Şimdi Ara

Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (2683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
57.230
Cevap
703
Favori
4.431.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26812682268326842685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt

    Merhaba. :)


    12000 Btu bir klimaya ihtiyacınız olacaktır.


    Bütçenize uygun olacak şekilde


    1. E.C.A Syplos ESA1312A100
    2. LG Dual Cool
    3. Arçelik 12325 (9800 Bandına bulunabiliyor)
    4. Baymak Elegant Plus veya Elegant Prime (hangisinin tasarımını beğenirseniz onu seçebilirsiniz)

    Marka ve modellerini bu sırayla tavsiye edebilirim. Baymak'ı son sıraya yazdım. Soğutma ağırlıklı kullanımlar için uygun fiyatlı olduğu sürece tercih edilebilir bir hale gelmiş cihazdır.


    Saygılarımla...

  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Soğutma amaçlı kullanım için,


    1. Sigma Plus INVDMH
    2. Sigma Plus INVDHB
    3. Kaira DTXR50E
    4. Olefini Irigoni
    5. LG Dual Cool
    6. Arçelik 18325

    Marka ve modellerini tavsiye edebilirim.


    Saygılarımla...

  • Alisilin07 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Soğutma için tercih edilebilir bir cihazdır. Yüksek fan hızında ve turbo modda üfleme sesi bir miktar yüksek gelebilir ama buna karşın hava debisi de yüksektir. Soğutma için memnun edecektir. Isıtma amaçlı kullanım olacaksa alternatiflere bakmanız daha iyi olur. Isıtamadığı için değil,ısıtmada kararsız çalışıp dur-kalk yaptığı için tavsiye etmiyorum.


    Saygılarımla...

  • klima5505 kullanıcısına yanıt

    Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam. ME'nin ikinci cihaza 50% kampanyası vardı arkadaşımla ortak aldık. Kirigamine Zen tercih ettim, hayırlısı olsun.

  • Merhaba, daha önce klima alırken bu forumdan yararlanmıştım tekrar yolum düştü.


    Muğla'da sahildeki yazlık evimize bir klima alacağız. Klima temel iklim kontrol elemanı olacağı için büyükçe olan Amerikan mutfağımıza koyacağız ve evin tamamını iyi kötü etkilemesini bekleyeceğiz.


    Hem ısıtmada, hem soğutmada aktif olarak kullanılacak. Büyüklük olarak 24000BTU olacak orası kesin de, Isıtma performansı da iyi olan bir marka/model önerisi var mıdır ?


    Bize öneri olarak gelenler japon, mitsubishi daikon vs

  • Mersin'de yatak odasında ısıtma amaçlı kullanacağımız bir klima arıyorduk. Eski mesajları okudum ve kaira dtxr35e 12000 cihazını 9.490 tl'ye aldım önerilerinizden görüp.


    Daha sonra E.C.A. Spylos'u önerdiğinizi gördüm 1000 tl daha ucuzmuş hem de ama kaira'yı almış bulunduk artık. Pişman olmayız inşallah :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 1 Aralık 2022; 10:43:29 >
  • Merhaba,


    Wifi'si olmayan Samsung WindFree premium klimaya haricen wifi kiti takılabiliyor mu ? Bilgisi olan varmı ?


    teşekkürler,

  • Hocam selamlar,

    20m2 bir salon için bir klima bakıyorum. Özellikle yaz aylarında salonu oturulamaz hale getiren sıcaklık oluyor. Önceliğim soğutmasının iyi olması ve Wifi özelliği olması. maximum 13500 TL bütçem var. Yardımcı olursanız sevinirim ben işin içinden çıkamadım.

  • klima5505 kullanıcısına yanıt

    Biraz geç olmakla birlikte bir süre belirli nedenlerden ötürü foruma giremedm

    henüz klimayı da alamadım ama bu bir iki hafta içerisinde halletmem gerekecek


    yanıtınız için çok tesekkür ediyorum gecikme için kusuruma bakmayın lütfen


    saygılarımla

  • klima5505 kullanıcısına yanıt

    Değerli yorumlarınız için teşşekkür ederim. Saygılar @klima5505

  • Merhaba @klima5505 ,

    öncelikle foruma verdiğiniz katkı için teşekkür ederim.

    Çatı katı bir oda için klima arayışım var Antalya sıcağı malum, izalasyon çok iyi olmadığı için sıcak ne nem biraz fazla oluyor kaç m2 bilmiyorum ancak 18lik yeterli diye düşünüyorum, soğutmada çok iyi kışı ısıtmada azda olsa soğuyu kırsın yeter, bütçe maksimum 15bin₺ , hatta bir kampanya var iklimsa eskiyi getir yenii götür diye eski sunny var bizde baya yıllandı artık sizce kampanya da sundukları klimalar güzel mi?https://www.iklimsa.com/kampanyalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @klima5505 Merhaba hocam Samsung klimanın kurulumunu güzelce yaptılar vakumunu da yaptılar, sormak istediğim bir şey var dereceyi 25 yaptım iç ünite sürekli hava üflüyor, servis ısıtmada fan ayarını iki veya üçüncü kademede tutmanızı öneririm dedi, auto yapmadığım için mi acaba sürekli üflüyor çünkü iç ortam 25 derece olunca da durmuyor bu normal mi acaba bilemedim.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 4 Aralık 2022; 11:2:41 >




