Şimdi Ara

ŞİKE İDDİALARI VE GÖZALTILAR - ANA KONUSU (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.739
Cevap
3
Favori
120.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşte marka değeri

    BİZİ niye AB’ye almıyorlar diye dert yanıyoruz. AB’de bizi şöyle yapın, böyle yapın diye zorluyor.

    Şu son Şampiyonlar Ligi olayı bile işleri nasıl yanlış yaptığımızın bir göstergesi.
    Arkadaşlar bir işi sevmek başka gerçeği görmek başka şey. Düşünün. UEFA diyor ki, “Fenerbahçe şike yapmıştır. Onun için de şampiyonluğunu kabul etmiyorum. Onu, Şampiyonlar Ligi’ne de almıyorum. Onu yerine Türkiye’de şampiyon kabul ettiğim Trabzonspor’u Devler Ligi’ne alıyorum. Paraları da ona veriyorum. Beşiktaş’ı yoluna devam ettiriyorum.”
    Beşiktaş’ın yoluna devam etmesinin sebebi, bu işlere karışan yöneticisinin tutuklandıktan sonra görevinden istifa etmesi. Tutuklanan teknik direktörünün yerine yeni bir hoca getirmesi. En önemlisi de kazandıkları kupanın iş aydınlanana kadar federasyona iade edilmesi. Bütün bu yaklaşımlar UEFA’nın gözünde Beşiktaş adına iyiniyet göstergesi olarak görülüyor.
    UEFA’nın gözü üzerimizdeydi

    Düşünün, Fenerbahçe’nin başkanı, iki yöneticisi, avukatı ve muhasebecisi içeride. Metris Cezaevi’nde yatıyorlar. UEFA böyle bir takımı Şampiyonlar Ligi’ne almaz. İşte marka değeri bu.
    Bizim marka değeri anlayışımız ile UEFA’nın marka değeri anlayışı tamamen zıt. Bizde marka değerine değil, para değerine bakılıyor. “Fenerbahçe düşerse, gelirlerimiz azalır” diyorlar.
    Birileri Türkiye’den şikayet etmiş, evrak göndermiş, mail atmışlar. UEFA’da bunlar üzerine Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi dışında tutma kararı almış.
    Beyler, güldürmeyin adamı. UEFA, Türkiye’de masa kurdu bu işler için. Basını yakından takip etti, televizyonlardaki yorumları ve haberleri tek tek izledi. Çıkan bütün yorum ve haberlerden anında bilgileri var. Savcı ve polis ile dirsek temasındalar. UEFA, başkalarının şikayetiyle karar vermez.
    Bazıları da diyor ki, UEFA Milan ve Juventus’a aynı muameleyi yapmadı. Milan ve Juventus’un şike olayları 2006’da. Suçları da hakem ayarlamak. Hatta bu olaylarda o dönemin ünlü hakemi Collina bile okkanın altına gitmekten son anda kurtuldu.
    UEFA zaten Milan ve Juventus’a verilen kararlardan sonra kararın eksik ve hatalı olduğunu anladı. 2007’de toplanarak şike ve teşviğe karşı sıfır toleranslı bir yönetmelik çıkardı ve bu net bir şekilde uygulanmaya başlandı.
    Bu işi sulandıracaklar

    Kanaat varsa işi bitireceksin. Şüphe varsa da işi bitireceksin. Çünkü, spor hukuku, ceza hukuku gibi değildir. Çabuk karar vermek gerekir, seri karar almak gerekir. Yoksa işler arapsaçına döner. Aynen Türkiye’de olduğu gibi.
    Fenerbahçeliler merak etmesinler. Bu iş normal mahkemelere geçerse uzayıp gider. Sonunda ne olur Allah bilir. Ama, polisin çok tapesi ve görüntüsü taca çıkacaktır. Çünkü, ceza mahkemeleri bunları yeterli bulmayacaktır.
    Suç üstü isteyecektir. Suç örgütü ve çete oluşturma kapsamından dolayı açılacak davalar zaten en az 7-8 sene sürer. O da işin başka bir sulandırma yolu.
    Hemen istifa etmeliler

