Şimdi Ara

İPAD ALINMALIMI (tartışma ,yorum, fikir ) ANA BAŞLIK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
6.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bazı insanların maddi durumu almaya elverişli olmayabilir, gayet normal. ama sırf alım gücü olmadığı için alanlara laf atanlara da "para benim, zevk benim, sana ne?" diyesim geliyo. belki ben ayda 5000-10000 lira para kazanıyorum, istediğim gibi harcarım. ya da belki iş yerim evime uzak, her gün git gel 3 saatim yolda geçiyo, haftada 2 kitap okuyorum, tanesi 15 liradan haftada 30 lira kitap parası veriyorum. kitapları ipad'den okuyarak 1 yıl geçmeden parasını çıkartmayı planladım. ya da belki sigara içiyodum, sigaraya vereceğim parayı buna veririm dedim, 6 ayda sigara parasıyla bunu amorti edeceğim. hem sigarayı bıraktım hem ipad sahibi oldum. bunlar tamamen hayali senaryolar olsa da gayet mümkün olabilir.

    bu forumda ben ve benim gibi bir sürü bilinçli arkadaş şimdiye kadar "ipad alsam mı?", "3g'li mi olsun, wifi mı olsun?", "iphone alsam mı?", "iphone mu samsung mu nokia mı?" diye soranlara ya da benzer soruları soranlara her zaman şu cevabı verdik: öncelikle ihtiyaçlarınızı belirleyin, sonra bütçenizi gözden geçirin, öyle karar verin. örneğin birisi bikaç aydır aldığı maaştan az harcama yapmıştır, 1000 lira parası birikmiştir, milli piyango almıştır 1000 lira para çıkmıştır, şirketi yılbaşında performans primi vermiştir 1000 lira ekstra kazanmıştır ya da umudunu kestiği bir yerden alacağı vardır onu almıştır, acil bir ihtiyacı yoktur, kendine bişeyler almaya karar vermiştir. yolda çok zaman geçiriyodur, kitap okumayı seviyodur, akşamları koltuğa oturup oyun oynamayı seviyodur. işi gereği yaptığı bazı projeleri müşterilere göstermek istiyodur ancak laptopla notebookla uğraşmak istemiyodur. şehirlerarası yolda film izlemek için almıştır vs vs. bu kişinin 1000 lira verip ipad almasına kimse akılsızlık diyemez. ha ihtiyacı olmadığı halde, ay sonunu zor getirdiği halde bir de 1000 lirasını götürüp buna veren insana da kimse mantıklı bir iş yaptığını söyleyemez. o yüzden bir şeyin fiyatı sabit olsa da ederi kişiden kişiye değişir. herkesin kendine göre ihtiyaçları, kendine göre bütçesi vardır. herkes bu bağlamda değerlendirir ve ihtiyacı olan şeyi alır. bunları düşünebilecek yetide olmadığı halde gelip de burda sanki bilgi ya da fikir paylaşıyomuş gibi saçma sapan mesajlar atanın da ben aklına şaşarım.




  • kesinlikle alınmalı her yönüyle mükemmel bir cihaz diyebilirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centauri


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

    yeni ufaltılmış ipad i bekliyorum... daha kolay taşınabilirliği sanki.....


    oyle bi IPad yok ki.


