Şimdi Ara

Genç arkadaşlar okusun. (hpv-kondilom-siğil) (cinsel sağlık-tedavi) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
19
Favori
553.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de bu illete yakalandım arkadaşlar. İlk başta et beni diye düşünüyordum ancak sonradan doktora gidip bir de ondan duyup rahatlayayım derken doktor direkt hpv dedi ve kriyoterapi yaptı. Doktora gitmeden önce yani eylül ayında birkaç taneyken şimdi 20 den fazla gibi.

    Tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum ancak iyi bir doktor bulamıyorum. Mersinde hpv konusunda iyi bir doktor var mı bildiğiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhaba ve geçmiş olsun elimde 2 kutu alıp kullanmadığım aldara krem var biraz pahalı bir ilaç İstanbul içi ilgilenene uygun fiyattan yardımcı olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acemi_Uyducu

    Arkadaşlar bu konuda ki son mesajımı yazmak istiyorum. 5 ay boğuştum sonuçta. Bulduğum çözüm şudur.

    - Eğer kısa sürede 2 tane oldu, arttıysa ya da zaten çok varsa hemen doktora gidin ve büyüteç vs. ile bakarak yaksın. Acımıyor ! Bende çoktu klasik yöntemle yaktırdım nitrojen değil, iz falan yok şu anda.

    - Sonra tekrar ederse ya da bir iki tane varsa uzun süredir son verim aldığım karışım şudur.
    - kantoron otu yağı
    - çörek otu yapı
    - tea tree oil ( çay ağacı yağı )

    Bu üçünü aynı miktarda karıştırdım ve tek başına çay ağacı yağı kullanmaya göre kat kat hızlı iyileştirdi. Karışımı güneş yağı gibi sakın sürmeyin ! kulak çöpü ile bir damla her gün 1-2 defa özellikle banyodan sonra siğillerin üzerine sürün. Bende en etkili geçiren şey bu karışımdır. Hiçbir doktor falan tavsiye etmedi. Kendim araştırdım bu sonuca vardım. Karışım başka yerde de tavsiye edildiğini görmedim. Sağlık problemi yaşarsanız sorumlu değilim, yaptığım şeyi söylüyorum. Risk gören denemesin lütfen. Bu yağlarıda AVM'lerde Watsons var orada bulabiliyorsunuz.

