Şimdi Ara

Sıfır Araba Boya Koruma Yapılmalı mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
9.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ooo tolga selam oldu olacak bu siteye editör olarak gel tam olsun :) bende yeni araç aldım ford fiesta kitapçığında sfıır arabaya boya koruma yapılmaması gerektiği yazıyor boyayı incelttiği yazıyor o yüzden ben yaptırmadım yaza girerken yaptıracağım sanada önerim bu yönde olur ayrıca bukadar takma dostum abartmaya gerek yok son olarak araç için en iyisi sonax araç koruma sistemleridir arada kampanyalarda oluyor sitesinden takip et mesela ben ücretsiz koltuk koruma yaptırdım

    araban güzelmiş iyi günlerde kullan....
  • alabileceğin en çok çizilen, en çok güneş yanığı olan, en çok atmaya meyilli rengi almışsın. tebrikler
  • tolgacem kullanıcısına yanıt

    merhaba arkadaşlar form da yorumları cok okumaya başladım ve göruyorum k benim kadar cok araştırma yapanlarda var bende bir tavsiye üzerine gecenlerde istanbul etilerde Autospa diye bir firma var oraya gittim ilğinç olan orada seramik kaplama diye bir ürün görüm hayran oldum açıkcası ama fiat pahalıydı neyse kastık kendimizi sıfır arac aldık diye ve yatırdık olagn üstu ve bir okadar da fena birşey ben hayran oldum ürünün ismi ceramicpro9h şaheser ve 5 yıl garntili madem yeni aracın var garantili ürün yaptır arkadaş neden dersen ben sitesine girdim ist da cok seramik var ama uygulamada önemliymiş ucuz seramik seramik degil kendin cilala daha iyi ama ben 1.500 tl verdim aracımda oldu camlar jantlar plastık far stop iç te deri heryere uygulandı camlar da bile 5 yıl garanti yagmur suyu kaydırma bundan iyisi şamda kayısı 5 yılda 5 kere gitsem her gittiğimde en kotu 450tl versem 2.200 olur birkez yap aklında kalmasın.. herkese saygılarımla. bu arada aracımı görmek isteyenler firmanın facebook adresınde var baksınlar.autospaetiler..
    iyi gunler




  • güncel fikirleriniz neler dir? ben şahsen karşıyım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: budak_1903

    aynı aracın aynı renginin fr versiyonunu 1 yıl kullandım. ilk aldığımda ben de boya koruma yaptırmadım. çok pişman oldum. çünkü kuş pisliği, ağaçların özleri derken aracımın boyayı temizlemek çok zor oldu. araç sıfır km olsa da sevkiyat süresince üzerinde koruma amaçlı filmler oluyor. bunların sökülmesi takılması ve derken bir şekilde zaten kimyasallar ve doğa şartlarına maruz kalıyor.

    tavsiyem sırasıyla:

    - kaliteli bir detarjan ve mikrofiber eldiven ile yıkama

    http://erdemboya.ticiz.com/p186209-meguairsultimate-wash-and.html

    iyi bir kurulama bezi ile kurulama

    makine ile birlikte veya polish pad ile( yorucu olur) hare giderici pastalama boyaya zarar verme riski çok az.

    - scholl concepts s30+
    http://erdemboya.ticiz.com/p816892-scholl-concepts-s30.html

    - daha sonra fk veya collinite 915 gibi kaliteli bir wax el pedi ile uygulanır.

    http://erdemboya.ticiz.com/p806931-finish-kare-1000p.html

    not: otomatik yıkama ve fırça ile kesinlikle yıkatmayın.


    Süper olmuş hocam. Aynı ürünleri bende almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Or_By

    güncel fikirleriniz neler dir? ben şahsen karşıyım.

    Neden karşısın, usulüne uygun yapılırsa faydalı birşey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    araç boyaları bu kadar dandik mi ki koruma yapılsın hemen. bu boyalar zaten belli bir müddet kendini koruyacak şekilde boyanıyor. zamanla dış etkenler yada bizim etkilerimiz sonucu boya üzerindeki koruma tabakası illaki incelecektir. işte o zaman yapılmalı bence bu işlem boyanın ömrünü uzatmak için.

    yapılan işlem şuna benziyor kar lastiği alıyorsunuz karda rahat gitmek için. üstüne birde zincir takıyorsunuz. eee ben karlı zeminde kar lastiği ile zincirsiz gidemeyeceksem niye kar lastiği aldım ki? aynı mantık. ne zaman kar lastiğinin diş derinliği biter o zaman ya değiştirirsiniz hemen yada değiştirene kadar idare etsin diye zincir takarsınız.
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Ben aldığımda asf de yaptırmıstım, çok memnun kaldım, tercihinize kalmış doğru dürüst arabada yıkamazdım , kuş pisliğide çok olurdu ,çocuklar top oynarken kale yapardı arabayı hiç çizilmedi 2 yıla yakın korudu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.