN KESIP EX ARTMA OLAYLARI CAN SIKICI. ITEMLERGIRLA.
    LVL IN VE ITEMIN BIR DEĞERI OLMALI BENCE. EMINIM BU ISI YAPABILECEK BIR COK ARKADAS VAR HEMDE BU FORUMDA.
  • olsa tam super olacak
    o zaman tekrar oynamaya basklardım
  • o zaman herkes usko yu bırakırdı nerde öyle bir server yapacak babayid
  • quote:

    Orjinalden alıntı: of_of

    SÖYLE KOXP OLMAYAN DUPE OLMAYAN EX BUG OLMAYAN PRE DİYE DIREKMEYEN AMA 10 GUNDE KAPANMAYAN GM LERIN HARBI IS YAPTIGI BIR SERVER YOKMU. OLAMAZMI? VARSADA SOYLEYINDE BIZDE KURTULALIM SU OLAYLARDAN. 7-8 AYDA 60 LVL MAGE YAPTIM.
    BİRİNİ KASIYORDUM LVL 2 YADA 3 DÜ. BIRAKTIGIMDA 35 CIVARIYDİ. 1 HAFTA SONRA 62 OLMUŞTU. BUNLAR ARTIK CAN SIKIYOR. YAPILAMAZMI OLE BI SERVER



    çekememezlik duygusu


    NAZAR ETME NE OLUR, KOSP KULLAN SENİNDE OLUR




  • KOXP'UN NEYİNİ KISKANCAM HİLE ARIYOSAN MARİO OYNA
  • haha seninki çokh uçuk bi hayal öle bi serve nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • quote:

    Orjinalden alıntı: birol23

    KOXP'UN NEYİNİ KISKANCAM HİLE ARIYOSAN MARİO OYNA


    onlar 3 günde 62 oldu ben hala 60 ım die topic açmıyacaksın arkadaşım ok yapıosanız sizde yapın laf atmayın
  • Birtek Şnu Soleyebilirim LoGo$ Un Gm si İyi çAlışıyorMuş..Koxper Baya AzaLmış..Eğer koxp i$temiorSan orayı tercih edebilir$in...!!
  • evet hayal. oyunu sevıyorum. ama su koxp olayı can sıkıyor. kıskanmakdan zıyade sınır oluyorum. hem koxp kullananlar buraya yazı yazsın dıye yazmadım ben bunu. az cok anlarım sıstemleren ısım geregı. ve server kurmak cok degıl ama saglam tutmak zor. ve bu forumu bayadır takıp edıyorum ve sadece ko degıl. genelde donanım ve o/c. oynadıgımız serrverlerden daha ıyı serverler yapabılecek ınsanlar var burda. mesela 5000 Mhz hızını asanların bu forumdan olması gıbı... yoksa sen gelde buraya kıskanma sende yap dıye yazılmadı. belkı benım gıbı 7-8 manyak bırlesır baba bır server kurarız. ve sende orda oynamazsın cunku koxp u engellerız.
    yani demek ıstedıgım ıstenırse bu engellenebılıyor. ama sanırım engellemıyorlar bılınclı olarak.
    saygılarımla
  • Kanka akşam yat öle bi oyun düşün belki görürsün :))
  • son bırsey. cekememezlık degıl ınan bana. ılgılenır ugrasırsam koxpu kendım yazabılırım. yada yazılı olanı degıstırıp kendıme uyarlarım. bırak koxp olarak kullanmayı pazarda dan bıle satısla hack olayı mumkun. yapabılırım. her vatandası da hacklerım. ozellıkle kendını ıspat cabasında olanlari.
    koxp dedıgın basıt anlamda logarıtma gıbı bır program. zorlasan turbo dabıle yazarsın.
    ısten zaten gec cıkıyorum bı ton sey. aksam bı saat oynayıp kapatacagım ama ne mumkun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: birol23

