Şimdi Ara

Siemens A52

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaslar bende eski bir SIEMENS A52 var ve yanlislikla bu telefonu kilitledim ve kilit sadece kilitledigim sim kartinda cikiyor ve telefon kodunu istiyor(Phonecode), baska sim karti taktigimda calisiyor ve ayarlarda kilit kodunu(Change Phonecode) degistirmeye calistigimda olmuyor, internette arastirdim ama hepsi paypal falan isityorlar oysa benim oldugum yerden paypala odeme yapamiyorum. YARDIM Lutfen.
    Simdiden tesekurler.



  • yardım edecek kimse yok mu bende de c55 kilitlendi ama bir sorun yok şimdilik yani babysitter, sadece son 10 çağrı'yı arama, sadece bu sim kartta çalış özellikleri işaretli değildi. İşaretli olsaydı sadece son 10 çağrıyı arayabilecek ve sadece şu an kullandığım sim kartta çalışacaktı telefon değil mi Ayrıca gizli not da yok Gizlileri açmak için bu kodu istiyor ama bundan sonra yazacağım notları gizleyemeyeceğim Hoş zaten 50 karakter yazılabiliyor sadece :)

    neyse bu kişit başka bir şey için kullanılmadığına göre sanırım çözmeme de gerek yok değil mi İleride bir sorunla bir engellemeyle karşılaşmam herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.