  • Lg Dual Cool S3-W18KL2BA 18.000 Btu/h Sınıfı R32 Gazlı Inverter Split Klima (S18ETK) klima nasıldır acaba hepsiburada da şuan 14 k alınır mı acaba o fiyata kalite nasıldır

  • Adana gibi bir iklimde ısıtma ve yazları soğutma için az yakan (her ne kadar mümkünse artık) bir klima arıyorum tavsiyeleriniz ne olur ? Oda ortalama 24-25 metre kare


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam, Adana'da güneş görmeyen bir odaya klima bakıyoruz. Oda 25m2 ama kapıyı açınca 40m2 oluyor. Şimdilik 18btü bakıyoruz çünkü ilerde 2. bir klima almayı düşünüyoruz. Yazın +12 saat çalışacak klima, kışın ise 8+ saat. Bütçe 15k civarı şu an kafam baya karışık bir sürü model ver ve hem ısıtma hem soğutma A++ istiyoruz önerebileceğiniz en iyi klima hangisi acaba?

    Samsung AR9500T AR18TSHZHWK A++ 18000 BTU Inverter

    Aux 18.000 Btu DC Inverter Klima

    Şu an aklımızdakiler bunlar. Ama performansı çok iyi dediğiniz bu civar Isıtma A+ varsa onu da düşünebiliriz. 15k civarına alınabilecek en iyi klimayı istiyoruz şu an. Biraz daha üstüne ekleyip 24btu al dediğiniz varsa onları da önerebilirseniz sevinirim.





  • Sscorpionn07 S kullanıcısına yanıt
    Ben aldım iç ünite ve Diş ünite çok sessiz soğutma ısıtma çok guzel tavsiye ederim 10 yıl garantisi var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpermete A kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam.


    Hayırlı olsun. Gayet güzel bir marka model tercih etmişsiniz. Arıza yüzü görmeden kullanmanızı temenni ediyorum. Kullandıkça izlenimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.


    Saygılarımla...

  • ThatsIt T kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Bütçeniz yeterli ise,


    Mitsubishi Heavy Industries ZR-71W ( https://www.form-mhiklima.com/tr-tr/urunler/split-klimalar/diamond-serisi-srk-zr )


    Mitsubishi Electric Enviro AP71VG


    Daikin Shira Eco FTXP71M9


    KIT-Z71-XKE (İçlerinde en iyilerinden biri bu olsa da resmi ithalatçı firma reklam,tanıtım çalışmalarına diğerlerine nazaran daha az gayret gösterdiği için yedek parça temini vb. süreçler diğer markalara kıyasla daha uzun sürdüğü için en alt sıraya yazdım. Ürünün kendisi mükemmel ancak ulusal olarak bayi/servis ağına ulaşılabilirlik diğerlerinden daha zayıf durumda. Bütçenize göre kıyaslayıp bölgenizde servis ve bayiye kolayca ulaşım sağlayabilirseniz gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz).


    Bu seçenekler "Japon Markalar"ın ürünlerine ait örneklerdir. Cihazlar ise Japon malı değildir. Yani "Made in Japan" değildir. Markalar ise Japon firmalardır ve bu sektörde en kaliteli ve üst segment ürünleri üreten markalardan birkaçıdır. Made in Japon cihaz ise günümüzde bulunmamaktadır. Eskiden yine bu markalar Japonya'da üretim yapıyordu ama bunun terk edilmesinin üzerinden yıllar geçti. Yani demek istediğim maalesef günümüz cihazlarında bu ibareye rastlamak mümkün değil. Bu markalardan birini tercih edecek olursanız Made in Japan yazısına rastlamayıp kafanızın karışmaması adına belirtmek istedim.


    24000 Btu kapasitede,performansı iyi olan Japon cihazlar bunlardır. Örneğini verdiğim markaların daha alt modelleri de var ancak Japon marka cihaz aldığıma değsin derseniz bu modeller uygun olacaktır.


    Saygılarımla...





  • Nerminator N kullanıcısına yanıt

    Merhaba.


    Hayırlı olsun. İki cihaz da memnun edecektir,sorun yaşatmayacaktır. Beklentiler kişisel olarak farklılık gösterebiliyor ancak genel olarak talebinizi karşılayacak bir ürün olduğunu söyleyebilirim.


    Memnun kalmanızı temenni ediyorum. E.C.A'nın fiyat farkı durumu için de sağlık olsun diyelim :)


    Saygılarımla...

  • mhmtkyl M kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Samsung'un kendi üretimi olan cihazları detaylı inceleme fırsatım henüz olmadı. Bu nedenle şahsen bu detaya dair bilgim yok. İsterseniz öğrenip aktarabilirim.


    Saygılarımla...

  • 
Sayfa: önceki 26812682268326842685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.