Şimdi Ara

Sıfır Suzuki Vitara / Nissan Qashqai

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar sıfır 200-250 bin bandina arac alma niyetindeyim. Suv gorunumlu yerden yuksek arac olmasini istiyorum.Genelde sehir ici kullanma planim var ama sehirler arasina da var olan polo araca alternatif ariyorum. Peugeot ve kuzenlerini hanım istemiyor açıkcası.
    Benim gonlumden vitara geciyor acikcasi ama qashqai nin de 2. Eli kuvveti olmasi daha bilinir olmasi aklimi o tarafa itiyor.Lutfen bir yol gosterin.
    Veya onerebileceginiz baska aternatif var midir ?
    Tesekkurler simdiden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tucson, Sportage bulunabiliyor mu? Vitara yalıtım olarak başarısız, sonradan yaptırmak lazım. Qashqai piyasa aracı fena değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadjar da bulunabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitarayı bende çok beğeniyorum.Vitara da GL+ donanım ve 4x4 olanı tercih ederdim.Dört çeker olunca bu donanımda adaptif geliyor.Ancak vitaranın şu anda bizim pazarda fiyatları çok yüksek.Bu fiyatlar arasında Qashqai 1.33 tekna dct , Toyota Ch-R ve yeni motoruyla 1.5 182 hp cvt şanzıman Sport donanım, spor süspansiyonlu Honda HR-V tercih ederdim.
  • Vitara sorunsuz problemsiz uzun yıllar hizmet eder size.Artık değer kazanmayan bir araç yok ulkemizde tek farkı 200 e aldığınız Vitara 250 olduğunda 200 e aldığınız Qashqai 275 olur tabi kullanım süreniz beklentileriniz gibi gibi etkenler seçiminizde etkili olacaktır mesela Vitara 4x4
    Edit:Tarz olsun de deniz Renegade ve countryman de bakabilirsiniz fakat ben bu bütçeyle kullanmak için suv alacak olsam kesinlikle Subaru XV alırdım.Segmentine göre harika bir arazi performansı,cvt ve atmosferik motorla sorunsuz bir kombinasyon,yine segmentine göre oldukça fazla donanımı var.Boxer motor ve eyesight gerçekten taktire şayan..

    Edit 2:Ayrıca kullanım amacınıza göre Ds3 Crossback de güzel bir seçim olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 24 Haziran 2020; 0:3:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Vitara, Qashqai'nin yanında gerçek SUV kalır bence. Vitara derim ama değer kaybı ve ikinci eli nasıl bilemem.

    Sonuçta çok büyük paralar veriyoruz 2.elini düşünmemiz gerekiyor. Yarın bir para lazım olsa ilk akla gelen şey arabayı satmaktır.
  • Citroen C5 Aircross
  • vitara SUV görünümlü değildir, direkt SUV olur kendisi..

    yıllardır 3 kapılı grand vitara (2008) kullanıyorum.. araç ile ilgili en ufak bir şikayetim yok, yalıtım sorunu da yaşamadım.. sadece izmir'de bir tane orjinal servis var o da fiyat olarak yüksekten uçuyor.. yan sanayi servis bulmakta zorlanıyorum, olanlar da dolandırıcının önde gideni.. yada son yıllarda sanayi sitelerinin hepsi kafayı yemiş de olabilir bilemiyorum..
  • Qashqai 2014'te çıktı ve çok yakında kasa değiştirecek o kadar para verip güncel araç almanızı tavsiye ederim. Yeni ford kuga, mitsubishi elipscrose, c5 aircrose, toyota chr, skoda karog yada kodiag bakılabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıfır Suzuki Vitara / Nissan Qashqai
    Bence alacağınız aracı bu listeye göre belirleyin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knight_Hammer -- 24 Haziran 2020; 14:2:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süreli kullanılacaksa vitara, 2sene sonra satılacaksa qashqai.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.