Şimdi Ara

şike iddialarındaki kaybını çıkarıyor digiturk...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • digiturk artık ruh çağırmaya başladı. 3 yıl önce iptal ettirdiğim aboneliğe ait 146 tl borç çıkardılar. Sanırım şike iddiaları ile kaybettiklerini bu yolla toparlamak istiyor. Digiturk'u iptal ettirmek de ayrı sıkıntı...Bence hiç bulaşmayın, alternatifleri değerlendirin.



  • Temmuz faturası olmadan ağustos faturasını nasıl gönderebiliyorsun ey digiturk.

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150269305332089&set=a.165062777088.115083.625767088&type=1&theater
  • Siz 3 yıl sonra yeniden mi abone oldunuz? Yoksa 3 yıl önce iptal edilen aboneliğe durup dururken fatura mı kestiler?
  • diigturk hep bunu yapıyor
  • 3 yıl önce kapattırdığım ve kapattırırken başka borcu olmadığına dair sorularıma "Hayır, faturaları ödemişsiniz, başka borç çıkmaz" denilen digiturk aboneliğime ait Uskay Hukuk Bürosundan bana telefon geldi ve "146 TL birikmiş borcunuzu ödemezseniz icra takibi başlatılacaktır, ödemek için 5 tuşuna basın" dendi. Aradım digiturk u, 15 dk lık müşteri hizmetleri temsilcisi bekleme seansından sonra, durumu anlattım, neden borcum olduğunu sordum. "Uskay Hukuk Bürosu tarafından takip edilen bir durum, ben burdan göremiyorum borcunuzu,.... numaralı telefonu arayın." Aradım telefonu, ödemek için 5 tuşuna basın dendi yine(Telefon numaramdan benim borçlu olduğumu anlıyor sistem), bastım 5 tuşuna. Borca ait bana bildirim gelmediğini ve kapattırdığım aboneliğime ait borcun sebebini sorduğumda kadın aynen bunu söyledi. "Aboneliğinizi kapattırdıktan sonraki kullanım ücreti için fatura basılmaz.(Ben müneccim olduğum için bilmem gerekiyor). Bu borcu digiturk işlem merkezinden ödemeniz gerekiyordu.".

    Bana kapattırdığım aboneliğe ait borcu kapattırırken söylemiyorlar. 3 yıl sonra hortlatıp, faiziyle istiyorlar. Biri bana bunun mantığını açıklasın.

    Acaba şike iddiaları ile düşen abone sayısındaki kaybı bu şekilde mi telafi edecekler
    ?Bu zaman dek gelmesi tesadüf mü?

    Herkes kapattırsın digiturk'u de kurtulsun bunlardan...




  • Öncelikle geçmiş olsun. Bunlar insanları nasıl soyacakalarını şaşırmışlar cidden. Görüşme kaydı dinlenmesini istemediniz mi? Yerinizde olsam hukuki yollara başvururdum.
  • 3 yıl iyi yine , bana 11 yıl önceden borç çıkardılar ve aynı avukatlık bürosuna vermişler , akılları sıra göz korkutup para alacaklar ama havayı alırlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 15 Temmuz 2011; 12:23:17 >
  • suçsuz insanları içeri tıkacaklarına digitürk gibi insanları soyanları toplasınlar bende iptal ettiriyorum digitürkümü , otomatik ödeme ile yapıyorum faturaları ve bankayla konuştum iptal sonrası otomatik ödemeyi kaldırın hemen dedi, çok sorun yaşıyorlarmış digitürk iptaller sonrası bile otomatik ödemelerden para alabiliyormuş.
  • otomatik ödeme talimatınız varsa,üyelik iptali sonrası,bankaya, talimat verdiğiniz kartı kaybettiğinizi söyleyin. Kartı iptal ederler. Kimse de kartınızdan para çekemez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnygirl -- 26 Temmuz 2011; 7:33:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: comp_mad

    digiturk artık ruh çağırmaya başladı. 3 yıl önce iptal ettirdiğim aboneliğe ait 146 tl borç çıkardılar. Sanırım şike iddiaları ile kaybettiklerini bu yolla toparlamak istiyor. Digiturk'u iptal ettirmek de ayrı sıkıntı...Bence hiç bulaşmayın, alternatifleri değerlendirin.


