Şimdi Ara

Sıfırdan Başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, geçen günlerde takımıma gelen plat çerçeveli olup şu karşı şampiyonlara vurunca gold veren itemi alan warwick jungler'ı görünce bir hışımla ticket atıp hesabımı banlattırdım.Sonrasında pişman oldum şuan hesabımı açamadığım için sıfırdan başlayacağım.
    Main olarak jungle oynamayı başlayacağım bunun için bayağı bir ip biriktirip birkaç jungler ve rün dizmeyi düşünüyorum hızlıca.Sanırım bir 20 lv olana kadar jungle oynayamam arkadaşlarımla girmedikçe.Açıkçası jungle olarak hard cc olanları iyi oynuyorum vi,shyvana gibi offtank türü olanlarla sıkıntı çekiyorum.Yeni sezon sistem biraz değişti onda da önerilere ihtiyacım var.Geçen gün cj yapmıştım ancak karşı jungler çok rahat yetişti sanırım artık kendi ormanımda farm yapma üzerine oynayacağım.Ha bir de artık oyunlarda daha yapıcı olmaya çalışacağım.Gerçekten çok işe yarıyor.Geçen gün support oynarken adc'mizin ölmesiyle ve benim double almam üzerine adc'mize kızmaya başladı takım ve hatanın bende olduğunu , adc'yi koruyamadığımı öne sürünce birden ortam yumuşadı ve akabinde adc'nin morali yükselip oyunu onun sayesinde kazandık.(Normal oyundu ve adc ignite teleport almaya çalıştı ben de lvli düşüktür diye tahmin edip tp yerine bariyer almadını rica ettim.) Ve şunu anladım, oyunun kazanılmasını etkileyen bir xpeke, voyboy olmanız değildir.Önemli olan takımınızla nasıl bir bütün olduğunuzdur.Artık yanlış yaptığını düşündüğüm oyunculara kızmak yerine onlara doğrusunu anlatıp gelişmelerine yardımcı olacağım.

    Neyse bunları geçiyim fakat başlangıç için hangi jungler'ı önerirsiniz? Ben shyvana düşünüyorum.6'dan önce aşırı bir gank kabiliyeti yok ama farm üzerine oynayıp ulti geldikçe veya jungle'ı bir tur dolanıp gank atarsam iş görür mü? Sırayla hepsini alacağım ancak bana düşük lvlde sorun çıkarmayacak jungle'ı hızlı dönebilecek bir şampiyon gerekli.(20lvl'e kadar rünüm olmayacağı için bu husus çok önemli.)

    Gelecek yardımlara ve önerilere açığım şimdiden herkese teşekkürler biraz uzun yazmışım kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Udyr, Ww, Nasus, Shyvana, Rammus, Xin; Bunları tercih edebilirsin. Rune olmasa da jungle dönebilirler rahatça.

    Shyvana 6 level öncesi de sıkıntı olmuyor. W sundan gelen + ms ile red buff ile beraber kill çıkarılabiliyor. Tek yapman gereken takımına fazla itmemelerini söylemen. Gank atamasan bile Shyvana nın yüksek farm kabiliyeti sayesinde oyuna etkili olabiliyorsun zaten.
  • Abi sıfırdan başlamak nedir ya benim ağrıma gider yani 0 dan başlamak okadar emek okadar zaman waste of time yani git ders falan çalış.
  • HeaLx2 kullanıcısına yanıt
    Zaten sadece hafta sonları oynuyorum vakit geçirmek için.Okul nedeniyle sadece yaz tatilinde aktif olarak oynayabileceğim o zamana kadar jungle'da kendimi geliştirip yazın ranked başlamayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shateiel kullanıcısına yanıt
    Xin w'sundan gelen hp ve as ile iyi temizliyor sıkıntı olmadan ancak shyvana konusunda pek bir bilgim yok sadece solo top oynamıştım shyvana.Skill sıralaması vb. hakkında o kadar da bilgim yok sanırım ilk aoe vuran ms veren skill fulleniyor değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heralde banlansam bırakırım oyunu. o kadar işsiz değilim tekrardan kasma vs vs.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mydeathforliving

    heralde banlansam bırakırım oyunu. o kadar işsiz değilim tekrardan kasma vs vs.

    Kendini banlatmış. Nedenini anlamadım ama neyse.
  • zephtrina Z kullanıcısına yanıt
    Evet. W full leniyor. Zaten oynarken fark edersin yeterli hasar verdiğini.
  • WW jungle gitti diye hesap mı banlattın ben mi yanlış anladım ?
  • ayrıca o item jungle viable neyin kafası bu
  • Attığı her gank'te pasifi 1 kez çalışacak adam her pasif dolduğunda gank atıcak da değil ne kadar işe yarayabilir ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zephtrina

    Attığı her gank'te pasifi 1 kez çalışacak adam her pasif dolduğunda gank atıcak da değil ne kadar işe yarayabilir ki ?

    su 10sn de 2 gold vereni demiyor mu ancient coin mi ne hp mp regeni olan ee neyin derdindesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.