Şimdi Ara

Siemens buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinası, kurutma makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba.

    Beyaz eşya ihtiyacım doğdu. Bir süre araştırdım ve siemens almaya karar verdim. Karar verdiğim Modeller ve Antalya yetkili satıcılarından aldığım fiyatlar aşağıda. Fiyat Düşüncesi ve seçim önerilerinizi bekliyorum. Herkese keyifli günler.

    Buzdolabı KG57NPI34N- 2350 TL
    BULAŞIK MAKİNASI SN26M832TR - 1495 TL
    ÇAMAŞIR MAKİNESİ WM14W560 - 1750 TL
    KURUTMA MAKİNESİ - WM45W561 - 2070 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çetin Bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Buzdolabında özellikle A++ tercih ettim. Dediğiniz gibi şu andaki fiyatlarla 3-4 yılda amorti edecek fakat elektriğe zam gelince bu süre aşağı çekilecektir. Ayrıca bu buzdolabını en kötü ihtimalle 7-10 yıl kullanacağımızdan alıştaki 100 TL fark ödemek bana makul geldi. İlgi Ve alakasız için teşekkür ederim. Bunlara birde tüm evin tesisatına bağlanabilen ani su ısıtıcısının en güncel en yüksek modelini eklemeyi planlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çetin Bey bilgiler için teşekkürler. Ani su ısıtıcısının en yüksek modeli sitede DE1821555 olarak görünüyor. Bu ürün için ne düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çetin Bey, Çetin pazarlıklar sonucu yukarıda yazdığım Ürünlere ek DE1821555 i de ekleyip nakit 8.500 TL fiyat aldım Antalya'daki 3 farklı yetkili satıcıdan. Daha aşağı inemeyiz diyorlar. Yanında küçük ev aleti hediye edecekler. Kimisi baskül, kimisi ekmek kızartma makinesi... Sanıyorum 3-4 gün içerisinde alacağım. Sizin nihai fikrinizi de öğrenmek isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.