Şimdi Ara

Sıfır ipad 8 mi yoksa 2.el ipad pro 3 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce hangisi daha mantıklı 128 gb ipad 8.jenerasyonun fiyatı 4000 tl kalemle kılıfla falan alınca 5000 tl oluyor. İpad pro 3.nesilin 2.ellerine bakınca 6000 tl civarında çok rahat bulunuyor hatta 6500 e kalemle satanlar bile var. 2.el aldığım ipad pro acaba beni ne kadar götürebilir. İpad pro 3.nesil 120 hz ekran ve işlemcisi ile beni cezbediyor bir yandan da ipad 8 alsam garantisi var yeni bir cihaz olduğu içinde beni en az 5 yıl götürür kaldı ki işlemcisi de hiç fena değil çok kararsız kaldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Sanırım bu forumdan bana birşey çıkmayacak sorularıma bile cevap gelmiyor. Her neyse en iyisi hiç foruma bulaşmadan videolarını izlemek. Hani merak eden varsa söyleyeyim herhangi başka bir teknoloji forumunda bu soruyu sorduğumda abartısız 5 dk içinde cevap geldi. Basit bir cevaptı belki ama o bile yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömer yiğit g -- 21 Ekim 2020; 15:16:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Ne yaptınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ömer yiğit g Ö kullanıcısına yanıt

    Proya da aynı masrafları yaptığınızda kılıf kalem gibi yine arada çok fark olacak , pro alınca kalem almayacağım diyorsanız bence yapmayın kalem çok ayrı bir deneyim sunuyor çünkü. Ben sizin yerinizde olsam 8.nesil alırdım hem sıfır olacak kafanız rahat olur hem de uzun yıllar kullanma garantiniz var ikinci el cihazdan ne çıkacağı belli olmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.