Şimdi Ara

Insufficient Remaining Store Credit Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple Store Hesabımda aşağıda görüldüğü gibi $10.32 kredi olmasına rağmen $9.99'lık daha önce defalarca aldığım uygulama içi satın alımı gerçekleştiremiyorum. Bana başlığa da yazdığım "Insufficient Remaining Store Credit" hatası veriyor ve kredi kartı bilgilerimi girmem için başka bir sayfaya yönlendiriyor. Benim aklıma ilk olarak vergilendirme ile ilgili olabileceği geldi.

    Konu ile ilgili bilgisi olan, daha önce başına gelmiş arkadaşların bilgi ve yorumlarına ihtiyacım var.





     Insufficient Remaining Store Credit Hatası







  • Vergilendirme olayı yüzünden büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke biraz daha açıklayıcı olsaydınızda bizde anlasaydık.
  • "cehili" arkadaşımızın söylediği gibi, büyük ihtimâlle vergiden kaynaklanıyor bu durum. Programın fiyatı $9.99 olmasına rağmen, satın alma işleminin gerçekleşmesi için bu meblanın vergilendirilmiş hâline sahip olmak gerekiyor.

    quote:

    PAYMENTS, TAXES, AND REFUND POLICY

    You agree that you will pay for all products you purchase through the Services, and that Apple may charge your payment method for any products purchased and for any additional amounts (including any taxes and late fees, as applicable) that may be accrued by or in connection with your Account. YOU ARE RESPONSIBLE FOR THE TIMELY PAYMENT OF ALL FEES AND FOR PROVIDING APPLE WITH A VALID PAYMENT METHOD FOR PAYMENT OF ALL FEES. For details of how purchases are billed please visit support.apple.com/kb/HT5582.

    Your total price will include the price of the product plus any applicable sales tax; such sales tax is based on the bill-to address and the sales tax rate in effect at the time you download the product. We will charge tax only in states where digital goods are taxable.


    iTunes Store'ın satın alma koşullarını incelerseniz, her satın alım işleminde vergilendirme yapılarak fiyatın arttırıldığını görebilirsiniz.

    Kaynak :
    http://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/us/terms.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 18 Mayıs 2013; 1:23:57 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.