Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (13552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KrmzSgn , krem07 , saintroyo Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 26 Misafir (2 Mobil) - 27 Masaüstü2 Mobil
5 sn
349.758
Cevap
2.719
Favori
21.319.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
570 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Impakt kullanıcısına yanıt

    Minecraft Dungeons'ı bir deneyebilirsin. Diablo'nun yanında tabii ki esamesi okunmaz ama 5-6 saatlik güzel bir deneyim olur. Gamepass'de mevcut.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

    40 euroyu görmemiştim. Oyunun duyurusu gelmeden çıkan dedikodular sene ortasına işaret ediyordu. Sitede "On or Before December" demişler. İşler yolunda gitmezse en geç aralıkta gelecek demek ki.


    Durum böyleyse orjinali almak daha mantıklı. Ben de zamanında Battlenet üzerinden almıştım, hala ara ara yükleyip oynuyorum. İyi nostalji oluyor. O bahsettiğiniz fiyatın içinde ek paketin olup olmadığını bilmiyorum fakat ek paketle oyunun neredeyse üçte biri kadar içerik ekleniyordu. Ek paket de dahilse çok güzel fiyat.

    Lord of Destruction ek paketi de dahil. Zaten Remastered yapıldı mı, oyunun tüm DLC'leriyle birlikte yapılıp, tek bir pakette ve tek bir fiyata yapılıyor. Ben şu ana kadar henüz ana oyunun Remastered'ını ayrı, DLC'lerini ayrı satan bir firma görmedim, umarım da görmem. Zaten bunu yapsa yapsa EA yapar ancak. 40€ bence biraz fazla olmuş, 30€ olabilirmiş. Bizim için 30€ bile fazla, o konuya hiç girmeyeyim de, birkaç yerde okumuştum beklentiler hep 30€ idi. Bakalım, eğer işlemci, ekran kartı, anakart, ssd vs. ile bir firma kampanya yaparsa ve forumda daha uygun fiyata satan olursa anca öyle alabilirim, yoksa 40€ hayatta vermem.






  • Üstadım Rusya hesabı açıp kendi kullandığımız hesaba gift atabiliyor muyuz yoksa Rusya hesabı üzerinden mi oynayabiliriz yine?

  • Teşekkür ederim üstadım.

  • H.P. Lovecraft'ın eserlerinden esinlenen The Shore iki gün önce çıkışını gerçekleştirmiş. Görselliği ile beni benden almıştı fakat "Story Driven Game" ayağına yürüme simülatörü olmasından korkuyordum. Görüşüne göre beklentilerin altında kalmış. Alan/deneyen var mı acaba.


    https://store.steampowered.com/app/1297300/The_Shore/

  • Blizzard oyunlarını ilgi çekici kılan ne? Blizzard oyunlarıyla bugüne kadar bir alakam olmadı da ondan soruyorum. İnsanlar Blizzard oyunlarında neyi seviyorlar, neden bu kadar hypelanıyorlar? Ne tarz oyunlar oynayanlar bu oyunlara göz atmalı dersiniz? Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

  • @JaReD22 Oyunlara, programlara crack yapmayı bıraktım her şeyi kendi resmi sayfasından yada güvenilir firmalardan ücretli/ücretsiz alıyorum çünkü hem güvenli bulmuyorum hem etik bulmuyorum. Türkçe yamayı da pek sağlıklı bulmadığım için kullanmıyorum; ya İngilizceyi öğreneceğim ya Türkçe dil desteği bekleyeceğim :)


    @Hudson51 Hocam oynamak istediğim güzel hikâyeli bir sürü oyundan mahrum kalıyorum ama artık İngilizceyi hallettiğimde oynarım :)


    Beyler Türkçe dil destekli "Beyond: Two Souls" oyununa hayran kalmıştım, "Detroit: Become Human" isimli oyunu da oynamayı çok istiyorum ama fiyatı hep 140 TL civarı. Bu oyunu indirimli uygun fiyata almak mümkün mü? Yeni bir oyun olduğu için daha uzun süre indirime girmez diye düşünüyorum ama gene bir umut işte :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 21 Şubat 2021; 16:23:46 >




