Şimdi Ara

800 TL civarı Telefon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonun kamerası kesinlikle vasat yada iyi olmalı. Android yada wp farketmez benim için. Sarj konusunda da hemen şarjı bitmemeli yani en azından günü çıkarsın. Benim araştırdığım modeller zenfone 5, lg l 90, t 50, discovery 2 ve lumia 925 ti şuana kadar. Aslında içlerinden aklıma yatan lumia ama onunda ekranı 4.5'' yani 5'' olsa düşünmeden alırım. Bunlardan veya bunların dışında öncelikleli olarak 5'' daha sonra 4.7 4.5 vs önerileriniz nelerdir? Telefonla öyle oyun falan oynamam herhangi bir modelin 16gb versiyonu bile hayli hayli yetecektir diye düşünüyorum. Benim için önemli olan kamera ve sarj süresi.



  • Hocam butçeni biraz zorlayabilirsen lg g2 1000 lira üstü ama 100 lira indirim ve 111 lira puanla 900 e yakın alınabilir n11 de

    L1320 kullanıyorum önermem wp yapacakların çok kısıtlı

    Nexus 5 için de yukarıda soylediğimi yapabilirsin

    Neden bunları öneriyorum çünkü bahsettiğiniz telefonlarla bunlar arasında performans farkı çok fazla o kadar parayı verdikten sonra paranız,çöp olmasın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia M2 tavsiye ederim 1000 lira altında metal telefon kullanmanın keyfini yaşarsın
  • Suan g2 fiyat arastiriyorum. Ama wp konusunda ihtiyacim olan herseyin karsiligini buldum. Lumia 925 sarj konusunda nasildir? 2000mah gorunuyor batarya. Ayrica m2 ve z arasinda fazla bi fiyat farki yok hangisini almak daha mantikli?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xpeia sp,hem bataryada hem donanimda parasina gore cok iyi,850altinda o kadar saglam ve o bataryada adreno320li baska pek cihaz yok,gmd almayin ben aldim agzim yandi tavsiye etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dakmor

    Suan g2 fiyat arastiriyorum. Ama wp konusunda ihtiyacim olan herseyin karsiligini buldum. Lumia 925 sarj konusunda nasildir? 2000mah gorunuyor batarya. Ayrica m2 ve z arasinda fazla bi fiyat farki yok hangisini almak daha mantikli?

    Alabiliosan g2 tabiki kesinlikle diger yandan z de cok iyi m2 den falan oldukca ustundur Z

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 beatede bakın isterseniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 800tl ye maalesef hem kamerası hem de bataryası iyi olan telefon bulamazsınız. 1 inden ödün vermeniz gerekiyor. 1 ay kadar önce bende çok telefon araştırdım, kamerası iyi ve şarjı iyi giden telefon olarak. Sonuçta L925 aldım, kamerası iyi ancak şarjı çok kullanmazsan 1 günü anca kurtarır. 800 tl ye kadar da alınabilecek en iyi kameralı telefondur. Eğer cık dersen, biraz daha bekleyip , 200 tl daha ekleyip g2 almaya bakın, ya da kampanya vs. araştırın g2 için.
  • Ne G2ymiş be.Adam 800 lira bütçem var diyor ekle g2 al diyosunuz.Bu adama ekran kırılmayacağına dair garanti verebiliyor musunuz ? Ekranı kırılsa minimum 250-300 lirayı cebinizden mi karşılayacaksınız ?

    Kardeşim hem batarya hem kamera performansı açısından sana tavsiye edebilceğim telefon LG G3 Beat kesinlikle seni bu konuda tatmin eder arkadaşımda var günü çok rahat çıkartıyor.1gb ram olmasına rağmen de gayet stabil.Ben Lg g3 kullanıyorum ikimizde aynı oyunları aynı uygulamaları kısacası aynı işleri en ufak bi fark olmadan yapabiliyoruz.Batarya performansıda G3 den daha iyi ekranından dolayı.Kamerasıda seni kesinlikle tatmin eder.Bütçeni zorlamaya falan gerek yok kampanyalarla 750 800 lira civarında bi fiyata alabilirsin hatta n11 de daha uygun fiyatlara da bulabilirsin.
    Şimdiden hayırlı olsun.
  • Sıfır açılmamış kutuda xperia z aldım 650TL ye. L925 iyi telefon inceleme fırsatımda oldu mediamarktta ama ekranı 5'' olsun istedim. G2 nasıl bir telefon bende anlamadım herkesin dilinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dakmor -- 7 Kasım 2014; 10:30:55 >
  • dakmor kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyata almışsın , hayırlı olsun.
  • Technotronic kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim zaten oyun falan oynayan birisi değilim telde fazlasıyla yetti bana.
  • dakmor kullanıcısına yanıt
    tabiki de biraz zorlayıp lg g2 al derim herkes gibi ama almam dersen hepsiburada ' da asus zenfone 5 ' e bak derim
  • Zenfone nun kasası çok büyük hocam çok fazla pay bırakmışlar aynı kasaya sahip nerdeyse 5.5'' telefonlar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dakmor

    Sıfır açılmamış kutuda xperia z aldım 650TL ye. L925 iyi telefon inceleme fırsatımda oldu mediamarktta ama ekranı 5'' olsun istedim. G2 nasıl bir telefon bende anlamadım herkesin dilinde.

    g2 xperıa z den her yonden ustun vede suan doanımına gore fıyatı cok ıyı oldugu ıcın herkesın dılınde,dıger yandan z de gayet yeterlı bır cıhaz cokta ıyı fıyattan alımıssın hayırlı olsun
  • Yarın veya bugun zenfone 5 alicam kardeşim ben arastirdim en iyisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dakmor

    Sıfır açılmamış kutuda xperia z aldım 650TL ye. L925 iyi telefon inceleme fırsatımda oldu mediamarktta ama ekranı 5'' olsun istedim. G2 nasıl bir telefon bende anlamadım herkesin dilinde.

    0 açılmamış 650 ye nerden aldın?
  • Fiyat konusuna açıklık getireyim. Özelden de mesaj atanlar olmuş tesadüfen bir alışverişti, elden aldım, değişimden gelen yeni telefonu aldım kutusunu ben açtım.
  • dakmor kullanıcısına yanıt
    çok doğru söylüyorsun incelemelerde de bu konu şikayet ediliyor . Aldığın teli sonradan okudum hayırlı olsun çok iyi bir seçim olmuş o fiyata iyi günlerde kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.