Şimdi Ara

Fenerbahçe ve Unuttuklarınız..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • malumunuz almış başını gidiyor bir alex türküsü. bir yandan aykut istifa aziz istifa. gündem komple fenerbahçe dezenformasyonu üzerine, medyada başka bir şey yok. ama gel görelim ki avrupa'da kötü giden ve ligde son 2 maçtır galip gelemeyen bir gs var.. ama ne hikmetse ligde sadece bir beraberlik fazlası olan diğer yandan da avrupa'da iyi giden fenerbahçe yerden yere vuruluyor öldü bittiye getiriliyor. gs'ye sanki " çaktırma fener'e saldırıyoruz bu durumunu dile getirmiyoruz bu fırsattan istifade toparlan bir an evvel" deniyor. yani medya birine yapıcı yaklaşırken diğerine yıpratıcı yaklaşıyor. işin en garibi de bizim taraftarımız bunu göremiyor.

    not: gsliler inşallah provoke olmamışınızdır yine, objektif bir değerlendirme yaptım şikayet etmeyin hemen provoke oluyorum diye







  • Kuyt da buna değindi zaten ki kendisi Türkiye'deki tüm takımlardan bile daha kariyerli bir oyuncu. Fenerbahçe'ye saldırmak prim yapıyor tabi, diğerlerini takan olmuyor pek.
  • Konuşulacak iş yaparsan herkes konuşur,ayrıca Fenerbahçe zaten her zaman en çok haber yapılan takım olmuştur,bugüne özel bir olay değil arz talep meselesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.