    Sağlıcakla kalın.
    Allah, arkadaştan razı olsun. Allah ne muradı varsa versin. Arkadaşın musadesiyle bende bu uygulamaya ek birkaç öneri eklemek isterim. Ben genital bolgedeki siğiller için bahsedeceğim. Fayda saglarsa ne mutlu bana.
    *İşleme başlarken hastane eldiveniyle (latex eldiveniyle) ellerinizi koruyabilirsiniz. Arkadasin bahsettiği yağlar aynı ölçüde karıştırıp, temiz bölgeye kulak copuyle siğillere uygulanir. Eldiven kullanmadiysaniz işlem sonrasi eller antibakteriyel sivi sabunla yıkanır ve son olarak eller kolonya ile dezenfekte edilir. Burada kati sabun demememin nedeni, sabunun yuzeyinde bakteriyel kalıntı kalabilir diye.
    *Çörek otu-bal karışımını ozellikle sabah kahvaltısında tavsiye ederim. Çünkü ac karında şeker emilimi vucutta fazla olur, dolayısıyla karisimin emilimi fazla olur diye.
    *Günde 1 tane Çinko hapı almanızı öneririm. Çinko hem genital bolgenin direncini arttiran bir maddedir hem de bu gibi rahatsizliklar çinko eksikliğinden de kaynaklanirmiş bir yazida okumustum. Bakıldığında aslinda iki durumda birbiriyle bağlantılı. Çinkoyu Gratisten alabilirsiniz.
    *Günde 1 tane sarımsak çiğnemenizi tavsiye ederim. Bir yazıda okumuştum sarimsak ezildiği veya cignendigi zaman 20 sn. içerisinde içeriğindeki maddeyi salmaya başlıyormuş. Ama tüm yutulduğunda fayda sağlamazmiş. Yine de tercih sizin tabi.
    *Her yemeğin yaninda (öğlen-aksam) 1 tane kuru sogan yemenizi tavsiye ediyorum.
    *Kefir içmenizi öneririm.
    *Mümkünse alaturka wc kullanmanizi öneririm. Hijyen açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Hem sizin icin hijyenik hem de çevremizdekilere bulasmamasi acisindan yani. Her wc'de bölgeyi iyice kurulamali ve eller antibakteriyel sivi sabunla yıkanıp ve son olarak eller kolonya ile dezenfekte edilmeli.
    * Bayanlara özel günlerinde pamuk ve hava gecirgenligi olan Kotexi öneririm. Aynı şekilde ic camasirlarinizin da %100 pamuktan olmasi gerekir. Ve bölgeyi kuru tutmalısınız. Ayrica günlük ped tavsiye etmiyorum, en azından bu süreç içerisinde..
    *Genital bolgenin temizligi icin 'Sebamed İntim Jel'i öneriyorum. Ph derecesi nedeniyle ve doktorlarin önerdiği bir marka olmasindan dolayi.
    *Temizliginiz icin makas veya kalem pille calisan ve tüyü kökten almayan makineler var onlardan tercih edebilirsiniz. Kesinlikle jilet, ağda ve epilatör kullanilmamali. Siğil eğer genital bolgenin ic yuzeyindeyse, tüy dökücü kullanılabilir (kıl köklerini kanatmadigi ve kökünden almadığı icin).
    *Çay ağacı yagi icin Rossmani öneriyorum.
    *Kantaron yağı ev yapimi yani orijinal olmali.
    *Çörekotu yağıni a101 den alabilirsiniz.
    *Ben duaya da önem veriyorum. Gün içerisinde 'Ya-Şafi' yi bolca tekrar etmenizi ve Hz. Eyyub'un duasını çokca okumanizi tavsiye ederim.
    Not: Aşınızı olun, korunun ve doktora gitmeyi elbette ihmal etmeyin. Şimdiden geçmiş olsun. Sağlıcakla kalın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu siğiller cinsel ilişki dışında da çıkıyor mu yoksa cinsel ilişki tek sebep mi? Kadın erkek fark etmez. Özellikle kadın için soruyorum ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cg-TR83

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Peki hocam bulaştıran kişide görülmez mi? Kişi bu virüsü taşıdığını bilmez mi? Hep karşı taraf zarar görüyor çünkü anladığım kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 senedir başıma bela olan siğilden-ki wartner,kryoterapi,bevliyecide ışın ile tedavi denemeleri dahil-İzmir-Kemeraltında bir ihtiyardan aldığım küçücük krem ile kurtuldum.Çok keskin kokuyor,koklamaya kalkmayın,hatta kutuyu biraz uzaktan açın.Daha önce tek olumlu tedavi doktordaki ışın idi ancak o da 2 ay kadar sonra tekrarlamıştı.Bu kremi kullandıktan sonra 3 ay bekledim ve herhangi bir nüksetme yok,dolayısı ile buraya yazmak istedim.İhtiyarın broşür ekte,40 TL ye satmıştı bana,Damat'ın ekonomi bakanlığında biraz artırmış olabilir...Umarım işinize yarar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasiftr -- 5 Mayıs 2019; 12:7:36 >
  • Çok basit bi yöntemle kurtuldum herkese yardımcı olacagım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 1 hafta kadar önce penis kökünde çok küçük et bezesine benzettiğim bir doku var ama bence bu siğil değil forumdaki her şeyi okudum Sahur vakt, valla çok geçmiş olsun herkese ama benim riskli bir ilişkim olmadı uzun süredir düzenli bir ilişkim var 1 senedir o sebeple ben kötü düşünmüyorum siz ne yorum yaparsınız bu konuda acaba ? İsteyen olursa fotoğraf atabilirim sadece beze gözüküyor yakın çekim herhangi bir risk içermiyor 😂

