Şimdi Ara

Şike olayının başından beri okuduğum en iyi ropörtaj..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık'ın ropörtajından bir kaç kesiti paylaşmak istedim okumayanlar için...

    "....Çocukken sandalye kapmaca diye bir oyun oynardık. Ortaya sandalyeler konurdu. Oyun oynayanların sayısı sandalyelerden fazla olurdu. Hep bir ağızdan söylediğiniz tekerleme bittiğinde herkes kendine bir sandalye kapardı. Ayakta kalan yanardı. Sandalyeye oturan oyunu kazanırdı. Şimdi savcı öyle bir soruşturma yapıyor ki. Ligler oynanıyor ve kendisi bir düdük çalıyor. Düt!!! “Tamam, Fenerbahçe, Trabzon, Beşiktaş ayakta kaldı” diyor..."

    "....Hâkim ve savcılar, Fenerbahçe’nin, Beşiktaş’ın, Galatasaray’ın nasıl kongre üyesi olurlar? Bu kulüplerin kongre üyesi olabilmek için resmen bin lira, üç bin, beş bin lira paralar veriliyor. Bu paraları hakikaten vermişler de mi üye olmuşlar, yoksa bulundukları mevkiler dolayısıyla mı üye olmuşlar? Her maça, 50 ya da 100 bilet isteyen hâkim ve savcılar, bu sistemin dışında mıdırlar?..."

    "...Toplum kendini kandırmasın. Hamama gidiyorsunuz. Kesecilere benim kirlerimi çıkar diyorsunuz. Keseci sizin derinizi de yüzüyorsa, bu temizlenme değildir. Toplumda işadamlarının, futbolcuların gazetecilerin, politikacıların, avukatların derisini yüzüyorsanız bunun adı temizlenme değildir. Bir toplum böyle temizlenmez. Bir kere herkes otursun, Sezen Aksu’nun “Hiçbirimiz masum değiliz” şarkısını bir daha okusun. “Futbolda bu olmuş” diyen adam acaba kendi meslek hayatında, aile hayatında, özel yaşamında ne yapıyor?..."

    "...Ben Fenerbahçe camiasını bilmiyorum, bu isimlerle daha yeni tanışıyorum. Otyakmaz’la nasıl bir ilişkisi olduğuyla ilgili henüz bir bilgim yok benim. Ama şunu biliyorum. O maçı televizyonda bir Beşiktaşlı olarak seyrettim. Son iki dakikada Fenerlilerin suratlarındaki korkuyu gördüm... Ölüp ölüp dirildiler. Bir şike maçında nasıl olur da karşı taraf ölür ölür dirilir?.."

    Saygılar..







  • Helal olsun, guzel yazmis.
  • Böyle konuştuysa taraftara tercüman olmuş gerçekten. Helal olsun derim.
  • Süper yazmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.