Şimdi Ara

Sıfır Ambalajı açılmamış Sandisk 32gb Class 10 ultra Microsd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıfır, vakumlu ambalajında hiç açılmamış 24 ay garantili ve faturalı, sınıfının en yüksek performansına sahip Sandisk 32gb Class10 Ultra Microsd hafıza kartı satılıktır. Fiyat 60tl
    Tel: 0532 601 85 21



    Genel olarak

    Mükemmel aksiyon resimleri ile Tam HD video çekmek için iki kat daha hızlı
    30MB/s'e** varan daha hızlı aktarım hızı
    Lider mobil işletim sistemleri için tasarlandı

    Ürün Tanımı


    SanDisk Ultra® microSDXC™ UHS-I Bellek Kartlarının inanılmaz hız ve performansı ile akıllı telefon ya da tablet bilgisayarınızdan daha çok faydalanabilirsiniz. Binlerce yüksek çözünürlüklü resim, günlerce çalacak müzik, saatler süren Tam HD† (1080p) video ve daha fazlasını saklayabileceğiniz depolama alanına sahiptirler. Kartların Hız Sınıfı 10 derecelendirmesi onları Tam HD (1080p) video ve yüksek çözünürlüklü resimler çekmek için ideal kılarken (30MB/s'e** varan) inanılmaz aktarım hızları sayesinde uygulamalarınız daha hızlı yüklenir ve mobil cihazınızın performansı artar. Birlikte verilen adaptör ile SDXC kart yuvalarıyla uyum sağlandığından dosyalarınızı telefonunuzdan bilgisayarınıza çabucak aktarabilirsiniz.
    Test koşullarında dahi çalışmaya devam edecek şekilde tasarlanan SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Bellek Kartları‡ suya, ısıya, sarsıntıya, titreşimlere ve röntgen ışınlarına dayanıklıdır.


    Avantajları

    Mükemmel aksiyon resimleri ile Tam HD video†† çekmek için iki kat daha hızlı
    Hız Sınıfı 10 performansı ile hatasız Tam HD† (1080p) Video kaydedin
    Resim ve videoları 30MB/s'e** varan okuma hızında dakikalar içinde aktarın
    Android ve Windows Phone 7 gibi lider mobil işletim sistemleri için tasarlandı
    SDXC yuvası olan tablet bilgisayar ya da dijital fotoğraf makineniz ile uyum için SD adaptörü bulunur
    Tüm dünyanın güvendiği karta güvenin
    Test koşullarında çekim‡: suya, ısıya, darbeye, titreşime, röntgen ışınlarına dayanıklıdır

    Mobil cihazınızın tüm özelliklerini kullanın

    Daha fazla dosya depolamak için ihtiyacınız olan kapasite

    Akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlar bugünlerde çok şey yapabilme becerisine sahip ancak onlardan tam anlamıyla faydalanabilmek için büyük miktarda depolama gerekiyor. Depolama alanına ihtiyaç duyan Tam HD video ve yüksek çözünürlüklü görüntülerle dahi SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Bellek Kartlarında her ihtimale karşı binlerce resim, müzik ve HD Videolar için yeterli alan vardır.

    Daha hızlı olun

    SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Bellek Kartları mobil telefon ya da tablet bilgisayarınızda Tam HD (1080p) video kaydı için Hız Sınıfı 10 performans derecesine sahiptir. 30 MB/s'e varan aktarım hızları ile dosyalarınızı bilgisayarınıza daha az zaman harcayarak aktarabilirsiniz.

    Android™ cihazlarınızdan daha çok faydalanın

    SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Bellek Kartlarının hız ve kapasitesi sayesinde Android cihazlarınızda daha fazla uygulama depolayabilirsiniz ve cihazlarınızın daha hızlı ve kolay çalışacağından emin olabilirsiniz.

    Ortam dosyalarınızı kolaylıkla aktarın

    Her SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Bellek Kartında akıllı telefon ya da tablet bilgisayarınızı normal bilgisayarınızla kolaylıkla eşleştirebilmeniz için SD adaptör bulunmaktadır. Tek yapmanız gereken microSDXC bellek kartını SD adaptörün içine, adaptörü de bilgisayarınızın SDXC bellek kartı yuvasına takmak, sonra da istediğiniz dosyaları aktarmak.

    SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Bellek Kartları‡ suya, ısıya, darbeye, titreşime, röntgen ışınlarına dayanıklı tasarlanmıştır, bu sayede istediğiniz hemen her yerde müzik dinleyebilir ya da resim çekebilirsiniz. Hava alanlarındaki tarayıcılardan dahi zarar görmeden geçerler.

    Uyumluluk

    SanDisk Ultra microSDXC Bellek Kartı, microSDXC kart yuvası olan her cihazda çalışır. Tüm cihazlar, microSDXC kartlarını desteklememektedir. Ayrıntılı bilgi için cihaz üreticisine danışın.

    Güven ve performans

    SanDisk, SanDisk Ultra microSDXC Bellek Kartınızın önemli dosyalarınızı saklayacağından emin olmanız için güvenilirliği en üst seviyeye çıkarmak amacıyla microSDXC Bellek Kartlarını kendi geliştirip üretmektedir.

    SanDisk bellek kartlarıyla anı kaçırmayın

    Hız ne kadar çoksa, kartın size ayak uydurması için beklemeden istediğiniz kadar hızlı çekim yapabilirsiniz. Bu nedenle kesintisiz hareketi yakalamak ve geriye dönüp bakılacak bolca çekim yapmak için daha hızlı bir kart seçin1. Bu şekilde hiçbir anı kaçırmayacaksınız.

    SanDisk bellek kartları ile kusursuz videoyu çekin
    Sınıf Derecesi, bellek kartına sürekli video kaydetme hızı için gereken minimum sürdürülen hızı ölçer. SanDisk’in bellek kartları yelpazesi, 480p ila Tam HD (1080p) arası video kaydını ve hatta 3D videoyu destekler. Bir SanDisk bellek kartındaki Sınıf Derecesi, size çerçeve kaybı olmadan kaydedeceği video türünü söyler.

    Böylelikle arka arkaya kusursuz videoyu çektiğinizden emin olabilirsiniz.

    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
     Sıfır Ambalajı açılmamış Sandisk 32gb Class 10 ultra Microsd







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.