    ipad 2 mini hakkında söylentiler çıktı
  • apple her zaman çıkardığı 2. Cihazlarla başarı kazanmıştır bilgisayar alanında.
    Apple 2 mac 2 gibi
  • iPad 1. Nesli ile başarıyı yakalamıştir halihazirda. 2. Nesli en erken 5 ay sonra bulunabilir. Beklemek isteyen bekler. Ama 5 ay az bir süre değil ben 1.5 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Teknolojide beklemenin bir sonu yok. Önemli olan ihtiyaç durumudur.
  • Benim bir iPod touch 4g 32gb'im var. Bunu satıp leptop almayı düşünüyordum(2.el, 700-800 TL civarı birsey) ama bu fiyata bir oyun bilgisayarı bulmak mümkün değil ne yazık ki(bu fiyata 16gb wi-fi iPad bulunabiliyor). Netbooklar zaten yavaşlar ve oyun oynamak mümkün değil. Sonra aklıma iPad geldi. 16gb wifi'li bir iPad. Oyunları gayet zevkli, program desen herturlusu mevcut(arada Word, PowerPoint lazım oluyor, Pages ve Keynote isimli programlar da bu işi yerine getiriyormuş.). Taşınabilirlik olarak netbooklara göre daha iyi, bataryası da 10 saat gidiyor, ekranı da mükemmel, hem kullanım hem görüntü kalitesi acısından. Flash oyun vs. oynamam, flash videoyu da bur browser araciligiyla izlerim(adını unuttum). Dolayısıyla benim için uygun diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?
  • kesinlikle alınmalı yine olsa yine alırım düşünmem bile :)
  • Hediye olarak geldi 64 3G .. paketi acmayi dusunmuyordum, ancak kullanayim sunu bir sure hic degilse diye actim. ancak dunden beri dusunuyorum .. napcam ben bunla ? tabiki dusunur, kurcalarsam yapacak birsey bulabilirim, ancak sunu farkettimki; ipade benim ihtiyacim yokmus. almadan once ihtiyacinizi iyi degerlendirin. kisa sureli bir heves ile aliyor cogu insan. evet kullanmasi keyifli, eglenceli bir cihaz, ancak ipad ile yaptiginiz herseyi yapmak icin hali hazirda zaten alternatifler var, ve bu islerden cok azi ipad ile daha basarili denebilir.
  • rakipleriyle kıyaslayıp ona göre seçmek lazım bence.ipad o kadarda ii deil gibi duruyo buna bakılınca
    http://teknorg.blogspot.com/2011/01/blackberry-playbookapple-ipad-ve.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mykt
    Benim bir iPod touch 4g 32gb'im var. Bunu satıp leptop almayı düşünüyordum(2.el, 700-800 TL civarı birsey) ama bu fiyata bir oyun bilgisayarı bulmak mümkün değil ne yazık ki(bu fiyata 16gb wi-fi iPad bulunabiliyor). Netbooklar zaten yavaşlar ve oyun oynamak mümkün değil. Sonra aklıma iPad geldi. 16gb wifi'li bir iPad. Oyunları gayet zevkli, program desen herturlusu mevcut(arada Word, PowerPoint lazım oluyor, Pages ve Keynote isimli programlar da bu işi yerine getiriyormuş.). Taşınabilirlik olarak netbooklara göre daha iyi, bataryası da 10 saat gidiyor, ekranı da mükemmel, hem kullanım hem görüntü kalitesi acısından. Flash oyun vs. oynamam, flash videoyu da bur browser araciligiyla izlerim(adını unuttum). Dolayısıyla benim için uygun diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz?

    bende itouch 32gb almayı kafama koydum. ama ipad i ne zaman aklıma gelsem karasızlığa düşüyorum. ipod alma amacım öncelikli olarak oyunlar , müzik , video . fakat ipad alsam oyunları ve videoları çok daha kaliteli halde oynayabilirim. müzik zaten kalite farkı yok. ipodu zaten ev dışında pek kullanamayacaktım. ipad alsam da durum deyişmeyecek. tek üzüntüm şu ki bazı oyunların ipad versiyonu bulunmuyor. böyle olunca ne kadar kalite farkı olur bilemiyorum. şimdi ipad sahiplerine bir soru sormak istiyorum.
    eskiden iphone oyunları ipadde x2 yapılarak oynanıyordu ancak kalite kötü oluyordu.
    şimdi ip4 itouch 4 için retine destekli oyunlar çıktı. bunları ipad e atınca durum ne oluyor ? bu çok önemli . mesela karşılaştırma açısından bir tane ipad versiyonu olan oyunu hem hd sinden hem de retinasından ss alıp koyabilir misiniz ? teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sayokan27

    rakipleriyle kıyaslayıp ona göre seçmek lazım bence.ipad o kadarda ii deil gibi duruyo buna bakılınca
    http://teknorg.blogspot.com/2011/01/blackberry-playbookapple-ipad-ve.html

    Bu Blackberry Playbook, elinde Blackberry'si olup tanıtmayanların Mail ve Takvim uygulaması kullanamadığı cihaz değil mi?
  • Israrla.. ALINMALI
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VoodooRush


    quote:

    Orijinalden alıntı: sayokan27

    rakipleriyle kıyaslayıp ona göre seçmek lazım bence.ipad o kadarda ii deil gibi duruyo buna bakılınca
    http://teknorg.blogspot.com/2011/01/blackberry-playbookapple-ipad-ve.html

    Bu Blackberry Playbook, elinde Blackberry'si olup tanıtmayanların Mail ve Takvim uygulaması kullanamadığı cihaz değil mi?

    çok kötüsün....=)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vincentvega

    iPad 2 çıkınca da, "iPad 3'ü bekleyin" diyenler çıkacaktır emin olun. Benim de hem iPhone'um hem de netbook'um var. Ama en fazla iPad'le vakit geçiriyorum. Netbook 6 aydır çantasında duruyor. Yok GSM'miş, USB'miş, kameraymış. Hiçbirine ihtiyaç duymuyorum.

    iPad 2 ile iPad 3 ü al çöpe at. apple ürünlerine 3 yılda bir mükemmelleştiriyor. bu ipad mükemmel. o zaman 3 yıl sonra iPad 4 çok daha mükemmel olcak. ben iPad 4 beklemeye karar verdim.





  • ipad 5 cıkınca napıcaksın

    bbm playboymu olmuş
  • Ben çok memnunum yalnız şöyle bir şey var artık iphone ile bir şey yapmak istemiyor insan. Bunda her şey çok daha güzel.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.