Şimdi Ara

İPAD ALINMALIMI (tartışma ,yorum, fikir ) ANA BAŞLIK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
6.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kusura bakmayin da IPad'e USB cihaz baglama garipligini gosterecek kisiler Apple'in hedef kitlesinde degil. IPAD'de ASLA USB OLMAYACAK. Tekrar edeyim, IPAD ,de ASLA USB OLMAYACAK. Olursa, almam. I/O devri kapanirken, idisk, dropbox varken USB kullanmak amelelikten baska birsey degil 1, ikincisi IPad'in formunda da hic uygun degil. Ne baglanacaksa wireless baglaniyor zaten ne USB si daha ya?
    Yani bu abuk subuk USB olacak bilmemne dedikodularini cikaranlar neye dayanarak cikariyorlar? IPad'e USB eklemek GERI GITMEK olur. Daha da yuksek pil omru, daha da iyi ekran, daha da hafif bir kasa beklenebilir. Bence kamera da gereksiz, ama ön tarafında facetime kamera bence kesin. Arkaya kamera da koyacaklar gibi geliyor, ama keske koymasalar,cunku
    Teknolojinin insanlar icindir, basit olmalidir, ve tanimları vardır ve Apple'ın bakis acisi da bununla cok paraleldir:
    1.' Basitlik çözülmüş karmaşadır '
    2. 'Kullanılmayan her özellik ürün ile kullanıcı arasında engeldir'

    Şimdi IPad'de dock girişi var, wireless var, bluetooth var, USB adaptörü var, dropbox var, idisk var daha ne USB si yahu? Oldu olacak CD surucu disket surucu bilmemne filan da koysunlar o zaman.

    Size garanti ediyorum Apple mevcut giris cikislari bile elemenin yollarini ariyordur. Ve daha cok giris cikis eklenecek kisiler Apple i zerre kadar tanimiyorlar.

    Jonathan Ive (Apple dizayn şefi) bakın Apple ürünlerinin dizayni hakkinda ne demisti:
    "Tum urunleri once dusundugumuz her turlu ozelligi koyarak gelistirip, daha sonra kullanici ile urunun cok iyi yapmasini istedigimiz seyler arasinda hicbir engel kalmayana kadar rafine ediyoruz. Sonuc olarak disarida biraktigimiz ozellikler en az urundeki ozellikler kadar onemli oluyor. Ve bu konuda hep basarili olduk. , 84te macintosh ile 5.25 inc disketleri, 97 imac ile de 3.5 inc disketleri ve seri paralel portlari, 2001de ipod ile degistirilen pilleri, en son da macbook air ile optik surucuyu ilk disarida birakan firma olduk, ve hepsi endustride trend oldu."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Centauri -- 26 Aralık 2010; 13:19:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reason

    Bende elimdeki 2 tane ip4'ü sattım ve bu sayede tanıştığım IOS'u beğendiğim için IPAD 64 WiFi aldım..

    Kısa süreli ip4 tecrübeme rağmen kesinlikle şunu söyleyebilirim, IOS'da ki tüm uygulamalar kesinlikle IPAD'de çok daha keyifli kullanılıyor. Hele ipad'deki internet keyfi ne notebook'da, ne netbook'da ne de ip4 dahil hiçbir telefonda olamaz.. Oyunlarda aynı şekilde.. Hatta bazı oyunların HD versiyonlarını IPAD'de oynadıktan sonra arkadaşın Ip4'ünde oynamaya çalıştım ve kesinlikle IPAD'ın çok daha keyifli olduğunu gördüm..

