Şimdi Ara

leon için lcd önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu koltuk kafalıklarının arkasına takılan 12"-13" lcd ler oldukça hoşuma gidiyor ancak bu konu hakkında hiç bilgim yok. bu iş için özellikle tavsiye edilen bir marka var mıdır, ne kadara mal olur, leonun stock mp3 çaları falan doğrudan konsola monteli olduğundan dvd player nereye konulur ya da konulmalı mıdır? vs. vs. vs.



  • öncelikle stock teyp yerinden sökülecek o yuvalar tüm araçlarda iki tip olmak üzere standart boyuttur. ya tek din yada sizin aracınızda olduğu gibi iki din. yerine double din bir dvd ana ünite alınacak bütçeyide söylerseniz iyi olur. hatta dvd koymuşken hoparlörler de değişmeli tam olsun. böylece hem dvd hem müzik keyfi yaşarsınız.
    siz önce bütçenizi belirtin. ancak baştan söylemekte fayda var. dvd ana ünite+iki lcd kablo işçilik vs. kaliteli bir sistem döşerseniz ses tesisatı hariç min. 1500-2000 ytl olur.
  • ses sistemi pek düşünmüyorum zira yüksek sesle müzik dinlemekten keyif alan ya da müzik kulağı çok iyi olup en ufak farklılıkları hisseden birisi değilim. bütçe yazmayı da unutmuşum kusura bakmayın. sizin belirttiğiniz fiyat aralığı yani 1500-2000 ytl benim için uygundur. peki ne marka lcd ve dvd tavsiye edersiniz ve nelere dikkat etmek gerekli? canlı tv izlemek içinde muhtemelen ekstra apartlara gerek vardır. ya da yolda giderken görüntü kalitesi muhtemelen çok kötü olacağı için bu tv işine hiç bulaşmasam mı? ilginiz ve önerileriniz için teşekkürler.
  • ben jvc avx-800 yada 900 tavsiye ediyorum fiyatına göre iyi ana ünite 900 modelinde dahili tv tuner var.farkı o kadar monitörler için bence izleyip öyle karar verin. gidin bir tesisatçıya işçilik ve montaj hakkında daha fazla bilgi alırsınız.
    istanbulda iseniz anadolu yakasında kadıköy tepe nautilus karşısında birkaç yer var.
    birde şu siteye bakın
    www.eliftuning.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.