    FENERBAHÇELİLER sürekli herkesi suçluyorlar. İyi güzel de kardeşim, sizin başkanınız, yöneticiniz, avukatınız ve muhasebeciniz niye içeride? Bu soruyu kendilerine hiç sormuyorlar. Hep suçlu başkası.
    Fenerbahçe’nin burada yapacağı bir iş var. Bu yönetim kurulu acil olarak istifa etmeli. Yerine yepyeni, pırıl pırıl bir yönetim gelmeli. Büyük Fenerbahçe ve taraftarıyla bu yönetim oynamamalı. Başta Aziz Yıldırım olmak üzere büyük Fenerbahçe’yi anormal ve haksız şekilde kullanıyorlar. Bu yönetim Fenerbahçe’ye büyük zararlar vermiştir. Yaptıkları iyi şeylerin yanında Fenerbahçe’ye verdikleri maddi ve manevi zarar çok büyükür. Bu vebalin altından kalkamazlar.
    Yarın bir gün hakiki Fenerbahçeliler bu yönetimi mahkemeye verip hesap soracaklardır. Kimse seyircinin arkasına saklanmasın ve seyirciyle oynamasın. Metris’ten de güç almasın. Seyirciden de güç almaya kalkmasın.
    Bu lekeyi temizleyemezsiniz

    FUTBOL Federasyonu’nun dün aldığı karar şu ana kadar yaptıklarıyla paralel. Fenerbahçe yönetimi istedi diye, Fenerbahçe bir alt kümeye düşmez. Ama sen yönetici olarak takımı ligden çekmeye kalkarsan gideceği yer belli. Oranın adresi de amatör küme. Amatör kümeden başlarsın tekrar oynamaya. Hatırlarsınız Ali Şen takımı kupa maçından geri çekti, cezayı yedi. Bu Fenerbahçe ve yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı alması gerekir. Yoksa bu lekeyi temizleyemezler.
    UEFA’ya kafa tutsanıza

    ELİNDEKİ bu delillerle, Fenerbahçe’ye kanaate dayalı ceza veremeyen Futbol Federasyonu savcının iddianamesinden sonra da ceza veremez. Verseydi zaten en başında verir, bu işler de arap saçına dönmezdi. UEFA ne yaptı kestirip attı.
    O kadar basit.
    Fenerbahçeli yöneticiler ve Fenerbahçeliler çıkıp konuşuyorlar. Gidip UEFA’ya kafa tutsanıza. Tutamazsınız. Burada bağırıp, çağırıyorsunuz. Aslında Mehmet Ali Aydınlar ve Futbol Federasyonu size en büyük kıyağı yaptı.
    Bize büyük iyilik yaptılar

    UEFA, Fenerbahçe’ye cezayı Türkiye Futbol Federasyonu’na verdirerek hem sarı lacivertlilere hem de Türk futboluna büyük iyilik yaptı. Eğer cezayı direkt kendi verseydi, bugün Fenerbahçe ve Türk futbolu da toz duman olurdu. Dumandan kimse, kimseyi göremezdi. Fenerbahçe’yi en az 3-5 yıl Avrupa’dan men eder, daha da ileri gidip Milli Takım’ı da uluslararası turnuvaların dışında tutardı.

    Erman TOROĞLU




  • Erman Toroğlu doğru söylüyor da onlar anlayamayacak kadar at gözlükleri ile bakıyorlar olaya..varsa yoksa kendileri!
  • İlkokul çocukları gibi oldu durum,Fenerbahçe yöneticileri televizyonlara bağırıp duruyor " Bizi Ban Asya'ya düşürün diye,hatta Federasyona da gidip bizi düşürün diyorlar " ama yazılı başvuru yapmıyorlar,ne kadar komik ya.Bu işler sözlü olmaz,yazılı başvuracaksın,imzanızı çakacaksınız.
    Eğer Fenerbahçe Yönetimindne yetkili kişiler " Bank Asya'ya düşürülme isteğini sebepleriyle birlikte yazıp imza atıp Federasyona verseydi,şu an Fenerbahçe Bank Asya'ya gönderilmiş olurdu,yazılı başvuru olmadan sözlü konuşmalar söylemler sadece tarftarı oyalamak-idare etmektir.

