Şimdi Ara

Max 150 TL ye kadar en kaliteli Oyuncu Mouse Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Elimdeki Oscar Edition X7 daha 1 senesini doldurmadan kendini bıraktı.Eskisi hala çalışıyor ama o da kardeşlerimin mouse u.
    Son zamanlarda bu işlere vakit ayırıp piyasa araştırması yapamadım. Mümkünse artı ve eksileri ile beraber bana 150TL ye kadar uzun süre başımı ağrıtmayacak bir mouse tavsiye edin. Genelde fps oynuyorum,özellikle BF3
    Aklımda G9X var ama birkaç olumsuz yorum okudum cayar gibi oldum. Özellikle g500 de gıcırdama var diyenlerden sonra logitech markasına soğudum.Deathadder düşündüm onda da sanırım eski versiyonlarda scroll sorunu varmış. Çok kararsızım beyler. Dediğim gibi başımı uzun süre ağrıtmasın. Düzgün mouse lazım bana

    Hazır fiyatı düşmüşken aklımda olan mouse bu. Cebimi de çok yakmıyor ama sorunları varsa almayacağım. Size güveniyorum.

    http://www.sanalmarketim.com/urun/66547927b48d6b4c380a7b4493e01ba2/LOGITECH-G9x-Gaming-Laser-Mouse-Call-of-Duty:-MW3-Edition-910-002766-+-Call-of-Duty-Mousepad-Hediyeli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 16 Nisan 2012; 20:37:59 >







  • SS Kinzu v2 elin küçük ise , veya
    Razer Deathadder v2 kesinlikle scroll sorunu olmaz .
  • G9x a daha önceden canlı olarak dokunup denemediysen X7 den sonra alışamazsın. Ufak boyutlu ve alçak tuşlu sakın denemeden alma. Ben de X7 ci olarak mouse arıyorum g500 de x7 den sonra çok tombul geliyor onu da ezbere almanı tavsiye etmem. X7 yerine baktığım mouselar deatadder,abyss, kinzu, ikari gibi modeller.
  • ZOWIE EC1/EC2 veya Razer Deathadder V2 seçebilirsin.
  • zowie ec2 süper bulabilirsen al kaçırma
  • Şu ilk cevaba kadar cevap gelmeyince gittim g9x i aldım. Elim büyük değil fazla. Birkaç incelemeye baktım esasında. Genelde alanlar memnun. Umuyorum ki sorun çıkarmaz. Eğer beğenmezsem irtibata geçip deathadder v2 alacağım üstüne ekleyip. Hele bi gelsin bakalım sorun çıkartacak mı görelim.

    Yardımlarınız için teşekkürler.
  • G9X'in en kötü yanı dış kasa kaplamasının düşük kalitede oluşu ve uzun kullanımlardan sonra soyulmaya başlamasıdır.

    Ergonomi açısından da alışması zor, ancak alışıldıktan sonra yüksek performans alabileceğin bir mouse. Güle güle kullan. Ama Deathadder v2'ye geçme şansın varsa o şansını kaybetmeden değerlendir derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 18 Nisan 2012; 10:33:11 >
  • Bu soyulma mevzusu sanırım "X" olmayan yani eski modelinde varmış diye okudum. Bu modelde yok diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum.

    Edit: Ürünüm geldi. Korkularım gitti açıkçası çünkü elime cuk diye oturdu. Muhtemelen zorlamayacak beni. Eve gidince oyunlarda denemem lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 18 Nisan 2012; 11:58:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.