Şimdi Ara

Şifalı Bitkiseller Onlinedeva.com Adresinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şifalı bitkisel karışımları ve kozmetik ürünlerini onlinedeva adresinden kargo masrafı yapmadan ve ikili üçlü alımlardaki avavntajlardan yararlanarak satın alabilirsiniz. Üstelik kapıda ödeme avantajını kullanarak.
    Ana kategoriler

    • Bitkisel Çaylar
    • Bitkisel Yağlar
    • Bitkisel Kremler

    Nemlendirici ve yumuşatıcı ürünler, normal derinin günlük bakımının sürdürülmesinde, kuru deri tedavisinde ve birçok deri hastalığının yan tedavisi olarak kullanılarak artan bir önem kazanmaktadır.

    Günümüzde daha genç ve daha güzel bir cilt vaadi ile pek çok nemlendirici tüketiciye sunulmaktadır. Herbal tedaviye yönelimin artması, klinisyenlerin üretici firmalar kadar bu içeriklerin etkinliği ve yan etkileri konusunda bilgili olmalarını gerektirir. Pek çok ürünün içeriği bitkilerden elde edilmektedir.


    Dünya kuruluşundan bu yana insan yaşamında önemli yer tutan kozmetikler, mikrobiyolojik açıdan steril olma zorunluluğu olmayan ancak tüketici sağlığı açısından uygun kalitede olmaları gerekli olan ürünlerdir (Steinberg, 2006). Bu ürünlerin, üretim sırasında ortamda veya başta su olmak üzere hammaddelerde bulunan mikroorganizmalarla kontamine olabildikleri belirlenmiş, kontaminasyonun üretim sonrasında saklama koşullarının iyi olmaması ve tüketici kullanımı sırasında da oluşabildiği ortaya konulmuştur .

    Kozmetik ürünlerin mikroorganizma kontaminasyonu sonucu, ürün kokusu, rengi, viskozitesi ve performansında istenmeyen değişiklikler meydana gelebilmekte, bütünlüğü bozulmuş deriyi infekte edebilmekte, mikroorganizmalar tarafından üretilen endotoksinler ve metabolitler ciltte aşınma, irritasyon ve alerjiye sebep olabilmektedir. Kozmetiklerin geniş kullanım alanına sahip ürünler olduğu düşünüldüğünde ürünlerdeki mikroorganizma kontaminasyonunun tüketici sağlığı açısından önemli bir risk oluşturabileceği görülmektedir. Bu nedenle kozmetik ürünlerin kontamine olma olasılığına karşı mikrobiyal üremeyi önlemek amacıyla koruyucu olarak bilinen farklı kimyasal yapıda bazı maddelerin eklenmesi öngörülmüştür







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.