Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 1.6 Distinctive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu araba hakkında ne dersiniz. tipi filan çok hoşuma gidiyor motoru da 120hp ama etraftan çok sorun çıkardığına dair şeyler duyuyorum bu kullanım ile mi alakalı yoksa genel olarak sorun çıkaran bi araba mı???



  • bir kişi bile mi cvp vermez
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CaLaVeRa

    Bu araba hakkında ne dersiniz. tipi filan çok hoşuma gidiyor motoru da 120hp ama etraftan çok sorun çıkardığına dair şeyler duyuyorum bu kullanım ile mi alakalı yoksa genel olarak sorun çıkaran bi araba mı???



    alfalar genel olarak eskiden çok sorunlu araçlardı,zırt pırt bozulurlardı. şu an arkadaşımda 2001 156 SS var,70 binde, bugüne kdr da sorun çıkarmadı. ama tabi biraz narin oldukları da doğru,fazla hırpalamamak lazım
  • cok fazla arıza cıkarmasını bilmem ama biraz fazla yaktıkları kesinn..bunuda gözardı etmeee...
  • şu an görev yaptığım şirketin ana kurumunda genel başkan yardımcılarının makam aracı olarak alfa 156 2.0 ts'lar var.izmir'e kadar gidip gelme şansım oldu. gerçekten çok seri, çok hızlı ve çok sportifler. ama benzini de hız yapınca harcamıyor içiyor. tabi sen 1.6'yı soruyorsun. hız ve sarfiyat konusunda nasıldır 1.6lar bilmem ama sonuçta alfa. sportif özellikleriyle isim yapmış. mutlaka 1.6 da iyidir. ancak şirkette herkesin söylediği şu ki öncesinde makam araçları renault laguna imiş. ve karşılaştırınca lagunalar kadar dayanıklı çıkmadığını çabuk dökülmeye başladıklarını söylüyorlar. tabi bakım faturaları da biraz tuzlu geliyor. şirket için sorun olmayabilir ama hususi kullanımda bayaa bi tuzlu hem de.

    ayrıca 1-2 modelde de alındığında sorun görülmüş. hem de ciddi sorunlar. örneğin bi tanesi istanbul'dan ankara'ya dönerken otoyolda motor dağıtmış. bi gürültü va arkasından krank mili ve 4 piston, karteri filan parçalayarak yola dağılmış. tabii fabrikasyon hata nedeniyle garantiden halletmişler. yine bi başka araç aynı şekilde piston dağıtmış ama bunda kullanıcı hatası etkili olmuş. kullanıcısı 5. vitesten 4.vitese küçülürken 4 yerine 2'ye alıp debriyajı bırakınca olan olmuş. debriyaj ve vites kutusu sağlam ama motor gitmiş. hadi bunu anlarım ama ilk anlattığım normal seyrinde meydana gelmiş ve fabrika hatası demişler. ilginç yani. sonuçta biraz nazlı oldukları bir gerçek...




  • alfa kullanıp da sportif kullanmayan yok denecek kadar azdır..

    çok kaliteli araçlardır aslında bunlar - özellikle motorları mükemmeldir..

    Alfa 156 almanı tavsiye etmem 0 km alacaksan çünkü alfa 159 çıkmak üzere...

     Alfa Romeo 156 1.6 Distinctive
  • ewet bencede 159 daha hoş ve sportiff.
  • 156 39 ytl civari
    159 70 civari o yuzden 156 halen alinabilecek bir arac.

    cabuk dokuluyor olabilir. cunku dag yollarinda 80-90 la zor girilecek virajlara 120 nin uzerinde giriyorum yine de lastik sesi gelmiyor. hadi en azindan vdc devreye girsin araci yola soksun diyorum saniyorum 6 ayda 1 kez falan vdc isiginin yandigini gordum.

    arabayi sakin kullanyaim omru cok olsun diyorum ama ozellikle virajli yollara gelince dayanamiyorum yol duzgun olmasa bile basabildigim kadar basiyorum.

    alfa maalesef icindeki kisiyi hor kullanmaya itiyor bence bu yuzden cabuk dokuluyor. ben buna raziyim.
  • Hayallerimin tarz arabası, farklı bir havası ve ruhu var ! Bence 40.000 YTL eder ve bu paraya da değer !
  • ya bende 147 lere bakıom fiyat olarak bana daha czib olduğu için gözüm 147 yoksa bende 156 vea 159ları tercih ederim alfalar tasarım ve dizayn olarak benimde hoşuma gidiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.