Şimdi Ara

hw6500 mobile messenger serisi gps kullanımı, harita yükleme ve yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar babamda 2 senedir var bu alet pek ilgilenmedim ama bu gps olayına girmek istiyorum. İçinde harita yüklü değil gps e tıklayınca harita indirmeye yönlendiriyor, tomtom diye bir siteye giriyor. Bana 1 adet ücretsiz harita hakkım olduğunu belirtiyor fakat Tr ile ilgili hiçbir harita yok. Şimdi ben kendim sizin önereceğiniz bir program indirsem içine harita ve ses atsam yön bulma olayı için;
    1- bana ne önerirsiniz
    2- nasıl kullanırım
    :) teşekkürler

    kısaca özetlemek gerekirse daha önce gps hiç kurcalamadım bu aletteki, babam ilk aldığı günden beri kullanıyor hiçbir güncellemede yapılmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jxoch -- 28 Mayıs 2008; 17:00:49 >



  • dostum ben baska bısey soracagım sana..ben bu cıhazı almayı dusunuyorum 200 ytl ye..tavsiye edermisin?kullanıslımı pılı ne kadar gidiyor? bilgi verebilirmisin ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jxoch

    arkadaşlar babamda 2 senedir var bu alet pek ilgilenmedim ama bu gps olayına girmek istiyorum. İçinde harita yüklü değil gps e tıklayınca harita indirmeye yönlendiriyor, tomtom diye bir siteye giriyor. Bana 1 adet ücretsiz harita hakkım olduğunu belirtiyor fakat Tr ile ilgili hiçbir harita yok. Şimdi ben kendim sizin önereceğiniz bir program indirsem içine harita ve ses atsam yön bulma olayı için;
    1- bana ne önerirsiniz
    2- nasıl kullanırım
    :) teşekkürler

    kısaca özetlemek gerekirse daha önce gps hiç kurcalamadım bu aletteki, babam ilk aldığı günden beri kullanıyor hiçbir güncellemede yapılmadı.


    bende var bu aletten, öncelikle rom'unu 1.21'e güncellemen lazım, hangi update'le hatırlamıyorum ama bir tanesi gps üzerinde çok ciddi iyileştirme yapıyor. ikinci olarak en verimli kullanabileceğin yazılım iGO, benimki yüklü gelmişti, Türkiye haritası da var. Ayrıca Yolbil'in de demosunu denemiştim çalışıyordu.

    6515'te (diğer pek çok alette olduğu gibi) quickgps var (sağ altta mavi küre ikonu) onu activesync le veya gprs yoluyla güncellemen lazım yoksa fix alman uzun sürebilir, veya hiç alamayabilirsin. Fix aldıktan sonra iGO ile bağlanabilmen lazım.

    Diğer arkadaşın sorusuna istinaden, pil ömrü 1.5-2 gün gider, ama GPS pili su gibi içer, GPS açıkken 2.5 saatin üstüne çıkabileceğini sanmıyorum. Bir de bu aletin ekranı kare olduğu için program uyumsuzluğu çok fazla o yüzden alınmasını tavsiye etmem.




  • açıkladığın için teşşekür ederim. Bu rom yüklemesini nerden indirebilirim. Hp'nin kendi sitesinden bulabilir miyim ? + pili çok iyi durumda valla baya gidiyor ama uzun süre kullanmadım pederde uzun süre kullanmaz yani çoğu zaman uyku modunda olduğu için pili bitmiyor gibi bişi. Nese ben kurcalamiim fazla kendime almayı düşünüyorum birtane. ona ayar çekeriz artık. Araştırıyorum uygun fiyata ama halen karar veremedim. Ayrıca çok pahalılar. Bu sony nin yeni çıkacak olan modeli çok şık duruyor. Tamda istediğim gibi ama sony nin sırf adına para vermekte içime sinmiyor.
  • http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=501210&prodSeriesId=501209&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=2050


    en son yama en üstte duran 1.21

    altta da kablosuz modem ve storage card utility rename yamaları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 5 Temmuz 2008; 15:27:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.