  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt
    Detroit, Steam'de indirime girince 99 TL'ye düşüyor ama kendi sitesi var mıdır veya indirime giriyor mudur bilmem. Steam kullanıyorsanız indirim bekleyebilirsiniz. Yeni bir oyun değil zaten. PS4'e çıkalı 3 sene olacak. PC'ye geleli de 14 ay oldu. Üstelik ön siparişe açıldığında Epic üzerinden 20 TL'ye satın almıştık. :) Belki fikrinizi değiştiremem ama Steam ve Epic gibi nimetlerden faydalanmanızı öneririm. Sizin gibi düşünen de pek görmedim açıkçası, ilginç geldi. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 21 Şubat 2021; 17:4:18 >
  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt
    Hocam hepimiz Türkçe dil desteği istiyoruz ancak resmi olarak çok az oyuna geliyor
    O yüzden mecbur olarak yama kuruyoruz
    Ben bir oyun almadan önce bakıyorum resmi Türkçe varmı yada yaması varmı ancak öyle alıyorum yoksa kuruş koklatmam o firmaya :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt

    Detroit'i son indirimlerde Epic kuponu ile 40 liraya aldım. Sanırım yaza kadar indirimler bitti ama beklerseniz illa ki benzer fiyata alınır diye düşünüyorum.

  • The Frost kullanıcısına yanıt
    Yanlış anladınız beni, mesajımda yanlış anlaşılan yeri düzelteceğim; ben oyunlarımı zaten Steam, Epic vb. platformlardan alıyorum yoksa zaten bu başlıkta yazmam :) Ben crackli yazılım kullanmadığımı, yasal yerlerden aldığımı ve kurumsal olmayan yerlerden (full bilmem ne bilmem ne indir nokta com gibi) dosya (yama, program, oyun, eklenti, film...) indirmediğimi yazdım.

    Oyuna gelecek olursam Steam sayfasında yazan tarihe (18 Haziran 2020) bakarak yeni oyun dedim. Epic fırsatı çok iyiymiş; Steam istek listemde olduğu için 99 TL'ye görmüştüm, 70 civarına düşerse alırım diyordum ama Epic'te kuponla 20 TL'ye aldığınızı görünce artık 50 TL'ye falan denk getirirsem alırım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 21 Şubat 2021; 17:5:7 >
  • Arkadaşlar her ubisoft connect'e girdiğim de aşağıdaki hizmet şartları geliyor. Kabul ediyorum yine de geliyor yanlış yaptığım bir şey mi var acaba ?






  • @JaReD22 Haklısınız hocam, maalesef ki böyle. Türkiye'de ciddi bir oyuncu pazarı var ve bunun farkında olan firmalar dil desteği veriyor ama Rockstar Games gibi firmalar inatla dil desteği vermiyor. Türkçe dil destekli oyunları alarak bu pazarın büyüklüğüne dikkat çekmek lazım :)


    @Robinson Crusoe Kaçırdığıma üzüldüm hocam, o indirim döneminde Bannerlord aldım aklıma gelseydi Detroid'i de alırdım. Hem Steam'da hem Epic'te istek listemde duruyor, 40-50 civarına denk getirdiğim gibi alacağım artık.

  • John Sheppard kullanıcısına yanıt

    Hocam yanlış anlamışsınız, ben arkadaşın bahsettiği 50-60 liraya satılan Diablo II klasikten bahsetmiştim. Remaster, Remake'lere ek paketlerin dahil edilerek çıkarıldığını bilecek kadar uzun zamandır oyun oynuyorum merak etmeyin  

  • Dün bahsetmiştim, Diablo 2 satan siteler ile ilgili https://www.allkeyshop.com/blog/buy-diablo-2-cd-key-compare-prices// burdan bakabilirsiniz, tabi hangi site ne durumda, hangisi güvenilir onun hakkında şuan için bir bilgim yok. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.