    Edit 1: üroloğa sakın gitmeyin sizi cildiyeye yönlendiriyor bu nasıl iş arkadaş!!
    Eşit 2: Aşı vurulan var mı acaba bu konu ile ilgili



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 21 Mayıs 2019; 17:32:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru teshis için Deri ve zuhrevi hastalıkları(cildiye) gitmen gerekiyor
    Partnerinde enfeksiyon olabilir. Hijyen konusunda dikkatli mi bilmiyoruz.
    Peniste yumurtalıklarda(tasak yani) gorulecek en ufak anormallik derhal bir hekime danisilmali
    Ayrıca doktora ac git sana kan testi yapacak
    Gecmis olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkat de eder böyle şeylere ama bilmiyorum her şey de olabilir tabi ne kadar dikkat edersek edelim. Yarına randevu alamadım ama sabah erkenden gideceğim umarım randevusu beni sıraya alırlar saat 7.30 gibi hastanede olacağım. Ümraniye eğitim araştırmaya gidiyorum. Şu an psikolojik mi bilmiyorum ama sanki hafif ağrım acım var o bölgede. Benim anlayamadigim konu kadın mı erkeğe bulastiriyor erkek mi kadına bulastiriyor ? Şu an sevgilime de sıra aldık o da gidecek ama kim taşıyıcı kim pozitif benim kafam çok karıştı. İğne için geç mi r kaldık neden kimse iğne olmuyor piyasada iğne yok forumda iğne olan yok. E bir de rahim ağzı kanseri olma durumu var bu internet lanet bir şey ya neyse yarın gideceğim. Allah herkese acil şifalar versin hastaneye çok giden bir insan değilim ama çok acılar çok hastalıklar var rabbim herkesin yardımcı olsun. Ben burayı bilgilendirecegimm.
    İlginiz için teşekkür ederim hocam insan konuştukça rahatliyor eksik olmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 22 Mayıs 2019; 0:33:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Erhan Bey'e muayene oldum çok ilgiliydi sağolsun herkese tavsiye ederim hemen müdahale etti ve siğil olduğunu söyledi. Krem ve çinko yazdı. Sıvı nitrojen püskürterek (krioterapi) dondurdu 2 siğili inşallah tekrar çıkmaz. Herhangi bir yerden kapmış olabilirsin dedi kişisel temizliğine ne kadar önem verirsen ver hiç beklemedigin bir yerden bu virüsü almış olabilirsin ki herkes alıyor zaten dedi ve bağışıklık sistemin düştüğü için de virüs aktif hale geldi dedi bu kadar basit dedi 1 ay içerisinde tekrar çıkmazsa rahat olabilirsin dedi. Gerçekten çok güzel konuştu. Onun dediklerini hatirlayinca rahatlıyorum ama internette okuduğum bilgileri hatırlayınca kötü oluyorum. Yarın kan sonuçlarını göstermeye tekrar gideceğim.

