Şimdi Ara

Üst Konular Daha Belirgin Hale Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün Sinema bölümündeki bir tartışmada smd isimli DH yöneticisi arkadaşın yönlendirmesi üzerine bu başlığı açıyorum.

    Üst konuların fontunun değiştirilip büyütülmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir çok bölümde başlık açanlar sabit konulara bakmadan aynı başlıkları tekrar tekrar açıyorlar.Halbuki sorularının cevaplarının birçoğu sabit konularda mevcut! Bu noktada DH'in de suçu olduğunu düşünüyorum zira sayfanın en üstünde yer alan reklamlar KOCA KOCA fontlarla yazılıyken, üst konuların fontu bit kadar! Hatta kullanıcıların açtığı başlıkların fontu bile sabit konuların fontundan büyük!!!

    Haa şimdi ben bu mesajı yazdım diye bir şey değişecek mi? Hayır! Bir DH yöneticisi gelecek "önerileriniz dikkate alınacaktır, gerekli düzenlemeler yapılacaktır" vs diyecek ve neticede hiçbir şey değişmeyecek. Bu mesaj da "mazide kalan mesajlar çöplüğü"ndeki yerini alacak.

    Öyleyse bu mesajı niye mi yazıyorum? Biraz DH yönetimini ilgili konuda yermek, biraz da bahsettiğim diğer başlıkta bana nazikçe buraya yazmamı öneren smd isimli DH yöneticisi arkadaşa aslında hiçbir şeyin değişmeyeceğini göstermek. Bir de şu faktör var tabi: umut fakirin ekmeği...







  • Eskiden üst konuların fontu diğer konularla aynıydı, sonradan düzenleme yapılarak fontu küçültüldü. Böylece hem daha çok üst konu için yer açılmış oldu-kapladıkları alan azaltıldı, hem de bence küçük fontlarının yarattığı farklılık sayesinde, söylediğinizin tam tersine, daha çok dikkat çekiyorlar. Tabii yine de, daha belirgin olmaları için font boyutu olmasa bile rengi değiştirilebilir.

    Not: Esas bilgilendirmeyi bir yönetici yapacaktır. Fikrimi paylaştım sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 18 Temmuz 2010; 21:30:39 >
  • Kırmızı olursa daha iyi olabilir
  • Istediğin kadar büyük yap. O konuya bakmayıp yine konu açacaklardır. Çünkü insanımız araştırmak yerine hazıra konmayı tercih ediyor hep.
  • Görüldüğü üzere hiçbir yetkiliden cevap yok!
  • Aslında bütün üst konuları kırmızı renkte yapmak yerine (zaten gerekli olanlar kırmızı) herhangi bir bölüme konu açarken "Konu Açmadan Önce Üst Konularımıza Göz Attınız Mı ?" şeklinde bir uyarıyla o bölümün üst konuları karşımıza gelse kısmen bu durumun önüne geçmiş olabiliriz. Tıpkı Konu Dışı bölümünde mesaj yazarken bölüm kurallarının karşımıza geldiği gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.