    Benim tavsiyem alın, Ipad'ın yerini tutacak alternatif bir cihaz henüz yok..


    ne alakası var, biri telefon diğeri değil, bu yüzden elmayla armutu karşılaştırmamak lazım




  • uzun uzadıya okuyamadım tüm yorumları...

    ama aklıma gelen bir anımı anlatmadan geçemeyeceğim.

    arkadaşın biri iPhone aldığımı öğrenince Apple'dan nefret ettiğini, QuickTime bile görünce iğrendiğini söylemişti.
    gereksiz bir fiyat politikası, kullanıcıları aynı paraya şunu bunu alır diye cart curt saymıştı.

    aynı eleman şimdi iP4 kullanıyor, bir önceki telefonu 3Gs'yi satıp aldı.
    2 gün önce de facebook'ta apple fan klubüne katıldığını gördüm.

    ben neredeyse 3 senedir iPhone 3G kullanıyorum.
    3 sene önce N serisi bir Nokia alsaydım şimdiye kadar cincon serisi birkaç tane daha nokia alacaktım. 3 sene önce verdiğim iPhone'a verdiğim 1480 lira yerine N serisi için 1200 + zart serisi için 1400 + zurt serisi için 1900 olacaktı. zenginlik göstergesi değil aslında apple ürünleri. sürece bakacak olursak ekonomik bir ürün aslında.

    iPad yurdumuza çok geç geldi bence. iPhone ilk jenerasyon nasıl gelmediyse buralara iPad de gelmez diye bekliyordum ama geldi.
    iPad2'yi beklemek bu sebeple 1 yılı bulmaz belki diye düşünüyorum. çünkü ilk ivmesini aldı sistem.
    şimdi iPad alanlar da iPad3'ü bekleyip alırlar.
    iPad2'yi alanlar da 4'ü beklerler.
    apple ürün geçişleri çok sert olmuyor.

    teknolojiyi yakından takip etmek de çok zor ayrıca.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: a1g0rithm

    şimdi iPad alanlar da iPad3'ü bekleyip alırlar.
    iPad2'yi alanlar da 4'ü beklerler.
    apple ürün geçişleri çok sert olmuyor.



    Şu 3 satır mantıklı bir yaklaşım. SDN'de Apple'ın Foxconn'a iPad 2 için siparişe geçildiği yazısını okumuştum aralık başında. Tahmini olarak 100 gün sonra da satışa sunulacağı düşünülüyor. Yani Şubat-Mart ayı gözler Apple'ın üzerinde olur.

    Ortalama 3 ay var ise iPad 2 beklememek için bir sebep olamaz diye düşünüyorum. Kısa bir zaman varken yeni modelin gelmesine "2'yi bekleyenlere 3'ü de beklesinler o zaman" diyenlere zaten anlam veremiyorum. Zaman aralığı düşükse beklemenin neresi yanlış? Arada 1 seneye yakın veya daha uzun bir süre varsa neden beklesinler ki 3. versiyon için. Kaldı ki 3 gelene kadar en erken 2012'yi bulur. Önce bunu anlamaları lazım.

    Bu arada dün Vatan'da satışa çıkacaktı. Halen ses seda yok gibi. Sitede göremedim.




  • 3.nesil iphone ile 4. nesil iphone arasındaki fark kadar bir fark olurda ipad2 ile ipadin arasında süper olur.
    ama ekran çözünürlüğü değişirse mevcut uydulamaların güncellenmesi gerecek .buda pek iyi olmaz. ekran geliştirilmezsede kötü olur.
    bekleyip görücez appleın nasıl bir cihaz çıkaracağını...
  • Bence ipad2 de gelecek en onemli değİşİklerden birisi kullanilan hafıZa belleğİnin artışı olacaktır. şU anda iph4 te bellek 340k iken, ipad de 125k. Tahminimce kullanilan bellek en az 512k ya çıKacaktıR.

    İpad2 nin çıKışıNa gelince; abd de mart ayı gibi çıKar diye tahmin ediyorum. Ama yurdumuza gelmesi en erken yaz aylarindan öNce olmaz. İpad in ulkemize resmi olarak gelmesi aralıK ayıNıN sonunu buldu ama, bunun ana nedeni ipad in tüRkçE desteğİne kavuşMasinin kasim ortalarini bulmasindan kaynaklandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e_capkan

    3.nesil iphone ile 4. nesil iphone arasındaki fark kadar bir fark olurda ipad2 ile ipadin arasında süper olur.
    ama ekran çözünürlüğü değişirse mevcut uydulamaların güncellenmesi gerecek .buda pek iyi olmaz. ekran geliştirilmezsede kötü olur.
    bekleyip görücez appleın nasıl bir cihaz çıkaracağını...


