Şimdi Ara

Android telefon seçim rehberi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Malumunuz Samsung ve HTC başta olmak üzere telefon üreticileri Android işletim sistemli telefon üretiminde atağa kalktılar. Hal böyle olunca çıkan modelleri takip etmek de bir o kadar zor hale geliyor.Bu bağlamda sormak istediğim; piyasaya çıkmış ve yakın gelecekte çıkacak tüm Android telefon modellerini içeren, listeden seçeceğimiz donanım ve yazılım özelliklerine göre (işlemci, ram, ekran boyutu, kamera, Flash desteği vs) uygun telefonları saptayan bir web sitesi biliyor musunuz?

    Bildiğiniz siteleri paylaşırsanız, Android işletim sistemli telefon seçme aşamasında olanlar için hem aradıkları özelliklere sahip telefonları tespit etme hem de farklı modelleri karşılaştırma açısından çok yararlı olacağı inancındayım.

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slicer -- 8 Nisan 2011; 1:27:07 >



  • Başlığı biraz yukarı alalım :)
  • http://www.gsmarena.com/ özellikle karşılaştırma kısmı çok güzeldir ayrıcahttp://www.phonearena.com/ bunun dışında youtube'dan bol miktarda inceleme izlerim, mobil cihazlar konusunda deliyim baya bi, sürekli takip ederim tüm arkadaşlarım bana sorar ne alsam diye bu konuda isteyen arkadaşlara yardımcıda olabilirim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nec85

    http://www.gsmarena.com/ özellikle karşılaştırma kısmı çok güzeldir ayrıcahttp://www.phonearena.com/ bunun dışında youtube'dan bol miktarda inceleme izlerim, mobil cihazlar konusunda deliyim baya bi, sürekli takip ederim tüm arkadaşlarım bana sorar ne alsam diye bu konuda isteyen arkadaşlara yardımcıda olabilirim


    Gsmarena da fena değilmiş ama Phonearena'nın telefon bulucusu inanılmaz detaylı, tam benim istediğim gibi :)

    Hemen sık kullanılanlara ekledim zaten ;) Telefon alacak arkadaşların kesinlikle ziyaret etmeleri gereken siteler. Özellikle benim gibi telefon özelliklerini seçerek arama yapmak isteyenler için Phonearena biçilmiş kaftan!

    Tavsiyeler için çok teşekkürler arkadaşım :))))




  • Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.