    Ayrıca bu fiyatlar DLC'siz fiyatlar ama DLC ile birlikte 12€ civarlarına geliyor. Eski bir oyun için bence bu miktar çok ama yine de alınabilir, DLC'siz de oynanmaz oyun. Başka bir yerden daha uyguna bulabilirsek güncelleyeceğim DLC ile birlikte.


    Not: Fazladan Little Nightmares kodu olan var ise bana pmden ulaşabilirse çok sevinirim bir şey soracağım.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impakt -- 21 Şubat 2021; 18:31:10 >




  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt

    Bende de durum böyle maalesef. Genel bir durum demek ki. Düzeltirler yakında.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Recaizade-i Nabizade

    Yanlış anladınız beni, mesajımda yanlış anlaşılan yeri düzelteceğim; ben oyunlarımı zaten Steam, Epic vb. platformlardan alıyorum yoksa zaten bu başlıkta yazmam :) Ben crackli yazılım kullanmadığımı, yasal yerlerden aldığımı ve kurumsal olmayan yerlerden (full bilmem ne bilmem ne indir nokta com gibi) dosya (yama, program, oyun, eklenti, film...) indirmediğimi yazdım.

    Oyuna gelecek olursam Steam sayfasında yazan tarihe (18 Haziran 2020) bakarak yeni oyun dedim. Epic fırsatı çok iyiymiş; Steam istek listemde olduğu için 99 TL'ye görmüştüm, 70 civarına düşerse alırım diyordum ama Epic'te kuponla 20 TL'ye aldığınızı görünce artık 50 TL'ye falan denk getirirsem alırım :)

    Oyun bir süre Epic'e özel olarak çıkmıştı hocam. Steam'e 6 ay kadar sonra geldi. Epic'te ön siparişe açıldığı sıralar Epic ilk kez ön siparişli oyunlar dahil 80 TL üzeri oyunları 60 TL indirimli satıyordu. Detroit de 80 TL'den ön siparişe açılmıştı, o şekilde almıştık. Oyun tekrar 80 TL'ye düşerse ve Epic de yaz indirimlerinde kupon verirse dediğiniz gibi kuponla 20 TL'ye alabilirsiniz oyunu. Ama kısa süre önce indirimde olduğu için yakın zamanda indirime girer mi bilmem. Yine de beklemekte fayda var. Ben sonraki indirimde 80 TL civarına ineceğini düşünüyorum.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

    Bende de durum böyle maalesef. Genel bir durum demek ki. Düzeltirler yakında.

    Bende luncher silecektim iyi oldu yazdığınız teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gye_Baek kullanıcısına yanıt

    Sadece pc'de değil konsolda da böyle. Sorun sadece bende diye düşünüp desteğe yazınca haberdarız, düzeltilecek cevabını verdi. Şunun yüzünden geforce now üzerinden ubisoft oyunlarını oynayamıyorum. Pencere anlık gözüküyor ve kapanıyor. O kısacık zamanda "daha sonra sora" basabilirsem oyun açılıyor, basamazsam buga giriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 21 Şubat 2021; 21:5:28 >
  • @The Frost , @jr.Harden ve @Celephais 'in önerisi ile Finding Paradise'ı da bitirdim ve baya hayran kaldım. To The Moon kadar şok edici değildi belki ama Finding Paradise da güzel ve bir o kadar da hüzünlü bir oyun oldu. Üstelik tekrar bir oyun için gereken en önemli şeyin hikaye olduğunu benim için hatırlattı. Kesinlikle alın ve oynayın. Ayrıca umarım Imposter Factory de en az bu iki oyun kadar iyi olur.


    @Celephais Hocam önerileriniz için teşekkürler. Undertale kütüphanemde, Griss ve Journey'i ise listeme ekledim. En uygun zamanda bu oyunlara da bakacağım. Valiant Hearts'ı ise birkaç ay önce bitirmiştim ve gerçekten o da harika bir oyundu.





  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.