Şimdi Ara

Trabzonspor Maçı Biletleri Hakkında, Bilet alacaklar okusun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell Süper Lig'in 34. Haftasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumumuzda oynayacağımız Trabzonspor mücadelesinin karşılaşma biletleri satışı konusunda yönetimimiz tarafından alınan karara göre;
    Kongre üyelerimiz ve taraftar kart sahibi taraftarlarımız kongre üyesi kartı ve taraftar kartları ile birlikte geçerli bir kimlik kartlarını da biletlerini satın alırken ibraz etmek durumundadırlar. Daha önce başkalarının taraftar kart numaraları ile bilet alarak asıl kart sahiplerinin mağdur edildiğinin tespit edilmesi nedeniyle kongre üyesi kartı ve taraftar kart ile birlikte geçerli bir kimlik ibrazı zorunlu tutulmaktadır. Kongre üyesi ya da taraftar kartı ile birlikte kimliklerini de ibraz edemeyen kişilere kesinlikle bilet satışı yapılmayacaktır. Bu sayede her kongre üyesi ya da taraftar kart sahibi taraftarımız sadece kendisi bilet satın alabilecek bir başkasının yerine bilet satın almak mümkün olamayacaktır.


    Ayrıca kongre üyelerimiz tüm Biletix gişelerinin yanı sıra stadyumumuzda açılacak "Kongre üyeleri için özel satış noktası"ndan da biletlerini yine kongre üyesi kartları ve geçerli bir kimlik ibraz ederek satın alabilirler. Aynı anda hem kongre üyesi hem de taraftar kart sahibi olanlar bilet satın almak amacıyla sadece kartlarından birine verilmiş olan hakkı kullanabilirler.


    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ



    Bu durum yüzünden, yani arkadaşının kartıyla bilet almayı düşünüp de bu açıklama yüzünden kimler bilet alamıcak bakalım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.