Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: Evolve Açık Beta

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Left 4 Dead'in yapımcıları tarafından geliştirilen Evolve'u açık betasını denedik ve oyunun betasına ne gibi özellikler olduğunu konuştuk.






  • öncelikle oyunu oynadım bana sorarsanız çok dengesiz olmuş hunterlar çok güçlü nasıl mı ?

    ölseniz bile takım arkadaşlarınız tarafından toplamda 3 kez kaldırılabılıyorsunuz..kaldırılmazsanız , yukardan indirme yapıyorsunuz yine. daisy adlı canavar bir yardımcınız var.. o bile sizi kaldırabiliyor.. bu daisy canavarı takip ediyor... yerlerde canavarı takip eden iz var.. bu tuzaklarda çok güçlü... oyuncular sizi takip etmesini sneak ile engelleyebiliyorsunuz.. benim oynadıgım betada bu canavar yoktu ..sadece yerde dolaşabilen bir canavar vardı..

    sıcagı sıcagındakı yorumlar yanlış sadece medic kaldırmıyor bütün.. herkes sizi kaldırabiliyor.. 3 kere ölme hakkınız var.. yapay zeka köpek bile kaldırıyor sizi...

    canavar olarak yakalanmadan uzun süre dönüşene kadar .. kaçmanız lazım.. gerçekten.. dengesiz olmuş...
    dead space 2 mp daha güzeldir karşılaştırma yapmam gerekirse.. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • bende kapalı beta oynuyorum 2 gündür ve oyun gayet güzel, tek sorun 170 Lira olması, 70 olsaydı keşke.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hadi ins

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl bir site bu nasıl bir editörsünüz insan hiç videoyu test etmeden koyarmı cızırtı sesi adamı kanser eder biraz profosyonel çalışın lütfen!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Stun;
    Sadece medic kaldırıyor demedik videoda. Tabi ki bütün karakterler kaldırıyor, medic sadece enerji veriyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hem kapali hem acik betasinda olan biri olarak bence bu oyunun ederi kesinlikle 60$ degil. Hatta Türkiye fiyati 170TL (72$) e yuh yani. Bu oyunun ederi 25$. Oyunda toplamda 5 katagori var (Medic, Support, Assault, Trapper, Canavar). Bunlari levelleyerek 1 karakter daha acabiliyorsunuz. Mesela 2. medic cani azalmis birinin canini arttiramiyor fakat ölmüs olan kisileri hatta yaratiklari tekrar diriltebiliyor. Bir karater daha acbiliyorsunuz fakat bunun icin ön siparis vermeniz gerek. Yani 5*2 (veya 3) karater böyle fazla oyunanis alternatifi pek olmayan bir oyun icin cok az.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Karakter yere düşünce kuru kafa halindeyken herkes kaldırabiliyor ama tamamen ölünce medic tekrar diriltebiliyor. Lazarus'a özel sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle sizin sıkı bir takipçiniz olarak her bir editörü de ayrım etmeden seven sayan biriyim. Fakat böyle kaliteli bir sitede nedense editörlerim oyunlara karşı pek bilgisi yokmuş gibi geliyor. Yani ben bir oyuncu olarak şu tanıtılan oyunu hem alpha hemde betada 3 4 saat oynadım fakat sizlerden daha fazla bilgim var. Yanlış anlamayın eleştiri olmaz ise kimse gelişemez ben sizin takipçiniz olarak yapıcı bir eleştiri yapmaya çalışıyorum. Demek istediğim yani bu tür video çekecek editörler oyuna biraz daha hakim olsa. Yani ben bu videoyu açtığımda gerçekten bişiler öğrensem bilgilensem. Sizlerden tek istediğim bu. Bu şekilde olursa zaten site daha kaliteli ve popüler olur bizde güzel videolar veya incelemeler (sıcağı sıcağına yazıyorum ki bu inceleme değil sıcağı sıcağına videosu diyerek geçiştirmemeniz.) Yazımı sonlandırırken bütün BCS ve DH ekibine saygılarımı sevgilerimi gönderiyorum. İyi çalışmalar dilerim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Böyle sıcağı sıcağına ve ilk izlenim gibi videoların göreceli olarak kısa olması güzel oluyor bazen 40 dakika civarı yapıyorsunuz. Aynı oyunun incelemesi 8 dakika olunca biraz garip oluyor. Böyle devam edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bernhard

    Stun; <br>Sadece medic kaldırıyor demedik videoda. Tabi ki bütün karakterler kaldırıyor, medic sadece enerji veriyor.


    kusura bakmayın ben yanlış anladım.. ama medic sınıfı çok key'' bir class olmamış.. nedeni ise support unda kalkan basabilmesi.. bence en önemlisi.. trapper.. o sınırlama trapı yüzünde 2 maç kaybettim. :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bende kapali beta oynuyorum ps4 de 2 gündür o kadar dengesizlik gormedim canavar olarak kazandimda kaybettimde.

    Bence tek sıkıntı harita küçük,yani canavarken oyun habire kaçıp 5 10 saniye firsatlarda avlanip kaçmaya devam etmek ile geçiyor gelisincede sonra pata küte girip kazanabiliyoruz. Harita daha büyük olup canaavar alelacele gelişmek mecburiyetinde olmasa,kolay takip edilemese ve gelişir gelismez de o kadar güçlenmese daha iyi olabilirmiş.

    Edit:Kraken i açtım cok zevk aldım seri canavarlarla güzel oluyor,wraith te cok zevkliye benziyor. Kraken le 3 defa oynadim 3 ude galibiyet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danny Santos -- 19 Ocak 2015; 23:49:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • off kulaklığım bozulacak diye korktum cızırtıdan :S

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • O bahsettiğiniz hava sesi bana gelmedi.Oyun hakkında da sizin dediğiniz gibi beklentilerimiz yüksek olduğu için oyun gözümüze güzel gelmedi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • pc için katılabileceğim bi alpha, beta filan var mı şuanda?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Canavarlar biraz boş vuruyor sanki.
  • Oyunu ben pc de alphayken oynamıştım şuan açık betaya girmiş fakat hiçbir değişiklik yok diyebiliriz. Oyun alınmaya değmez bunu söyliyim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • canavar işini biliyorsa rahat. gider bir köşede evrimini tamamlar daha sonra sağda solda patlatması gereken şeyleri patlatır ve oyun biter. yaratık göremeden oyun bitti.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • cızırtı çok kötü, hiç mi izlemediniz videoyu yüklemeden önce -_-
  • 1080p de yine cızırtı mevcut. nfs videonuzda da vardı. lütfen özen gösterelim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.