Şimdi Ara

Sigortam.net İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
7
Favori
6.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada sitesinde efsaneler kulubüne olmaya hak kazananlara verilen hakkı sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım konuyu doğru yere açıyorum. Umarım işinize yarar.




    Sigortam.net İndirim



    KAMPANYA KOŞULLARI

    • Kampanya 10 Eylül 2021 - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında www.sigortam.net internet sitesi ya da 444 24 00 numaralı Sigorta Destek Hattı`ndan alınan kasko, trafik ve sağlık sigortası poliçelerinde geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında; Kasko sigortası için %5, Trafik sigortası için %3, Sağlık Sigortaları için %6 indirim sağlanacaktır.
    • Kampanyadan Hepsiburada Efsaneler Kulübüne dahil olan müşteriler yararlanabilir.
    • Satın alma aşamasında kod iletilmemesi durumunda kampanyaya sonradan katılım sağlanamaz.
    • Kampanya, daha önce Sigortam.net`ten alınan poliçelerin yenilemelerinde geçerli değildir.
    • Hepsiburada`dan alınan her kod aynı branş için bir kez kullanılabilir.
    • Her poliçe satın alımında kampanyadan yararlanmak için ayrı kod alınmalıdır.
    • İndirim tutarı, poliçenin düzenlendiği tarihten itibaren 7 iş günü içersinde satın almanın yapıldığı kredi kartına Sigortam.net tarafından iade edilecektir.
    • Kampanyadan yararlanılarak alınan poliçelerin 150 gün içinde iptal edilmesi durumunda indirim tutarı Sigortam.net tarafından geri alınır.
    • Sigortam.net – Hepsiburada kampanyası, Sigortam.net`in internet indirimi ile birleştirilemez.
    • Sigortam.net - Hepsiburada kampanyası, Sigortam.net`in farklı kampanyaları ile birleştirilemez.
    • Sigortam.net ve Hepsiburada gerekli gördüğü takdirde kampanya koşullarında değişiklik yapma, kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
    • İndiriminiz, poliçenin düzenlendiği ayın son iş günü satın almanın yapıldığı kredi kartına iade edilecektir.







  • kardeşim bu adi suçlarda sen suç duyurusunda bulunursun. adam ifadesini verir belgeleri polis teslim alır. savcının önüne gider savcı böyle maddi hasardan suç dosyasında o delillere bakmaz bile savunmaya bakar ve çok çok yüksek ihtimalle takipsiz verir. araba forumlarında onlarca başlık var bunla alakalı. malum uygulamayı telefonuna yükledin diyerek insanları hapse atarlar. adam ben kullanmadım der ve ispatla derler. oysaki kullandığını ispatlaması gereken suç duyurusunda bulunan kişidir. burası türkiye ve burada adalet o piti piti diye işler. bu ülke kanunlarla değil tahamullerle yönetilir. bigün hukuk mücadelesi vermek zorunda kalırsanız anlarsınız bunu.

    Sigortamnet aracılığıyla sıfır motosikletime sigorta yaptırdım.Henuz plaka olmadığı için 14yk şeklinde plaka girildi. Daha sonra motosikleti satmak üzere notere gittik noterdeki görevli aracın sigortası olmadığı için satış yapılamayacağını söyledi.Plaka zeyil işlemi yapılmadığı için noterde aracın sigortası yok gibi gözüktü hemen sigortamnet çağrı merkezini arayıp zeyl yapmalarını istedim telefondaki kişi zeyl departmanına acil bir şekilde mail atacağını ve işlemin yapılacağını söyledi. Noterin kapanma saati geldi araci alacak kişi şehir dışından gelmiş 3 saat bunun için bekliyoruz ve zeyl yapilmiyor. Ben de gidip acenteden başka bir sigorta daha yaptırdım ve satışı öyle gerçekleştirdik. Sigortamnet 15 gündür sinir krizine soktu. Sonradan yaptığım poliçenin iptal belgesini yolladım, aracın yeni sahibinin ruhsatını istedi yolladım, noter satış belgesini istedi yolladım şimdi gelmiş diyorki siz sonradan yaptırdığınız poliçenin satıştan dolayı iptalini saglamissiniz başka şekilde iptal yapmaliydiniz falan filan paramı hergun beni arayarak çeşitli bahanelerle ödemeye yanasmiyorlar. Sakın bulaşmayın.
  • Yav o değil de. Geçen sene 600 ya vardı ya yoktu. Bu sene 1200 civarı teklif veriyorlar yahu. Bari yakıt ucuz olsa da binsek. O da yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

    onunla da bitmiyor ki. standart sigortanın teminatı sadece 50 bin lira. imm teminatı ekletmemek büyük risk.

  • horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt
    O da doğru hocam. Gerçi genelde ufak kazalar oluyor. Yine de riske etmemek lazım imkanlar çerçevesinde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anadolu sigortadan 2009 model C5 için İMM 250k olacak şekilde 2900 küsürden 2760 küsüre bu indirimle trafik sigortası yaptırdık bu gün .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt
    Lüks araçların bir tamponu bile 70-80 bin lira olmuş,ama ülkede trafik sigortası teminatı hâlâ 50 bin lira..komedi gibi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500tl ortalama ücrete 50 bin ödemesi bile mucize bu ülkede. zorunlu olmasa yaptıracak insan sayısı 10/2 nereye gidiyorum zaten diyip kimse yaptırmaz. kaldıki fiyat farkı ile daha büyük zararı karşılayan sigorta kim yaptıracak. buradaki en büyük korku dikkatli ve bilincli bir kişi için ben kaskoyu kendim için değil karşımdaki fakir,eksik evraklı, sarhoş vs andavallar ile uğraşmamak için yaptırıyorum ben on numara dikkatli kurallara uyarak sürüyorum. öküzün biri gelip benim milyonluk arabama vursa kaskom sayesinde 1 kuruş ödemeden isterse masrafım 500 bintl olsun o adamında istediği kadar sigortası olmasın. kaskom o adamdan söke söke zuhul davasına kadar donuna kadar alıyor. yeterki kaçmasın. kaçarsada ifadesinde ben yapmadım demesin. kanunun açıklarıda bunlar. isterse kamera kaydı olsun adam ben böyle bir kaza yapmadığım dediği an bittin. biraz karışıkda olsa yeri gelmişken sigorta ve taraflar için önemli kilit bilgiler verdim. trafikte bu kadar mal varken kaskosuz gezilmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smclk89 -- 1 Nisan 2022; 0:48:23 >




  • smclk89 kullanıcısına yanıt

    beyanla mı iş yapılıyor ciddi ciddi ?Sigortam.net İndirim 

  • Sigortamnet aracılığıyla sıfır motosikletime sigorta yaptırdım.Henuz plaka olmadığı için 14yk şeklinde plaka girildi. Daha sonra motosikleti satmak üzere notere gittik noterdeki görevli aracın sigortası olmadığı için satış yapılamayacağını söyledi.Plaka zeyil işlemi yapılmadığı için noterde aracın sigortası yok gibi gözüktü hemen sigortamnet çağrı merkezini arayıp zeyl yapmalarını istedim telefondaki kişi zeyl departmanına acil bir şekilde mail atacağını ve işlemin yapılacağını söyledi. Noterin kapanma saati geldi araci alacak kişi şehir dışından gelmiş 3 saat bunun için bekliyoruz ve zeyl yapilmiyor. Ben de gidip acenteden başka bir sigorta daha yaptırdım ve satışı öyle gerçekleştirdik. Sigortamnet 15 gündür sinir krizine soktu. Sonradan yaptığım poliçenin iptal belgesini yolladım, aracın yeni sahibinin ruhsatını istedi yolladım, noter satış belgesini istedi yolladım şimdi gelmiş diyorki siz sonradan yaptırdığınız poliçenin satıştan dolayı iptalini saglamissiniz başka şekilde iptal yapmaliydiniz falan filan paramı hergun beni arayarak çeşitli bahanelerle ödemeye yanasmiyorlar. Sakın bulaşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Araç trafik sigortası yapacaklar ethica sigorta web sitesinden fiyat almadan yaptırmasın

    Ben 100 tl düşük yaptırdım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigortam netden kendimi bildim bileli sigorta ve kasko yaptırırm.Bu indirim oranlarını zaten size tanımlıyorlar işlem sonunda.Eğer o indirimlere ek olacak ise çok iyi ama hiç sanmıyorum.

  • Sigortam netten sigorta yaptırmadan son güne kadar bekleyin. Son gün güzel indirim yansıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam tersi.Son günler yaklaştıkça fiyatları arttırıyorlar.1 ay evvel daha ucuz fiyatlar çıkıyor.

  • Teklif vermiyor abicim. 15 gün kala gel diyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt

    Evet bu sene 15 gune dusurmusler. Gecen senelerde 1 ay onceden cikiyordu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani kamer kaydında adamın aracı kullandığı ve sana çarptığı gözüktüğü halde ben yapmadım derse hiçbir ceza almıyor öyle mi? Bana pek mantıklı gelmedi bu durum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

    kardeşim bu adi suçlarda sen suç duyurusunda bulunursun. adam ifadesini verir belgeleri polis teslim alır. savcının önüne gider savcı böyle maddi hasardan suç dosyasında o delillere bakmaz bile savunmaya bakar ve çok çok yüksek ihtimalle takipsiz verir. araba forumlarında onlarca başlık var bunla alakalı. malum uygulamayı telefonuna yükledin diyerek insanları hapse atarlar. adam ben kullanmadım der ve ispatla derler. oysaki kullandığını ispatlaması gereken suç duyurusunda bulunan kişidir. burası türkiye ve burada adalet o piti piti diye işler. bu ülke kanunlarla değil tahamullerle yönetilir. bigün hukuk mücadelesi vermek zorunda kalırsanız anlarsınız bunu.

  • slickman S kullanıcısına yanıt

    Arkadaşım kamera kaydı olduğu yerde istediği kadar ben yapmadım desin o yapmıştır öyle bir dünya yok beyan aksi ispat edilinceye kadar geçerlidir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunu kullanıyorum tavsiye ederim beyler, makas atan kekoları instagram sayfalarına atıp ifşa ediyorum, ertesi gün trafik şubede cezası kesilmiş mis videosunu izliyorum. muhattap olmuyorum kafam rahat

    Sigortam.net İndirim
  • hangi sayfalar onlar, ceza kesilen, bizde atalım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.