    Edit: Arkadaşlar öncelikle internetteki bilgilerden uzak durmak gerekiyor inanın hepsinin tek bir amacı var insanı çaresiz hissettirmek ve doktor doktor gezdirmek para harcamak gerçekten. HPV dediğimiz basit bir virüs herkeste olabilen ve siğile sebep olan bir virüs. Şimdi 4 5 günde edindiğim ve emin olduğum bilgileri aktarmak istiyorum size.
    1) genital bolgenizde çıkan her türlü lezyonu onemseyin ve hemen bir deri ve zührevi hastalıklar bölümüne gidin
    2) Cinsel ilişkiye girdiğiniz partnerinizi bilgilendirin ve jinekoloğa yonlendirin. Pap smear testi yaptırsın.
    3) Siz de siğil çıkması illa cinsel ilişkiye girdiğiniz kişiden kaynaklanmayabilir eğer tek eşli ve sürekli bir birlikteliginiz var ise. Kapının kolundan jiletten havludan her yerden kapmış olabilirsiniz. Kız arkadaşınızı boş yere suçlamayın.
    4) Siğilleri dondurma yöntemi ile doktor hemen dondursun şayet siğiller küçük ise benim öyleydi 1 tane minicik vardı. Kremle asitle sirke ile yok etmeyi denemeyin hem zaman kaybedersiniz hemen siğiller çoğalabilir.
    5) Genital bolgenizi tahriş etmeyin ve günde 1 defadan fazla sabunla yıkamayin. Sirke bence kullanmayın.
    6) her akşam dondurulmuş siğil üzerine iyileşmesi işin fito krem sürün ve düşüp kurumasını bekleyin.
    7) siğiller yok olana kadar cinsel birlikteliğe gitmeyin.
    8) her akşam çinko takviyesi alın, imutor beta glukan kullanın, düzenli olarak 15 20 dakika egzersiz yapın bağışıklık sisteminizi güçlendirin.
    9)1 ay içerisinde çıkmazsa 8. Maddeyi dönem dönem tekrar edip normal hayatınıza donebilirsiniz.
    10)Bu maddeler sevgiliniz hpv negatif ise geçerlidir ve bu maddeleri erkekleri düşünerek söyledim.

    Edit: siğilleri yaktirali 12 gün oldu. 9. Gün kabuklar düştü şu an ise taze derinin pembeliğı var. Bu 12 günlük sürede herhangi bir siğil çıkmadı. Tedirginim az biraz korkuyorum ama Allah büyüktür çıkmayacağına inanmak istiyorum. 8. Maddeye hala devam ediyorum.
    Edit2: 18 gün oldu hala temizim çok şükür ilaçlara ve spora devam.
    1. Ay editi: çok şükür şu an herhangi bir şey yok. Jiletten uzak durun.
    Edit bilmem kaç: 3 aya yakın bir zaman oldu dönem dönem tedirgin olsam da çıkmadı çok şükür.

    Edit bilmem kaç 2: Temmuz ayından beri Ingiltere'deyim. 1 2 ay kadar önce göbek deliğimin 3 4 cm aşağısında bir ben çıktı. Acaba tekrar mı ortaya çıktı 4 5 ay sonra dedim kendi kendime ama görüntü itibariyle hem de çıktığı yer itibariyle hpv gibi değildi ama emin de olamamıştım. Yaklaşık 2 gün önce Erhan Beyin yanına tekrar geldim ve içim rahatladı. Hpv olmadığından emin oldum sayesinde. Yaklaşık 7 aydır temizim diyebilirim. Herkese geçmiş olsun tekrardan saygılar sevgiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 11 Ocak 2020; 12:3:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iki hafta önce uyluklarımda sivilce benzeri minik kabartılar farkettim hpvden şüpheleniyorum . Molluskum adı altında bir şeyler okudum fakat emin değilim . resim ekleyeceğim bakıp dönerseniz sevinirim.

  • Arkadaşlar cinsel ilişki hiç yaşamadım.Temizliğime dikkat eden bir insanım.Penis çevresi kara uzun zamandır.Kıllar hızlı çıkıyor ve yetmediği gibi çok sivilce çıkıyor.Bıktım vallahi üroloji mi bakar cildiye mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Remzxx R kullanıcısına yanıt
    Yok dostum hpv böyle bir şey değil bana sorarsan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Remzxx

    Arkadaşlar iki hafta önce uyluklarımda sivilce benzeri minik kabartılar farkettim hpvden şüpheleniyorum . Molluskum adı altında bir şeyler okudum fakat emin değilim . resim ekleyeceğim bakıp dönerseniz sevinirim.

    yok be dostum ne yaptın herkeste var bunlar
  • ARKADAŞLAR 1 AY İÇİNDE GENİTAL SİĞİLLERİMDEN KURTULDUM SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM!!!

