Şimdi Ara

Bir Yardım Nolur...!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GA-945PL-S3 (rev. 1.0) ANAKART
    pentium d 925 İŞLEMCİ
    2 adet 512 Mb twinmos 667mhz
    2 adet 512 Mb kingston 667mhz
    200Gb Hdd Sata

    Ayni Anakart ve işlemciden bende var arkadslar nedense anlamıyorum bu pc ye ram ne oalblir zaten anakartin desteklediği max 2 gb mhz leri nlcak xp kuruyorum dewamli mavi hata verio ve pc reset atıo mavi ekran BAD_POOL_HEADER yazı HDD 200Gb Samsung Heyşey sıfır Ondan şüpheleniyorum sizce neyden kaynaklanır elektirikden feLAn olabilirmi yarDimlariniz bekliyorm teskkür ederim simdiden...







  • sadece bir ram takarak dener misin ?

    512 ram format atmak için yeterlidir.sorun olmaz o yönden...böylece ramlerden mi onu da anlarsın.
  • Bahsettiğin anakart en fazla 512x4 533 mhz ram destekliyor. Sorun ya ramlardan birinde ki twinmos olduğuna göre zayıf bir ihtimal. geriye 667-533 mhz değerleri kalıyor. Onunla alakalı olabilir. mi?
  • Anakart ram destek listesinde 667mhz ramleri de desteklediği yazıyor..ben de kullandım bu anakartı..

    667 ramlerle sorunsuz kullandım.ondan olacağını sanmıyorum.ya da çok küçük ihtimal.

    Baad_Pool_Header hatası duyan gören birinin gelmesi lazım..
    nette bazı programlardan kaynaklanabilir diyor ama format atarken demiş ark.
  • tek ram ile denedim xp yi kurdum ama sonra yine caliştikdan kısa bi süre sonra 5 10 dk gibi sonra mavi ekran hatasi verdi reset atti sistem tekrar acilidkdan sonra her zamanki gibi sistm ciddi bir hatadan kurtarildi dedi ben 4 tane ram hepsi 667 mhz kullanıyorum 512 ama acaba arakds sölede 533 mhz olmadiği için mi yhada HDD OLABLİR Mİ ondan olabilir mi???

    tskkür ederim
  • 533 mhz 512 mb ram ile deneyin birde belki sorun çözülecektir.
  • ekran kartinda da olabilir mi 512mb palit ddr3
  • Sonra nasıl oldu hatırlamıyorum, aklıma Hide Folders XP geldi. Hide Folders XP, bilgisayarınızda hiç yokmuş gibi duran, arka planda çalışan, siz özel tuş kombinasyonuna basıp da şifresini girene kadar Widows Shell'ine (yada Windows Explorer'e), saklamasını istediğiniz klasörleri göstertmeyen bir program. Ben evdeki bilgisayarımı, kardeşlerimle, üniversitedekini de hocam ve diğer asistan arkadaşlarla paylaştığım için böyle şeylere ihtiyacım oluyor tabii ve bunu kullanmak Windows'un permission yapısını kullanmaktan daha az zahmetli ve dizinlerin adlarının bile görüntülenmesine izin vermiyor...

    Hide Folders XP, shell API'lerinin dizinlere erişimlerini kısıtlamıyor muydu? Kısıtlıyordu, o zaman bu işlem stop error verdirmez miydi, yok canım daha nelerdi. Hadi dedim, bi kapatayım şu Hide Folders XP'i, kapattım, herşey normale döndü, bende rahat bir nefes aldım. Demek ki neymiş? Buymuş, evet. ohhh be.


    Bir dene istersen.




  • Ekran kartının modeli ne?

    BIOS ayarlarına dikkat et, BIOS'u sıfırla. Tek ram ile de mavi veriyorsa sorun başka bir parçadadır. Bence parçaları başka makinede denemen lazım. Çok zahmetli, biliyorum, ama BIOS sıfırladıktan sonra sorun devam ederse tek çare budur.
  • Hide Folders XP'i önceliklee bunu bana birisi iyi ce acarmi

    vee ekran karti modelini sormus birisi PALİT EKRAN KARTİ 512MB DDR3 128BİT

    KARDESİM biosu sınıflayıp denedikden sonra tekrar dönücem size...bide..bu arada 512 533 ramim yhk deniyemem söleyen arkadsim..
  • pc de faks modem takılı mı?
  • hayır takılı değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.