    KOXP'UN NEYİNİ KISKANCAM HİLE ARIYOSAN MARİO OYNA

    uehuehuehue sen bidaha espri yPMA BENCE
  • arkadaşım anlatamadım heralde...bu oyunda kospla lvl kasmak altını çizerek diorum sadece (lvl amaçlı) kospu kullanan şahsı ve düzeni sağlamaya çalışan gm ve ya admini ilgilendirir... tutupta o kospla 62 oldu 3 günde, ben 1 ayda 60 olamadım die veryansın etmek akla sadece kıskanmaktan başka hiçbirşeyi getirmio...aynı şekilde kospla kasan banlanıpta burda kops yüzünden banlandım die veryansın etmesininde anlamıo yok...kısaca gülü seven dikenine katlanır tşk ederim anlayışınız için
  • tekrar edıyorum. kıskanma degıl. ıstersem ındırırım yada kendım yazarım. yazılım uzmanıyım. bende diyorum ki butun bunlara bılınclı olarak engel olmuyorlar ısteseler olurlar. mageyım ve onada koxp yazılabılır ınan bana. belkıde yazmıslardır bıle.
    sen kullan yada kullanma senın bılecegın ıs. en basında yazmısım demısım ki: bunlara ızın verılmeyen bır server olsa guzel olmazmı yada yokmu.
    ben kımseye neden koxp kullanıyorsunuz demedım. ve son kez yazıyorum eger koxp kullanacaksam kendım yazarım...
  • ben yakında Gold Premium alacam ve hep koxpcuların partye girecem


    bende bıktım bu lvl eziyetinden 1 günde anca %20 kasabiliyorum
  • Firmanın patronu çok fazla paragöz arkadaşlar, malasef öyle herşeyden para çıkarmanın yönünü çok iyi biliyor örneğin koxp programını isteseler 2dk da engellerler ve yöntemini çok iyi biliyorlar nasıl? Koxp dışardan servera komut göndermekte koxp ye ait bir server üzerinden ke serverlarına komut gönderiyor 5 li ok bir yaratığa o şekilde isabet etmektedir remote-komut dışardan komutları kapatabiliyorlar ama patronları buna izin vermiyor sebebi ise oyun çok popüler ve adam banlamak için neden lazım! Bu durumda şimdi firmanın işine geliyor koxp varken banlayacak neden var banlanan premium hesabı olan bir vatandaş nasıl olsa bu oyuna devam edecek ve bize daha çok ödeme yapacak düşüncesinden koxp ye bilerek engel olunmamakta. Nasıl çok adi ve iğrenç bir düşünce dimi ama malesef gerçek buna benzer adamın aklında milyonlarca fikir var uyguluyor sürekli. Bir gerçek daha söyliyeyim Cumartesi günleri genelde premium event yaparlar işte bir sonraki gold alan kişiye 1 gold ta bizden hediye şeklinde sadece 2 gün içinde bu eventi yaptıklarında firma 2500$ net kaldırıyor. Haftalık ise 10 milyara yakın para kaldırmakta k2 net ve gerçek bu rakkamlar fakat elemanlarına az ödüyor aynı asgari ücret gibi maaş veriyor çoğu ofiste çalışan eleman bundan şikayetçi ve işi bırakan çok oluyor bu sebepten zaten bu ara içerde durumlar çok karışık çok fazla bug var ve son dupe olayı çok fazla sarstı elemanları cz de towerlar çalışmıyor son dupe olayı ve tower bug olayı ise firmada teknik departmanda çalışan rikku isimli en bilgili elemanlarının işten ayrılması ile ilgili onaramıyorlar çünkü o adam oyunun direği gibiydi maaş problemi yüzünden ayrılmış o nedenle dikkat ettiyseniz eskisi gibi hemen patch çıkaramadılar.Uğraşıyorlar.


    AZ YUKARDAKI BIR TOPIKTEN ALINTI BIR KISIM.
    SOYLEDIKELRIMI TAAMEN DOGRULAR CUMLELER AMA TABI GM GERCEKMI DEGILMI BILEMEM




  • quote:

    Orjinalden alıntı: novalgine_plus


    quote:

    Orjinalden alıntı: birol23

    KOXP'UN NEYİNİ KISKANCAM HİLE ARIYOSAN MARİO OYNA


    onlar 3 günde 62 oldu ben hala 60 ım die topic açmıyacaksın arkadaşım ok yapıosanız sizde yapın laf atmayın


    seni ban yedikten sorna görmek isterdim bende böle derdin 67 adamımla ba yiyince çok pisman oldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.