    Ekran değişmez büyük ihtimalle. Ancak 3. veya 4. versiyonda değişir. iphone da olduğu gibi.
  • Yakın zamanda iphone 4 aldım, daha önce iphone2 vardı, bir kaç gün önce de ipad aldım, kesinlikle tavsiye ederim, keyfini çok güzel yaşıyorsunuz
  • ipad'i almak isteyen arkadaslara tamamen oneriyorum. Bir ise yaramiyor, laflarina kulak asmayin, bu tamamen cihazdan ne beklediginize bagli. Ben aldikdan sonra acikcasi laptop'i elime bir kac defa aldim. uygulamalar ile sahane, tek eksigi icinden kulaklik cikmamasi bana gore. Yeni ipad'in ekranini kucultmezler bence, cunku cogu kisiye gore ekraninin buyuk olmasi harika...
  • Uzun zamandır iphone kullanıcıysıydım 3G 8GB, 3G 16 GB ve 3GS 16 GB halen kullanmakta olduğum telefonum. Her an yanımda ve her ortamda severek kullanıyorum. Son zamanlarda acaba 4'e geçsem mi diye düşünürken getirdiği ekstra çok fazla birşey olmayacağından tercihimi ipad almaktan yana kullandım.
    Alalı daha sayılı gün olmasına rağmen inanılmaz keyif alıyorum, evde artık notebook'a dokunmaz oldum. Tek hayal kırıklığım ise beklediğmden biraz daha ağır olması ama ona da zamanla alışırım. Bide ipad ekranından sonra iphone ekranı bana dar gelmeye başladı :)
    ipad 2 için bir sürü söylenti var beklemek gerekir mi? Bilmiyorum. Ben beklememeyi tercih ettim ve pişman değilim böyle bir deneyimi şuanda yaşıyorum. Gerekirse ilerde bunu satar 2'yi alırım diyorum....

    Bu arada ben bulamadım ipad için yüklenmesi gereken uygulamalar, tasiyeler vs diye bir kısım var mı forumda ?




  • ipad kullanım açısından iyi bir cihaz ancak eksiklikleri olduğu için almaz.taşıması rahat istediğiniz yerde internete erişim mümkün..(kalkıpta dağın başında wifi veya 3g aramanın anlamı yok,o kadarda gelişmedi şebekeler.)kullanımı kolay yazıyazmak dahada kolay.kamera yok..cd okuyucusu ve kart okuyucusu da yok..ancak eksik yönleride ağır basıyor usb girişi yok,zira önemli bir dosya yüklemek veya usb den filim izlemek isteseniz yapamıyorsunuz.64 gb lık hafıza bana göre çok az,profosyonel derecelerdeki pc oyunlarını ipad de oyanayamıyorsunuz.artı yükleyeceğiniz oyun vede programların çoğu ücretli------laptoplarda bile en iyi görüntü kalitesinde oyun oynayabilir ,hafızasını genişletebilir,dahili veya harici kamerayla resim çekebiliyor video görüşme yapabilirsiniz?usb girişleride mevcut.ayrıyeten maous veya klavye kullanabilirsiniz..ipad in artıları var ancak eksileri daha çok olunca birde bu fiyatlarla satılmasıda eklenince ona vereceğim parayla gider laptop alırım düşüncesi oluşturduğundan dolayı çoğu kişi almıyor...bende almadım ancak bir başka modelini bekliyorum...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nilayers