    demek iptal ettik diyip etmemişler.. :(
  • Tüketici mahkemesine başvurmayı düşündünüz mü ? Zannederim bu yolla halledebilirsiniz.
  • Benim de, benzer şekilde 2005 yılında sinyal alamadığım için kapattığım aboneliğe ait 66TL'lik borcu icraya bir gün kala avukatlık bürosu haber verdi. Dünden beri 15 kişiyle konuştum, ana para olan 33TL'yi ödedim. Ve olay kapandı.

    - Bahsedilen borç, Philips reciever'ların üzerindeki tampon kredi ile film izlemem sonucu kesilmiş. Bunu da cihazı teslim ettikten sonra anlamışlar, ama bana bu konuyla ilgili herhangi bir fatura falan gelmedi. Sizi bilgilendirmişiz diyorlar, ne zaman diyorum, 2005'te aramışız, ama ulaşamamışız diyor.
    - Olayın uyuz tarafı yeniden digiturk abone oldum ve 3 yıldır düzenli 53TL ödüyorum ama bu zamana kadar haber veren, fatura var diyen çıkmadı.

    2 gündür sinir-stress dolanıyorum ortada, sonunda bugün 33TL'yi ödedim, mevcut aboneliğimi de iptal ettim. Hiç ama hiç çözüm yanlısı bir durum hissettimediler.

    Böyle bir rezillik yok, haberiniz ola, şimdi belki iyi geçiniyorsunuz Digiturk ile ama 7 sene sonra başınıza ne gelir, bilinmez.

    Hiç bulaşmayın bence bunlara,

    İçimden hala sövüp sayıyorum,




  • bendende 4 sene önce bitirdiğim lig tv üyeliği için 2 ay önce fatura çıkarmışlar.tam 49 tl.aradım digitürkü analarının ve sülalelerinin hatırını sordum.sorduğum arkadaş beni kodaman birine aktardı.tam onunda hatırını soracaktım ki borç falan yokmuş dedi kodaman şerefsiz.eee dedim yarım saattir cep ten arıyorum masrafım ne olacak diye.kem küm etti.digitürk hakkındaki aklımdan geçenleri onada saydırdım.benden size tavsiye daha öncede bankaların işlem parası ile ilgili akbank la görüşmem olmuştu.ilk 2-3 kere insan yerine koyarak konuşmuştum.baktım olmuyor onların anlayacağı dil olan hayvani dille konuştum baktım para yerine tam 2 katı çip para verdiler bir dahada işlem parası vb.almadılar.kendinizi ezdirmeyin arkadaşlar.kutuları ve maçları satamazlarsa otursunlar kendileri izlerler.parayı veren düdüğü çalar her zAman .baktınız olmuyor verin çoşkuyu..
    bank
  • İnsanları kandırmak için her türlü hileleri deniyorlar.Yok 24 ay tahattüt var çıkarsan kalan ayları ödersin,yok saçma sapan faturalar,yıllardır abone olmayanlara çıkan faturalar,iptallerden sonra çekilen bedeller, işleri güçleri hile.Özellikle dijitürke dikkat edin arkadaşlar .Gerçi hepsi aynıda.Bu soygunculara kapılmaktansa verin 5-10 lira bir cafede seyredin.Zaten yılda 6 derbi var zaten gerisi hikaye
  • arkadaşlar digitürk ceptelefonu kampanyasından bedelsiz olarak 3 aylığına bizlere ! kıyak yapmıştı 2000 yılında. 3 ay sonunda bizim aboneliğimizi kapatmamış dolayısıyla tarafımıza fatura çıkarmıştı. o günün rakamlarıyla 24 lira olan bu bedel sene 2011 de 169 lira olarak karşımıza çıktı. (uşkay hukuk bürosu ) aracılığı ile habire salvo yapıyorlar 15- 20 günde bir (sms -icra takibi yazısı v.s.) yolu ile. Bakalım kim kazanacak :) Ha bu arada axessle alakalı arkadaşın yazısına bende katkıda bulunayım. Axess kartı olanlar ceplerinden bir kuruş masraf etmeden hem eski verdikleri paraları hemde fazlasını alabilirler. Aylak kaldığınız bir günde Gidin herhangi bir şubeye müşteri telefonları var Yanaşın o telefona ve kartınızı üyelik ücretinden dolayı kapatacağınızı söyleyin telefondaki vatandaşa, oda size rüşveti teklif etmeye başlasın. Koparabildiğinizi koparın. Birkaç ay sonra aynı denemeyi bir daha yapın, biraz daha kopartın . Bu böyle devam edip gidiyor.Abartmıyorum ben bu yolla yaklaşık 200 lira çip paralarını aldım Allah bereket versin.:)) (hoş onlar benden daha önce almışlardı gerçi bu parayı ama fifty fifty işte)




