Şimdi Ara

Shyvana purosu varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Shyvanaya sardim bu aralar. tp smite giriyorum ilk w sonra q fulluyorum. baslangicda 150 hplik itemle baslayip cinderhulk jungle itemini bitiriyorum sonra warmog cikiyorum. Heroyu tam cozemedim ama oynayista skkintim var. Puf noktalari ve skill build tavsiyelerinizi alabilirmiyim. Early de nasil oynanmali savaslarda peel odaklimi yoksa rakip adc ye odaklimi vsvs. Ayrica jungle oynanirmi ccsi yok oyuzden baya zor gibi geldi ama bana..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şurada benzer bir şey yazmış idim

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=106482010

    Üşenirsen kopyalayıp yapıştırayım;

    %50 as itemiyle tercihe göre slow veren daha doğrusu ms çalan çarp ( ganklerde cc sıkıntısı çekmemek için ) ya da karşı ormanda kullanılınca +20 gold ve çarp yükü veren çarp alınabilir. W'si sayesinde ormanı hızlı dönmesi ve W ile gelen MS ile rahat dolaşması sebebiyle karşı ormanı tarumar edip çok rahat stack kasılıyor.

    as iteminden sonra defansif item olarak sunfire ya da randuin, ardından botrk çıkıyorum. Gerisi de karşıya göre full tank olmaya devam.

    Orman içerisinde öfkeyi rahatça doldurduğumuzdan ultimiz sürekli hazır durumda. Drake ve baron çalmak için ultiyle girip flashla çıkılabiliyor. Takımında gank atacağın lanelerde cc varsa cj jung itemini alıp counter jungle yaparak hem karşı ormanı oyundan düşürürsün, hem de 30.dakikada 100'e yakın yük ile as itemi + botrk'tan gelen ve toplamda 1.55'e yakın olan attack speed ile muazzam hasar çıkartırsın. AA + Q + aa ile animasyon iptali ve çok daha fazla hasarı çıkartırsın.

    Soloda ve Jungle'da azıcık CC'li takımda free elo şu an. Ultiyle adc'ye çöküp 2 saniyede eritiyorsun çoook iyi kitelayabilen birisi değilse.




  • 2 snde adc yi kesmek? hocam full ad mi ciktik naptik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HanzaLa58

    2 snde adc yi kesmek? hocam full ad mi ciktik naptik

    full ad çıkmasanda e tutturdugun zaman wq botrk tekliyor adc yi
  • eğer takım olarak çok önde değilseniz direk 5 kişinin arasına ulti atma tf başlatıcam diye , biraz daha yaklaşmayı dene.

    Build olarak jung iteminden sonra warmog - karşıda kasan ad varsa randuin , kasan ap varsa ruh gömleği yada banshee alabilirsin.daha sonra mahvolmuş alabilirsin baya sağlam olursun latede.tabi jung itemini tank alıcan.
  • Jungle itemi dahil fulltank kas agresif olarak sadece Botrk al.Bunu beğenmezsen yukarıdaki arkadaşın kini dene benim hoşuma gitti deneyeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk w sonra e en son q fullersen daha iyi olur.Q hasarı %70den %100 e çıkıyor ama e hedefin can yüzdesine göre vurduğu daha çok hasar çıkarmanı sağlar. Takımında yeterince cc yoksa shyvana almanı tavsiye etmem çünkü adcye apcye yaklaşamıyorsun, fena kiteliyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuba purosu var olmaz mı ?
  • Karşıda ap varsa kırmızı can veren jung itemi sonra aklın sonu çıkabilirsin mr ayakkabı randuin çivili ruhgömleği güzel oluyor bu duruma göre vayne varsa randuin yerine mahvolmuş kasıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle rahat dönüyor. Fakat bence soloda daha verimli. Botrk yerine üçlü denemeni önerebilirim. Q'nun double damage'i ile efsane oluyor.
    Botrk'la rakibi güzel eritiyorsun ama üçlü rakibe ulaşmanı kolaylaştırıyor.
    Hatta lane'de öndeysen avcı palası + üçlü + banshee+randuin sonra botrk'u tamamla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • As Jungle itemi , Üçlü kuvvet , Hydra, Ebedi Kılıç , Büyü nufuzu ayakkabı , Defansif yada kanasusamış.

    İgnite, çarp giriyorsun. Bu buildle suikastçı gibi oynaman lazım. Adc yada apc ye tek q hydra yetiyor.
  • Renekton sigarasi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • As jung itemi, günateşi,hydra,botrk,randuin,banshee bunlar yetiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi yanlışın yok bence böyle devam edebilirsin bütün ormanları tek tek gezerek hem altın hemde ninyon farkı oluşuyor canavarların pasifleri cabası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JarLewiS

    Cuba purosu var olmaz mı ?

    Ya bu ne kadar üst düzey bi espri?
  • Avcı palası ile başla w aç git ormancının en son alduğı campı temizle sonra basele fazladan pot ve totem al topa git bukadar bide e skilin rakibin canına göre vuruyor onuda kullan bu kadar gerisi gelir zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.