    Bir yazı yazarsın,maddi olarak,madi sebeplerden ötürü bir yapılanma amacıyla bu sene alt ligde mücadele etmek istiyoruz dersin,imzalar verirsin Federasyona,bak nasıl anında isteğin kabul oluyor.Yazılı olarak başvurulmadıkça alt lige gönderilmeyeceğini çok iyi bildikleri için sözlü olarak piyasada bağırıp duruyorlar,sıkıysa imzaları atın yönetim kurulu olarak yazılı başvurun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

    İlkokul çocukları gibi oldu durum,Fenerbahçe yöneticileri televizyonlara bağırıp duruyor " Bizi Ban Asya'ya düşürün diye,hatta Federasyona da gidip bizi düşürün diyorlar " ama yazılı başvuru yapmıyorlar,ne kadar komik ya.Bu işler sözlü olmaz,yazılı başvuracaksın,imzanızı çakacaksınız.
    Eğer Fenerbahçe Yönetimindne yetkili kişiler " Bank Asya'ya düşürülme isteğini sebepleriyle birlikte yazıp imza atıp Federasyona verseydi,şu an Fenerbahçe Bank Asya'ya gönderilmiş olurdu,yazılı başvuru olmadan sözlü konuşmalar söylemler sadece tarftarı oyalamak-idare etmektir.

    Bir yazı yazarsın,maddi olarak,madi sebeplerden ötürü bir yapılanma amacıyla bu sene alt ligde mücadele etmek istiyoruz dersin,imzalar verirsin Federasyona,bak nasıl anında isteğin kabul oluyor.Yazılı olarak başvurulmadıkça alt lige gönderilmeyeceğini çok iyi bildikleri için sözlü olarak piyasada bağırıp duruyorlar,sıkıysa imzaları atın yönetim kurulu olarak yazılı başvurun.


    Bize buna " Türübünlere oynamak " diyoruz. fener yönetiminin yaptığı tek iş bu. Pardon yönetim dedim ama başbakana cumhur başkanına çıkıp kapı kapı dolananları unuttum. İşin komik yanı rıdvan ne ayak ? O ayrı bir komedi.




  • ahmet çakar twitterda talimatın kesin olarak değiştirileceğini ve fenerin kesin olarak ligde tutulacağını söyledi ...yazıklar olsun böyle ülkeye ... ahmet çakar boş konuşmaz ... ülke futbolu bitmiştir
  • Ahmet çakarın dediklerine göre şike yasal hale geliyor. Hoş ceza uygulamadıkları sürece de yasal olacak. Futbolu niye oynatıyorsunuz o zaman? verin bjk veya fb'ye şampiyonluğu bitsin. Bu, hukuk dışılıktır, görevi kötüye kullanmadır. Birileri(ibrahim seten, ahmet çakar,fb medyası) gündem yoklamasına başladılar. Umarım bir an önce bunlara tepki verilir. Suskun kalınca yazılı olan yönetmeliği bile devre dışı bırakmaya çalışıyorlar. Şikenin ve teşviğin tek cezası küme düşürmedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senfield25

    ahmet çakar twitterda talimatın kesin olarak değiştirileceğini ve fenerin kesin olarak ligde tutulacağını söyledi ...yazıklar olsun böyle ülkeye ... ahmet çakar boş konuşmaz ... ülke futbolu bitmiştir


    sanmıyorum ole bıse olacagını sıke cıkarsa dusururler bole bır olay varken kımse dısıplın talımatlarını degıstıremez uefa dahada fazla gırer o zaman olaylara

    ahmet çakar:fener sevılla yı elerse bıkını gıyerım dıyen adam nasıl bos konuşmucak
  • ahmat çakar uefa dan bile bağlantıları olan biri .. emin olun o boşyere böyle iddia atmaz ...ayrıca fenerbahçenin aniden transfer sezonunu açmasıda bunun büyük bir emaresi ....şenez erzik trabzonla beşiktaşın durmu fenerden kötü diye açıklama yaptı .... yani olası bir şike tesbitinde bu takımlara katlamalı ceza verecez dedi ... federasyon tüm hamlelerini fenerbahçe en az zararla kurtulsun diye atıyor....cl ye fenerin gönderilmeyip trabzonun gönderilmesi tam manasıyla fiyaskodur hakeza beşiktaş ... ben trabzon ve beşiktaşın ceza yiyeceğini düşünüyorum ... ve tff bunun bilinceydi ...
  • çakar kep yapıyor , aksi kararlar için federasyonu sıkıştırmaya çalışıyor anlayamadınız mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senfield25

    ahmat çakar uefa dan bile bağlantıları olan biri .. emin olun o boşyere böyle iddia atmaz ...ayrıca fenerbahçenin aniden transfer sezonunu açmasıda bunun büyük bir emaresi ....şenez erzik trabzonla beşiktaşın durmu fenerden kötü diye açıklama yaptı .... yani olası bir şike tesbitinde bu takımlara katlamalı ceza verecez dedi ... federasyon tüm hamlelerini fenerbahçe en az zararla kurtulsun diye atıyor....cl ye fenerin gönderilmeyip trabzonun gönderilmesi tam manasıyla fiyaskodur hakeza beşiktaş ... ben trabzon ve beşiktaşın ceza yiyeceğini düşünüyorum ... ve tff bunun bilinceydi ...


