Şimdi Ara

Maksimum 35.000 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar dileyerek başlamak istiyorum.
    Suan 1.6 2004 Model Hyundai Accent aracım var aractan yana sıkıntım yok aslında fakat model yukseltmek istiyorum ve maksimum verebilcegim 35 bin lira, 1-2 bin lira fazlasıda olabilir. bu Fiyata hangi aracı önerirsiniz acaba ?

    Renault kesinlikle düşünmüyorum aslında toyota corolla istiyorum fakat onlar da malum oldukca pahalı geliyor butceme sizinde görüşlerinizi bekliyorum herkese iyi aksamlar



  • yüksek modelli linea bakabilirsiniz
  • Bol özellikli + orta fiyatlı + konforlu bir araç istiyosanız skoda octavia öneririm.Şuan piyasa biraz pahalı.Sıkı bir pazarlıkla 3bin-4bin indirim yaptırabilirsiniz.

    Aracın en donanımlı versiyonu "Elegance" 'dır. Yağmur sensörü-Park sensörü- Otomatik klima - Sunroof(Opsiyonlu) - Koltuk şişirme - Koltuk ısıtma -Alarm ..... gibi özellikleri mevcuttur.Ve şunu söyleyebilirim ki vag grubunun en konforlu c segment araçlarından biridir.Fabrika verilerine göre araç c segmentidir.Fakat birçok yerde araç d segmenti olarak geçmektedir.Arka kapısı ön kapısından uzun olan nadir araçlardan biridir.Birde siyah rengini buldunuz mu tadından yenmez.Gerçekten de bence jettayı bile katlama potansiyeli olan bir araç.

    Bence en güzel renk uyumu: Dışı siyah- İçi krem

    örnek olarak şu ilanı verebilirim: LİNK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruling_S -- 30 Ağustos 2014; 1:28:59 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.