    Genital bölgemde 19 adet siğil 1 ay içinde mantar gibi türemeye başladı ne olduğunu bile anlamadım dile kolay 19 tane...
    Cildiyeden yaktırma tedavisi pahalı olan lazer tedavileri gibi hem acılı hem külfetli bi sürü tedavi denedim. sadece siğillerimin kabuklaşıp pembe bir deri haline dönüştürmesi ve tekrar büyümesi gibi bir sürü tedavi denedim ve maddi manevi çok yoruldum. artık psikolojik olarak da etkilenmeye başlayınca kendi alternatif tıbbımı geliştirdim.

    Tedaviye geçmeden önce tedaviyi hızlandıran bazı etkenler var bunlar olmazsa olmaz;

    1. Vitabiotics Immunace 30 Tablet kesinlikle almalısınız çünkü bağışıklık güçlü olmak zorunda
    2. su tüketimi çok önemli ve günde 3 litre suyun altına asla düşmeyin. bu sizi zayıflatacaktır kilo almak isteyen arakadaşlar için olumsuz gibi görünsede deneyin.
    3. asla traş bıçağı kullanmayın traş bıçakları siğili kanatacağı yada küçük kılcal yaralar açacağı için siğili çoğaltacaktırr
    bu yüzden tüy dökücü kremler kullanın ve hassas ciltli olanları tercih edin çünkü tedavi süresince siğil olan yer kabuk bağlamış ve gittikçe küçülen bi yara olacaktır. tabi bu da acı verecek arkadaşlar üzgünüm. ve bu tüy alma işlemini bölgede ciddi tahriş ve acı vereceği için 1 ay için daha az tüy alın bırakın uzasın. o siğiller yok olması için bu 1 ay fedakarlık şart.
    4. havuz deniz gibi siğile temas edecek mikroplu bölgelerden tedavi bitene kadar uzak durun.
    5. soğuk suyla duş alan arkadaşlar için iyi bir haber özellikle bölgeyi soğuk suyla yıkayın ve temizleyin
    6. sigara kullanımınızı minimuma indirin ben 2 günde 1 paket içiyordum tedavi süresinde 3 güne 1 paket bazen 4 güne 1 paket olacak şekilde azalttım. buda çok önemli çünkü bağışıklık güçlü durması gerekiyor

    Şimdi gelelim tedaviye;
    Arkadaşlar öncelikle duoderm deri çözeltisi alacaksınız her eczanede satılır bayanların kullandığı oje gibi bi kullanımı var.
    bunu kullanırken çok dikkatli olmalıyız çünkü bahsettiğim şey %16,7 salisilik asit + %16,7 laktik asit!!!
    Sadece siğil olan yere ufak dokunuşlarla sürmeliyiz siğilin dışına taşırmayalım deride iz yapabilir deniyor sadece siğili yakmalı çevresindeki deriyi değil. Bu yakma tedavisi cildiyede dondurdurma tedavisi yerine geçiyor ve 3 gün de 1 olacak şekilde akşam yatmadan önce soğuk bi duştan sonra uygulanmalı. İlk iki seansta henüz siğil yara haline gelmediği için acı sıfır olacaktır ancak sonrasında gelen seanslar artık yaraya asit süreceğiniz için takdir edersiniz ki fazlasıyla acılı oluyor. Şahsen ben bi böbrek taşı dökerken acıdan gözümden yaş gelmişti birde bunda yaş geldi acıdan. ama sonucu düşünün ki 1 ay da bütün hepsi yok olacak...
    zaten siğile sürdükten sonra yanma hissiyle birlikte siğilin üzeri beyazlaşacaktır ve beyaz bi kabuk haline gelmesi 15 dakika sürecek ki bu 15 dakika boyunca işkence çekiyorsunuz bunu kabul ediyorum. Sabah kalktınız tuvalete veya duşa gittiğinizde kabukları ufak bi tırnak darbesiyle siğilin üzerinden alın ama çok önemli burası sakın siğile tırnak darbesi vurmayın siğili yolmayın. siz üzerindeki beyaz tabakayı kaldırın zaten siğilin üst kısımlarında kalan ölmüş tabaka bu beyaz donmuş tabakayla birlikte gelecektir. böyle böyle siğilin üstünden öldürdüğümüz bölgeyi ala ala küçültüyoruz
    daha sonra bunu doktorunuza yazdırabilirsiniz aldara %5 cream adlı merhem varki buda çok önemli sabah siğilin üzerinden beyaz tabakayı aldıktan sonra sürün ki gün içinde yara miktop kapmasın bu merhem tamamen bölgeyi mikroptan temizler ve korur. ve iyi haber şu ki yarada en ufak bi yanma hissi oluşturmuyor bu krem aksine yaranın daha hızlı iyileşmesini sağlıyor. bu merhemi her akşam duştan sonra siğillerin üzerine sürün ve yedirin. tabi sadece duodermi kullandığınız günler sürmeyeceksiniz bu merhemi duodermi kullandığımız günün sabahında bölgeyi temizledikten sonra süreceksiniz.
    Vitabiotics Immunace 30 adlı bu tablet yine her eczanede satılıyor alabilirsiniz. tabletten günde 1 defa yemeklerden önce sonra farketmez tavsiyem yemek sonrası kullanın. bu bağışıklığınızı güçlendirecek ve siğille vücüt arasındaki savaşta ciddi bir destek kuvvet olacaktır.


