Şimdi Ara

Askerlik kilo sınırı (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.298
Cevap
115
Favori
949.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba geçen perşembe hastane işlemlerini tamamladım heyet için bu haftaya gün verdiler daha tam olarak sonucu öğrenemedim (tahmini olarak muaf çıkar dediler ama) şimdi edevlette sağlık kurulu rapor işlemleri tamamlandı yazıyor ve askerlik durumu sorgulamada da 27/4/23 tarihine kadar askerlik ile ilişiği yoktur diyor muaf çıktığında mı yoksa erteleme çıktığında mı bu durum oluyor?
    Edit: Bugün hastaneye gittim ve muafı aldım hastane askerlik şubesine götür belgeyi dedi askerlik şubesi gerek yok edevlete düşecek dedi bir kaç hafta sonra kısaca ilk muayenede muafı aldım referans olsun diye söyleyeyim boy 185 kilo 143 (etki etti mi bilmiyorum lakin miyop astigmat ve renk körlüğü de yazıyordu raporda)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 1 Şubat 2023; 11:29:46 >
  • mevoabi M kullanıcısına yanıt

    Keşke bende senin kadar şanslı olsaydım. 3. İşlemi bekliyorum.

  • 3. Seferde dahiliye doktoru 33B1 yazdı. 40.5 kg fazlalık görünüyor. 177 boy 115.5 kg. B1 normalde ertelemeydi. Bir sıkıntı çıkmaz değil mi?
  • CaineLethe kullanıcısına yanıt

    Bilgisi olan arkadaş varsa ve yanıtlarsa çok sevinirim.

  • CaineLethe kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba.. erteleme 33c maddesi.. 33 b olan savaşta askerlik yapar savaş dışında yapamaz kararı.. 33 d ise savaşta bile askerlik yapamaz. normalde senin itiraz edip 33d alman lazım.


    doktorun yanlış yapmış. merak etme tüm hatalar düzeltilir.

  • pekiii P kullanıcısına yanıt
    Herkes faydalansın diye buradan sorayım hocam. Yanlışlık durumu nedir? Nasıl düzelttirebilirim?
  • CaineLethe kullanıcısına yanıt

    Senle ilgili bişey değil hocam. sen tertemiz gidip muayene olmuşsun.


    benim başıma da geldi kilomu 106 yerine 168 yazmışlar. Mantıken geri döndü raporum :)


    onlar kendileri zeyil raporu hazırlıyor. hata yapılmıştır vs. senin birazcık beklemen gerekebilir... bence askerlik şubeni ara sor. o insanlar yardımcı olur sana biraz sıkıştırmış olursun.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pekiii

    Senle ilgili bişey değil hocam. sen tertemiz gidip muayene olmuşsun.


    benim başıma da geldi kilomu 106 yerine 168 yazmışlar. Mantıken geri döndü raporum :)


    onlar kendileri zeyil raporu hazırlıyor. hata yapılmıştır vs. senin birazcık beklemen gerekebilir... bence askerlik şubeni ara sor. o insanlar yardımcı olur sana biraz sıkıştırmış olursun.

    Bir listeden baktı ama mantık olarak 40.00 kg üstünün de 33d olması gerekmez mi?

  • CaineLethe kullanıcısına yanıt

    yahu o da insan.. senin benim gibi. normalde askeri hastaneler yapıyordu bu işleri. sivil memur hata yapmış normal.


    3.kereden sonra 4.ye çağrılanı hiç duymadım hocam. muaf olursun da işte süreç azıcık uzayabilir o süreçte de haklı olarak iş vs askerlik durumunu sorduğunda anlatayamayabilirsin

  • pekiii P kullanıcısına yanıt

    Yok, yanlış anlaşılmasın, kesinlikle doktora kulp bulmuyorum hocam. Yarın saat 13.00'te heyete çıkacağım, ama bu itiraz vs durumununda ne yapmam gerekiyor bu durumda bilmiyorum.

  • CaineLethe kullanıcısına yanıt

    sadece bildiklerini söyle... bakın önünüzdeki kağıtta da yazıyor ben bu kadar kiloyum. 3.işlemim (bunu özellikle her arkadaşın vurgulaması lazım özellikle vurgulayın) ve siz 33b veriyorsunuz de. yanlıştır doğrudur onlar açıklama yapsınlar. 33d gelecektir sana sonra yaşadıklarını burda yaz arkadaşlar faydalansın :)


    şu var ama.. doktor kıyafet mont şeklinde senin fazladan kilolu oldugunu söyleyebilir. hoş gerçi 33b de sorun yok merak etme.

  • pekiii P kullanıcısına yanıt
    Bi kot bi sweatshirt vardı. Onda da tartı otomatik - 1 kg düşüyor hocam
  • arkadaşlar gecen mayısta muayne oldum 1 yıl erteleme verdiler o süreçte istanbuldan eskişehire taşındım süreç nasıl olucak bilgisi olan var mı eskişehirde ki hastaneye mi başvurmama lazım
  • İkametgah adresinizin olduğu şubeye başvurabilirsiniz.

  • Arkadaşlar geçen ay raporu aldım muaf raporu lakin daha sisteme yansımamış edevlete düşer dediler ama halen yansıyan bir şey yok raporu askerlik şubesine ben mi götürmeliyim?
  • Ben şubeye 2.kez başvuru esnasında sorduğumda bu durumu telefon üzerinden irtibatta olalım denmişti telefondan arayın bence sistemden kontrol etsinler benimde rapor bugün çıkmış ama askeri durum belgesi halen güncellenmemiş raporda muaf görünüyor benim rapor sisteme yeni geldiği için 1 kaç hafta bekleyeceğim belki askerlik durumu otomatik güncellenir diye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 20 Şubat 2023; 12:31:50 >
  • Arkadaşlar iyi günler boyum 1.88 cm kilo 143 kg muayeneye gitsem erteleme verirler mi? Etrafımdaki insanlar bana "senin boyun uzun kilonu göstermiyorsun alırlar seni" ya da "bizim kışlada senden daha kilolu olanlar vardı" diyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmirAkkurt

    Arkadaşlar iyi günler boyum 1.88 cm kilo 143 kg muayeneye gitsem erteleme verirler mi? Etrafımdaki insanlar bana "senin boyun uzun kilonu göstermiyorsun alırlar seni" ya da "bizim kışlada senden daha kilolu olanlar vardı" diyorlar.
    Alakası yok ben sizden sadece 3 cm kısayım kilomuz aynı ilk muayenede direkt muaf aldım siz çevrenize bakmayın yönetmelik ne diyorsa o
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harce74

    Ben şubeye 2.kez başvuru esnasında sorduğumda bu durumu telefon üzerinden irtibatta olalım denmişti telefondan arayın bence sistemden kontrol etsinler benimde rapor bugün çıkmış ama askeri durum belgesi halen güncellenmemiş raporda muaf görünüyor benim rapor sisteme yeni geldiği için 1 kaç hafta bekleyeceğim belki askerlik durumu otomatik güncellenir diye
    Aradım açan olmadı 27 Nisan a kadar tecilli gözüküyorum bakalım ne zaman düşecek sistemlerine
  • Bende bügün baktım 14 mayısa kadar tecilli gözüküyorum sizin 1 aydır mı böyle rapor çıkalı kaç gün geçti sizin benim rapor daha bugün yeni çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 20 Şubat 2023; 14:33:5 >
  • 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.