  • bana da borç çıkartmışlar fatura ödenmemiş sözde. fatura tarihi ise ben iptal ettirdikten kutuyu teslim ettikten 4 ay sonrası.. .. bir şirket ancak bu kadar kendini baltalayabilir sanırım. servisleri ayrı bir gıcık kendisi ayrı bir gıcık..




  • az önce banada sms ulaştı şubat ayında iptel ettirdiğim kartlı dijiturk aboneliğime ait kartı iade etmediğim için 235 tl para istediler(uskay avukatlık burosu) aksi taktirde icra takibi başlıyacakmış...biz hakkımızı nerde nasıl savunacaz arkadaşlar bilgisi olan varmı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srk_clk

    az önce banada sms ulaştı şubat ayında iptel ettirdiğim kartlı dijiturk aboneliğime ait kartı iade etmediğim için 235 tl para istediler(uskay avukatlık burosu) aksi taktirde icra takibi başlıyacakmış...biz hakkımızı nerde nasıl savunacaz arkadaşlar bilgisi olan varmı...

    O değilde devlet nerde?
    Ekonomik gücü olan büyük firmalar
    kafalarına göre vatandaşı kazıklıyorlar...

    Hakikatten soruyorum, nerde bu devlet?
    telekomuna, dijisine, bankasına, cep operatörüne
    Ekonomi devlerine dur diyemeyecek mi??????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercuezel -- 24 Temmuz 2012; 0:16:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dsmarti iptal ettirdim ve bana bir belge verdiler. Belgede; kutu, kart, hdmi kablo ve kumanda tarafimıza teslim edildi yazıyor ama altinda da su yazıyor: "üyeliğim esnasında ve sonrasında (evet aynen SONRASINDA) dsmarttan gelen faturaları ödeyeceğimi taahhüt ederim" mecbur imzaladık. Her ay abone numaramdan kontrol ediyorum yeni fatura var mı diye. Varsa ödeyeceğim yani. Paranoyak oldum iyice

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noblelion

    Ben de dsmarti iptal ettirdim ve bana bir belge verdiler. Belgede; kutu, kart, hdmi kablo ve kumanda tarafimıza teslim edildi yazıyor ama altinda da su yazıyor: "üyeliğim esnasında ve sonrasında (evet aynen SONRASINDA) dsmarttan gelen faturaları ödeyeceğimi taahhüt ederim" mecbur imzaladık. Her ay abone numaramdan kontrol ediyorum yeni fatura var mı diye. Varsa ödeyeceğim yani. Paranoyak oldum iyice


    Bu nedir kardeşim dünyanın adı duyulmamış ülkelerinde bile yoktur ne demek sonrasındaki faturalar ulan abonelik biymiş kapatmışın ne sonrası ben böyle birşey görmedim Dsmart kullanmıyorum ama bir gün kullanırsam bunu aklıma kazıdım avukatsız asla hareket etmem bu konuda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.