Şimdi Ara

Şifresiz Bağkur Prim Sayısı ve Borç Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şifresiz olarak bağkur prim gün sayısı öğrenme ve bağkur borçları sorgulama yapılabilir mi? Günümüzde bu konu ile alakalı kesin sonuç elde edebilmek için sizin de bildiğiniz gibi e devlet sitesini kullanmanız gerekiyor. E devlet bağlur sorgulama yapabilmeniz için öncelikle bunun için şifre almalısınız. Şifre PTT şubelerinden temin edilebilmekte veya bankaların e devlet girişi ile güvenlik giriş sistemi kullanılarak e devlete girilebilmektedir. Ancak biz yapmış olduğumuz yazılımlar ile birlikte vatandaşlarımıza şifresiz bağkur prim gün sayısı öğrenme ve bağkur borç sorgulama sistemini kullanıma açtık. Bu iki sistem için de kesinlikle şifre veya tc kimlik numarası bilgisi sisteme girilmeden kısa sürede prim gün sayısı bilgisini vermektedir.

    Şifresiz Bağkur Prim Sayısı ve Borç Sorgulama

    Yukarıda bu konu ile alakalı kaynak site adresi ve ekranı bulunmaktadır.http://www.bagkurbilgisi.com/ ekranında görüldüğü üzere Bağkur prim gün sayısı bilgisi butonunu tıklamanız gerekiyor. Bu linki tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki prim öğrenme modülü çıkacaktır.

    Şifresiz Bağkur Prim Sayısı ve Borç Sorgulama

    Bu modle sizden istenen bilgileri tam bir şekilde girmelisiniz. Sistemin sizden istemiş olduğu

    ---- Adınız soyadınız kısmına bilgilerinizi

    ---- Sigorta başlangıç tarihi kısmına ne zaman işe başladıysanız o tarihi

    ---- Halen çalışıyorsanız şu ana kadarki prim gün sayılarınız

    ---- Prim yatırmadığınız günleri de son kısma yazıyorsunuz.

    Tüm bilgileri doğru olarak sisteme girmeniz halinde hesaplama için 15 saniyelik bir süre geçmesini beklemeniz gerekiyor. bu şekilde kısa süre içerisinde toplamda kaç gün priminizin olduğunu öğrenmiş olacaksınız. Eğer bilgileri doğru bir şekilde sisteme girmiş iseniz Aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza çıkmış olacaktır.

    Şifresiz Bağkur Prim Sayısı ve Borç Sorgulama

    Bilgileri yanlış olarak girmeniz halinde ise hatalı sonuç alacağınızı unutmayınız. Bu sebeple sistemin sizden istemiş olduğu bilgileri en doğru şekilde sisteme girmeniz gerekmektedir.

    Bağkur Toplam Prim Gün Sayısı Hangi Bilgileri Verir?

    ---- Bağkur toplam prim gün sayısı ile şimdiye kadar kaç gün bağkur primi yatırdığınız bilgisini alırsınız,

    ---- Yatırılan prim gün sayısının mali boyutunu öğrenebilirsiniz,

    ---- Ne kadar daha prim yatırırsanız emekli olabilme şartını taşıyacağınızı öğrenirsiniz,

    ---- Ayrıca sigortanız aktif olarak yatıyor ise provizyon bilgisine ulaşabilirsiniz,

    2017 Yılı Minimum ve Maksimum Bağkur Prim Tutarları

    2017 Bağkur prim tutarları belirlendi.

    ---- Minimum ödenmesi gereken prim tutarı 613,24 TL

    ---- Maksimum ödenebilecek prim tutarı ise 4599, 30 TL olarak belirlenmiştir

    Yani düzenleme ile birlikte yıllık prim uygulamasına geçilmiştir.

    Şifresiz TC siz Bağkur Prim Gün sayınızı öğrenme içinhttp://www.bagkurbilgisi.com/form.php sayfasına girişinizi yapmanız gerekiyor.

    Şifresiz bağkur Borç Sorgulama Yapılabilir mi?

    Yukarıda aylık olarak yatırmanız gereken bağkur prim tutarları verilmiştir. Sigortadan faydalanmak ve emekli olabilmek için öncelikle primlerin düzenli olarak yatırılması gerekmektedir. Herhangi bir ay bağkur primlerini yatırmamanız durumunda Bağkur borçlarınız sisteme yansıyacaktır. Peki bağkur borçlarının hesaplanması şifresiz olarak yapılabilir mi veya bunun için bir yazılım var mı? Öncelikle kesin sonuç elde edebilmek için e devlet sistemini kullanmanız gerektiğini söylememizde yarar var. Ancak ödemediğiniz bağkur prim tutarlarını öğrenebilmek için de bir yazılım geliştirdik. Prim ödemediğiniz günlere veya aylara yönelik olarak sağlıklı sonuç almanız ve yaklaşık bir hesaplama yapabilmeniz içinhttp://www.bagkurbilgisi.com/blog/bagkur-borc-sorgulama ekranını kullanabilirsiniz. yukarıdaki sisteme benzer bir yapı ile kısa sürede bağkur prim bourcu sorgulama yapabilir ve sistem üzerinden bilgileri elde edebilirsiniz.

    Bağkurbilgisi.com sitemizde bağkur ile ilgili her türlü sorgulamayı yapabilecek aynı zamanda takıldığınız sorular ile ilgili bağkur Uzmanına soru sor ekranından sistem ile alakalı nitelikli bilgileri elde edebileceksiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.