    Uzun zamandır iphone kullanıcıysıydım 3G 8GB, 3G 16 GB ve 3GS 16 GB halen kullanmakta olduğum telefonum. Her an yanımda ve her ortamda severek kullanıyorum. Son zamanlarda acaba 4'e geçsem mi diye düşünürken getirdiği ekstra çok fazla birşey olmayacağından tercihimi ipad almaktan yana kullandım.
    Alalı daha sayılı gün olmasına rağmen inanılmaz keyif alıyorum, evde artık notebook'a dokunmaz oldum. Tek hayal kırıklığım ise beklediğmden biraz daha ağır olması ama ona da zamanla alışırım. Bide ipad ekranından sonra iphone ekranı bana dar gelmeye başladı :)
    ipad 2 için bir sürü söylenti var beklemek gerekir mi? Bilmiyorum. Ben beklememeyi tercih ettim ve pişman değilim böyle bir deneyimi şuanda yaşıyorum. Gerekirse ilerde bunu satar 2'yi alırım diyorum....

    Bu arada ben bulamadım ipad için yüklenmesi gereken uygulamalar, tasiyeler vs diye bir kısım var mı forumda ?


    eğer yanlış hatırlamıyorsam iphone4 ün oyun vede programları ipad e de oluyor diye biliyorum...yanlışım varsa düzeltin:)




  • Bende ipad 16gb 3g var 3-4 aydır kullanıyorum gayet memnunum süper bir alet +olarak 2. ve 4. nesil ipod touch ta var 4.nesili yeni aldım +telefon olarak blackberry bold 9700 kullanıyorum fakat ben ip4 üde çok beğendim bende iphone4 alsam mı karar veremiyorum bu kadar alet varken :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wox

    ipad kullanım açısından iyi bir cihaz ancak eksiklikleri olduğu için almaz.taşıması rahat istediğiniz yerde internete erişim mümkün..(kalkıpta dağın başında wifi veya 3g aramanın anlamı yok,o kadarda gelişmedi şebekeler.)kullanımı kolay yazıyazmak dahada kolay.kamera yok..cd okuyucusu ve kart okuyucusu da yok..ancak eksik yönleride ağır basıyor usb girişi yok,zira önemli bir dosya yüklemek veya usb den filim izlemek isteseniz yapamıyorsunuz.64 gb lık hafıza bana göre çok az,profosyonel derecelerdeki pc oyunlarını ipad de oyanayamıyorsunuz.artı yükleyeceğiniz oyun vede programların çoğu ücretli------laptoplarda bile en iyi görüntü kalitesinde oyun oynayabilir ,hafızasını genişletebilir,dahili veya harici kamerayla resim çekebiliyor video görüşme yapabilirsiniz?usb girişleride mevcut.ayrıyeten maous veya klavye kullanabilirsiniz..ipad in artıları var ancak eksileri daha çok olunca birde bu fiyatlarla satılmasıda eklenince ona vereceğim parayla gider laptop alırım düşüncesi oluşturduğundan dolayı çoğu kişi almıyor...bende almadım ancak bir başka modelini bekliyorum...


    Bu beklentileri olan bir insanın zaten ipad ile ne işi olur.




  • Arkadaşlar alacaksanız biraz daha fazla para verin 3g+wifi modelini alın.Gold da falan 3g sizlerin fiyatını uygun yaptılar,sakın aldanmayın.Turkcell ve vodafone iPad ler için özel internet paketleri açıkladı,bu da güzel bir haber.
  • IPad in App Store un da onbinlerce oyun varken ben flash oyun istiyorum diyenler varsa, almasinlar IPad.

    Bu devirde flash oyun oynayanlarla ayni cihazi da kullanmak istemem acikcasi
  • yeni ufaltılmış ipad i bekliyorum... daha kolay taşınabilirliği sanki.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

    yeni ufaltılmış ipad i bekliyorum... daha kolay taşınabilirliği sanki.....


    oyle bi IPad yok ki.
  • buna 1000 lira verenin aklına şaşarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _osiris_
    buna 1000 lira verenin aklına şaşarım

    Bende senin bu forumda olduguna sasiyorum....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.