Şimdi Ara

LG 50LB670V Ölü Piksel Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir kaç gün önce bu tv yi Media Markt an 1900 tl ye almıştım. Bugün servis gelip kurdu. Sitede öğrendiğim kadarıyla kontrollerini yaptım. Kapalı kutuydu ilk servis açtı bundan emin oldum. Servis menüsünden saatini filan da gösterdiler. Hiç bir sorun görmeyince imzaladım gittiler.

    Bir kaç gün önce bu tv yi Media Markt an 1900 tl ye almıştım. Bugün servis gelip kurdu. Sitede öğrendiğim kadarıyla kontrollerini yaptım. Kapalı kutuydu ilk servis açtı bundan emin oldum. Servis menüsünden saatini filan da gösterdiler.
    Hiç bir sorun görmeyince imzaladım gittiler.

    Akşam tv yi biraz test edeyim dedim. banding ve bulutlanma ya baktım bana çok iyi geldi. ( yada bakmayı beceremedim ) webos u denedim çokta memnun kaldım.normalde Samsung 48h6470 alma niyetindeydim ama ucuz olunca bunu tercih ettim.
    Şunu söylemek istiyorum ki forumda bahsedildiği kadar kötü bir tv değil kesinlikle.En azından ben bir sorununu göremedim.

    Ta ki ölü piksel testine kadar. tv nin ortasına doğru bir piksel ölü. ne yapacağıma da karar veremedim. normalde hiç göze çarpmıyor ama ekrana kırmızı resmi getirince çok bariz görünüyor.
    Başka bir sorun daha görsem düşünmeden geri iade edeceğim ama bana çok iyi geldi. herkesin bahsettiği bulutlanmadan eser yok. webos yavaş yada hata veriyor diyorlardı ben hiç bir sorun görmedim
    kanal değişimi uzun sürüyor ama emin olunki oda o kadar uzun değil. mükemmel bir tv elbette ki değil ama fiyatına göre bence gayet iyi.

    tek sorunum şu ölü piksel. ne yapmamı önerirsiniz?

    TV yi geri vermezsem ayrıntılı bir incelemesini yaparım.videolu capsli


    http://i.imgur.com/IAIECgP.jpg







     LG 50LB670V Ölü Piksel Sorunu







  • Aldığın yer sağlam mediamarkt bence hemen git değişim iste. Eğer rahatsız olmuyorum vs dersen karar senin fakat bu AYIPLI MAL. Para veriyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neos11 -- 21 Kasım 2014; 22:49:32 >
  • bildiğim kadarıyla ölü piksel için belli bir oran var örn.: %2-5 arası tam oranı hatırlamıyorum

    ikinci olarakta 1900tl ye nasıl aldın tv yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.