    Evet arkadaşlar ben kurtuldum sizde kurtulabilirsiniz sadece biraz sabır ve biraz acı. ama zaten her halukarda bu acıyı cildiyede dondurma tedavisinde kat be kat yaşıyorsunuz ortamdaki size bakışlarda cabası oluyor. lazer deseniz çok külfetli ve ben denedim bitme derecesine gelip tekrar çoğaldı.

    Bu siğiller bittikten sonra bir daha çıkabilir deniyor allaha şükür bende çıkmadı henüz ancak ben yine de kontrol ediyorum. benimkisi sadece duyumdan ibaret en azından ne yapacağımı biliyorum bu kez ve yılanın başını küçükken ezmem gerektiğinide biliyorum. umarım yardımcı olabilmişimdir. Hepinize şimdiden geçmiş olsun sağlıklı mutlu günler...
  • 10 gün önce lazerle 10 tane siğilimi aldırdım ama yaralar halen iyileşmedi sarımsı tabakalar görüyorum enfeksiyon kapma olasılığı var mı acaba ?
  • #Arananadam kullanıcısına yanıt
    Var mı değişiklik? Nedir son durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yaktırdım 6 tane siğil çıktıydı
    Ama verritol i diye ilaç var 17 tl o da kurutuyor penis başının orda sünnet derisinin olduğu yerde toparlak gibi bişe var idi doktor onu almadı bu sünnet derisi dedi ilişki yaşadığım partnerim ağzına takıldığından şikayet ediyordu ben de ona verritol döktüm ilk haftada eridi sonra tamamen çıkıntılı bölgeyi sarıp sadece orayı kuruttu iz falan da kalmadı kaymak gibi oldu lazer çok pahalı yav 500 aldı adam bilseydim sgk dan yaptırırdım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abboww

    Ben de yaktırdım 6 tane siğil çıktıydı
    Ama verritol i diye ilaç var 17 tl o da kurutuyor penis başının orda sünnet derisinin olduğu yerde toparlak gibi bişe var idi doktor onu almadı bu sünnet derisi dedi ilişki yaşadığım partnerim ağzına takıldığından şikayet ediyordu ben de ona verritol döktüm ilk haftada eridi sonra tamamen çıkıntılı bölgeyi sarıp sadece orayı kuruttu iz falan da kalmadı kaymak gibi oldu lazer çok pahalı yav 500 aldı adam bilseydim sgk dan yaptırırdım
    hocam devlet hastanesindemi yaktırdın,bende başta sivilce falan sandım kondom kullandığım halde kaptım,penis kökünde çıktı ilk 1 taneydi 6 tane falan oldu,1si büyük,devlet hastanesinde hangi bölüme gitmeliyim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.