Şimdi Ara

silindi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
11.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gün itibariyle aracımıza hoşçakal diyoruz, 2011 model Clio 1.2 extreme quickshift 10000km, 24000TL'ye almış bulunuyoruz. 35000TL'ye aldığımız Velsatis'i 30000 TL'ye veriyoruz.
  • sattınız mı satacak mısınız?
    belki alırım o yüzden soruyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.C.k.

    Gün itibariyle aracımıza hoşçakal diyoruz, 2011 model Clio 1.2 extreme quickshift 10000km, 24000TL'ye almış bulunuyoruz. 35000TL'ye aldığımız Velsatis'i 30000 TL'ye veriyoruz.

    Hayırlı olsun. Vel Satis çok zarar ettirememiş gibi gözüküyor. Ne kadar sizde kaldı?

    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç yaklaşık 1.5 yıl kadar bizde kaldı, 5000 TL zarar ettik, aracın kapısı değiştiği için makul karşılanabilir; teşekkürler...
  • selam Sayın m.c.k. Bende bugünlerde Vel Satis 3.5 V6 bakıyorum. Benim eskiden beri çok hoşuma giden bi arabadır. Dizaynıda herkesin aksine benim hoşuma gidiyor. Size sorum Ankara'da bir servise gidiyormuydu aracınız? Gidiyorsa hangi servis ve fiyatlar? Yedek parça konusunda sorun oluyormuydu? Cevaplarsanız çok memnun olurum. Yeni arabanız hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pompafl -- 26 Aralık 2012; 23:32:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pompafl

    selam Sayın m.c.k. Bende bugünlerde Vel Satis 3.5 V6 bakıyorum. Benim eskiden beri çok hoşuma giden bi arabadır. Dizaynıda herkesin aksine benim hoşuma gidiyor. Size sorum Ankara'da bir servise gidiyormuydu aracınız? Gidiyorsa hangi servis ve fiyatlar? Yedek parça konusunda sorun oluyormuydu? Cevaplarsanız çok memnun olurum. Yeni arabanız hayırlı olsun.

    Merhabalar, V6 modeli açıkçası önermiyorum. İmkanınız varsa 2.0 T modeline bakmanızı tavsiye ederim ki, o bile büyük bir risk. İkinci el konusunda V6 modeller bir yıldan daha uzun süre satılamayabiliyor.

    Ankara'da Mais'e götürmüştük, Sivas'ta da Oflazlar'a.

    Renault'un Espace ve Vel Satis modelleri için özel parça stoğu bulunmakta, ve çok hızlı temin sağlamaktadırlar. Bursa'dan Sivas'a Vel Satis'in kapısı bir günde geldi mesela, Scenic için ise 3 gün beklemek zorunda kalmıştık.

    Yedek parça fiyatları Laguna modeliyle aynı, Megane fiyatlarıyla da oldukça yakın birbirine.

    Tek sorun yüksek yakıt tüketimi.




  • Ben aracı satmayı düşünmüyorum.tabi bir mecburiyet olmadıkça . Lpg uygulaması yapıcam ilk olarak yoksa binmek imkansız tabiki. Yedek parça konusunda sorun yokmuş bende söğütözü renault servise sordum. Fiyatlarıda mantıklı çerçevede. Tek sorun yakıt tüketimi gibi görünüyor. onuda lpg ile çözmeye çalışıcam. gerçi yinede km'de 50 kruş yakar gibi görünüyor. Bakalım nasıl olacak. Teşekkürler cevap için.
  • Konuyu hortlatmak istiyorum. Uygun fiyata 2004 Velatis 3.5 Privilege buldum. Almayı dusunuyorum ama beni yakıt kısmı korkutuyor. Bir de ülkemizde pek tutulmadıgından yedek parca sıkıntısı olur mu ya da daha pahalı olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.