Şimdi Ara

Panasonic Sc-pt850 Ses Sİstemİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimdeki panasonic sc-ht05 ses sistemini satarak, panasonic sc-pt850 ev sinema sistemini satın almak istiyorum. Bursada oturuyorum. İstanbul veya civarından bu ürünü peşin veya kredi kartıyla en avantajlı nereden nasıl alabilirim. Bana yardımcı olursanız çok memnun olacağım. yardımlarınız için şimdiden Teşekkür ederim .



  • iyi günler,
    Bende aynı ürünü almayı düşünüyorum, fakat bir hafta içinde hemen hemen aynı fiyata panasonic sc-pt860 geliyormuş. Onu bekleyeceğim.
    850 şu an istinyepark enplusta var sanırım. peşin fiyatı 1079 olmalı ama pazarlık edin 1000 e bırakırlar.
  • sc-pt860 ilkkez duydum ve nette biraz arastırdım az once,sanırım bu modelde radyo yok,cıkış ve girişlerde de fark yok acaba ne gıbı ustunluklerı fark 850 den? bence arastırın kullanmayacagınız bır özellık farkı varsa bence 850 modelı radyo varken daha mantıklı olur.bu arada modelı direk panasonıgın turkıye sıtesınden de alabılırsınız,bende gecen hafta ordan adım pt550 mi.
  • Mağazadaki arkadaş yeni ürünler gelecek, 1-2 hafta içinde yarı yarıya bir fiyat düşüşü bekliyoruz dedi. Ben 15 gün bekleyeceğim.
  • Arkadaşlar, panasonic sc-pt850 ev sinema sisteminin sadece 1 adet optik ses girişi mevcut. Benim bu cihaza bağlayacağım 3 adet cihaz var (uydu, HD DVD, Divx player).Hepsinde de optic çıkış mevcut. Panasonic sc-pt850 ev sinema sistemine bu cihazları nasıl bağlayabiliriz. Yoksa tek girişle nöbetleşe mi kullanmak zorundayız. (Not: Coaxiel giriş de yok). teşekkürler şimdiden.
  • dostum sen kaca aldın o sıstemı o sıteden..satmayı dsunr msn...
    quote:

    Orjinalden alıntı: gidakontrol

    sc-pt860 ilkkez duydum ve nette biraz arastırdım az once,sanırım bu modelde radyo yok,cıkış ve girişlerde de fark yok acaba ne gıbı ustunluklerı fark 850 den? bence arastırın kullanmayacagınız bır özellık farkı varsa bence 850 modelı radyo varken daha mantıklı olur.bu arada modelı direk panasonıgın turkıye sıtesınden de alabılırsınız,bende gecen hafta ordan adım pt550 mi.
  • arkadaşlar ben de bu sistemi almayı düşünüyorum da panasonic in farklı modellerini veya bu modeli kullanan arkadaşlara soruyorum panasonic verdiğimiz parayı hak edermi şimdiye kadar hiç kullanmamış ve ilk defa ev sinema sistemi alacak biri olarak soruyorum bu soruyu aldımmı en iyisini alıym diyorumda ne dersiniz bass ları filan nasıl film izlerken 1000 watt oldugunu hissettiriyomu apartmanda kullanabilrimiyim son olarak da uydu tv filan hepsi bi arada baglanıyomu bi yazarmısınız arkadaşlar size zahmet tesekkurler...
  • arkadaşlar yanıt verebilecek biri yokmu yaw gercekten cok onemli
  • Gayet güzel bir sistem..rahatlıkla düşünebilirsin..uydu tv bağlayabilirsin..hdmi mevcut..optik ses girişi de mevcut..
  • bu fiyata guzel SONY marka sistemler de mevcut da onun için sordum yani gerçekten hak ediyorsa kesin alıcam OZELLİKLE GİDAKONTROL arkadaşa soruyorum NE DERSİNİZ
  • Merhaba,

    Bu akşam yaptığım araştırma sonucu SAMSUNG TX-250 sistemden vazgeçip PANASONIC Sc-pt850 almaya karar verdim gibi. 1080p upscaling özelliği beni vazgeçiren en önemli özellik oldu. Gerçi SAMSUNG un da görüntüsü aşırı güzel ama ne yapalım.

    Benim merak ettiğim bu aletin HD-DVD leri gösterme özelliği olup olmadığı. Ses sistemi olayına ilk kez giiş yapan biri olarak çok bilgim yok açıkçası. Vede benim bu aleti plazmaya bağladıktan sonra tv nin sesini tv yerine direk bu aletten alıp alamayacağım konusunda ayınlatabilirseniz çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 3 Nisan 2008; 1:28:46 >
  • Sevgili dostum bu aletle HDDVD izleyemezsin. Standart dvd veya divx leri upscale ile 1080p ye kadar izleyebilirsin. 2. sorunun cevabı zaten bu sistemlerin alınış sebebidir. Tabiki diğer medya cihazlarınızın sesini bu sistem kanalıyla alabilirsiniz. Biz de bundan dolayı almak istiyoruz zaten. Panasonic ses sistemimi sattım. Bu sistemi almak için. Ama beklemedeyim, fiyatların düşmesini bekliyorum.Kolay gelsin.
  • peki bununla VESTEL 106 LCD de güzel bir sonuç alabilirmiyiz görüntü olarak yani lcd nin PANASONİC veya VESTEL olması bi şeyi deiştirirmi
  • değiştirmiyor bende pt550 si var panasonıgın ve samsung lcd tv im ile mutlu mesut gecınıyorlar.ha panasonıc tv niz varsa ballı kaymak oluyor cunki ses sistemının kumandasıyla tv yide tam olarak kontrol edebılıyorsunuz.
    Bende samsung tv yuzunden samsung ses sistemı almayı dusundum ancak hem upscalıng yok hemde turkce desteklemıyordu oyuzden panasonıc aldım(tabii 199 ytl ye bulmamda en buyuk etken)
  • Bu sistem için alınan en iyi fiyat nedir ve nereden alınmıştır. Ben de acilen almak istemekteyim. benimkini sattım ve şu an acil ihtiyacım var. Sizlerden özellikle istanbulda oturan arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vahdettinp

    Bu sistem için alınan en iyi fiyat nedir ve nereden alınmıştır. Ben de acilen almak istemekteyim. benimkini sattım ve şu an acil ihtiyacım var. Sizlerden özellikle istanbulda oturan arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler.

    Panaser'e bi bakın, panasonic'in merkez bayiisi sirkeci'de. Nakit alımda iyi indirim yapıyorlar.
  • Hocam bursadayım. Bana panaserden ulaşabileceğim telefon numarası ve kişi adı verirseniz çok sevinirim. teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: vahdettinp

    Hocam bursadayım. Bana panaserden ulaşabileceğim telefon numarası ve kişi adı verirseniz çok sevinirim. teşekkür ederim.

    PANASER ELEKTRONİK
    HÜDAVENDİGAR CAD. PANASER İŞ MERKEZİ NO:526 SİRKECİ-EMİNÖNÜ/ İSTANBUL
    İRTİBAT TELEFON
    0212 511 25 26

    Ben geçen yıl televizyonu buradan almıştım ve en iyi fiyatı burası vermişti, verdiğim numaradan arayabilirsiniz ancak kişi adı bilmiyorum.
  • Çok teşekkürler sevgili dostum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.