    uefa dan bağlantıları olan adam fenerın sampıyonlar lıgıne alınacagını sanmazdı heralde şok oldu fenerı CL almayınca Uefa çok buyutmeyın Ahmet çakar ı hangı dedıgı cıkmıs kı sımdıye kadar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: senfield25

    ahmet çakar twitterda talimatın kesin olarak değiştirileceğini ve fenerin kesin olarak ligde tutulacağını söyledi ...yazıklar olsun böyle ülkeye ... ahmet çakar boş konuşmaz ... ülke futbolu bitmiştir


    MAA'a talimatı değiştirecek misiniz diye sormuşlardı.Eğer şimdi değiştirirsek yanlış anlaşılır demişti.Değiştirileceğini sanmıyorum ama öyle bir şey olursa...
  • akıl var mantık var , öyle bişey yapılırsa maç oyntırlar mı fenere bu ligde ... bakmayın siz anadolu kuluplerinin taraftarı yönetimlerinden çok daha onurludur , hatta fener taraftarı bile
  • ibrahim seten ve ahmet çakar fener kesinlikle küme düşmeyecek bu seferlik affedilecek diyor
    bu istekte anadolu klüplerinden gelecekmiş resmi olarak ? bu kadar saçma salak bir iş olur mu ? madem siz kaybetmeye alışmışsınız ne diye yalandan klüp başkanıyım diye geziyorsunuz ortada ? bu klüplerin kuruluş amacı şike yapanı affetmek mi ? eğer böyle birşey olursa ve bizde şike ile 1 kere şampiyon olup ondan sonra affedilmezsek kendi yönetimime hertürlü hesabı sorarım en başta ürün almayarak ...
  • O değil de İbrahim Seten resmen bize de çamur atma derdinde.

    8. Gs'nin en buyuk sansi rijkaard-hagi yuzunden lige cok cabuk havlu atmalariydi.. Aksi halde adnan polat'i da metris'te gormek cok mumkundu

    Adnan Polat, GS tarihinin en kötü yöneticisi olabilir belki, AMA böyle birşey yapmaz.
  • ünal aysal ın dediği gibi 100 yıl sonra galatasaray taraftarı bu süreçte temzi kalmanın gururunu yaşayacak
    ama bilinçli kamuoyu oluşturma propagandası başladı ...kimse sesini çıkarmazsa feneri - puanla başlatacaklar .... aslantepedeki maçta TFF olabildiğince protesto edilmeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senfield25

    ünal aysal ın dediği gibi 100 yıl sonra galatasaray taraftarı bu süreçte temzi kalmanın gururunu yaşayacak
    ama bilinçli kamuoyu oluşturma propagandası başladı ...kimse sesini çıkarmazsa feneri - puanla başlatacaklar .... aslantepedeki maçta TFF olabildiğince protesto edilmeli


    bence edılmemelı veya dıkkat edılmelı onları elestırecez dıye taraftarsız mac mı oynayalım sahamızda MAA fırsat kolluyor zaten GS ye ceza vermek ıcın protesto edılecekse fener gıbı olmalı yuruyusler fılan saha kapatma cezası yemeyelım bırde
  • maç bizim stadımızda diye biz kapatma alacak değiliz ? ayrıca orya gidecek fenerlisi dahil herkes MAA ve TFF yi protesto eder ....bende futbolculara protesto edilmemesi gerektiğini düşünüyorum ama TFF ve MAA çok aşırı protesto edilmeli ... şikenin üstünü kolayca örtemeyeceklerini görmeleri lazım
  • sanki fener baştan beri şampiyonluk için çekişiyordu , onlarda geriden geldiler , asıl geri düşünce şikeye başlanır
  • Maçlarda protesto edersek adamlar zaten onu beklıyor Saha kapatma cezasımı yıyelım yanı
  • hocam bizim protesto ettiğimizi nasıl iddia edecekler ? milli maç var ve izlemeye gelen taraftarlar TFF yi protesto ediyor ? ne diye biz saha kapatma cezası alalım ?
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.